Over Marise en mij

Behalve mezelf ben ik ook Marise.
Met haar beleef ik een midlifefestival en schrijf daarover. Het verhaal ontwikkelt zich tot een roman, waarvan delen op de blog verschijnen. Feit en fictie vloeien in mijn werk schaamteloos samen, ik maak een cocktail van mijn eigen en andermans verhalen en overgiet dat royaal met verbeelding. Zo kan ik een inkijkje bieden in de met nevelen omhulde wereld van het online vreemdgaan.

Het fascineert me dat we met zovelen erin stappen. Mijn aanmelding bij SL is een van de stoutste en beste dingen die ik ooit gedaan heb. Het eerste jaar was een achtbaan. Ik wentelde me in de aandacht, verlegde grenzen en herontdekte mijn seks, uit en thuis. Soms verschijn ik nog ten tonele op zoek naar inspiratie of vertier.
Ik ben een stijlvolle dame, die zich thuis voelt in alle lagen van de samenleving. Hoog opgeleid in allerlei richtingen.
Mijn hart gaat sneller kloppen van goed eten, een stevige verbouwing, bomen in de knop, een koud biertje en mooie (breed begrip) mensen. Behalve charmant kan ik ook humeurig zijn, soms lui en heel soms ontrouw in vriendschap en de liefde. Mijn avontuur heeft een hoop in beweging gezet.

XM

Contact? marisedh@outlook.com

15 gedachten over “Over Marise en mij

 1. Hoi marisa,
  Ik kwam op jou blog via een chat contact die wij delen, vindt het erg leuk om je verhalen te lezen. Ze zijn super herkenbaar voor mij, ik loop alweer een poosje mee op sl en heb vaak gedacht je zou dr een boek mee kunnen vullen met wat ik allemaal meemaak. Van onze gezamenlijke “vriend” hoorde ik dat je met een boek bezig bent. Ben heel benieuwd!! En wens je heel veel succes.
  😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Hi Marjo,
  Het is eigenlijk een klein wereldje 😉
  Fijn dat je mijn verhalen leuk vindt en jezelf erin herkent. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen avonturen, genoeg voor meerdere boeken. Ik ga mijn best doen om er in ieder geval eentje op de wereld te helpen.
  Groetjes, Marise
  p.s. ik ben wel nieuwsgierig wie we ‘delen’ 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s