Tommy

Ik ben een uur te vroeg in het appartement aan de gracht in de Haagse binnenstad. Het is een mooie plek, die me doet denken aan de nacht met Mark in de Warmoesstraat. Tot nu toe heb ik alleen met hem echt geneukt en hij is degene die wil dat ik het met meerdere mannen doe. Ik neem een glas water en lees de handleiding die op tafel ligt, er staan wat instructies over het bedienen van de domotica en dat er tassen voor het vuile beddengoed in de gangkast liggen. Als je die inlevert bij de stomerij om de hoek, wordt alles gewassen, gestreken en door de hulp weer opgelegd. Ik zet een muziekje aan en snuffel wat  rond. Het is een stijlvol maar weinig persoonlijk appartement, in de slaapkamer ga ik even zitten op het royale bed. Het idee dat Roos en Roberto hier hebben  liggen vrijen! En Wouter met weet ik veel wie. Als de muren hier zouden kunnen praten, Sander moest eens weten. Zal ik me vast uitkleden? Nee, dat is raar. Ik voel kriebels, hij komt er zo aan!

De bel gaat, ik druk de deur beneden open en wacht hem op in de deuropening. Met twee treden tegelijk komt hij de trap opgerend, neemt me stevig in zijn armen en zoent me zonder terughoudendheid. Hij duwt me naar binnen en begint zijn kleding uit te trekken. ‘We hebben geen moment te verliezen, ik heb maar een uurtje en me zo op je verheugd.’ Ik was in de veronderstelling dat we iets meer de tijd zouden nemen maar dit heeft ook wel wat. Zonder veel woorden trekken we snel alles uit, zijn jeugdige lichaam en enorme pik nodigen uit om in te happen. Hij duwt me op m’n knieën: ‘Pijp me, neem ‘m in je mond.’
Zijn handen op mijn achterhoofd duwen mijn mond steeds verder over zijn pik, ik kokhals en bevrijd mezelf. ‘Nee, niet stoppen, je kunt dit wel. Ik vind het geil om mijn pik zo ver in je te steken, ik zal iets voorzichtiger doen.’
Hij legt zijn eikel weer tussen mijn lippen en begint zachtjes naar voren te stoten. Ik omklem zijn schacht om iets van controle te houden maar zijn druk is groter. Als ik omhoog kijk, zie ik hem genietend boven me uittorenen. Best geil maar ik wil die pik ergens anders voelen. ‘Neuk me, Tommy, geef me die grote tollie van je.’ Hij gooit me op het bed en drukt mijn benen uit elkaar om er zelf tussen te kruipen. ‘Bedoel je deze? Wil je die in je kutje?’ Hij zwiept zijn apparaat trots heen en weer, fier overeind en klaar om in mij te verdwijnen. Ik leg mijn handen in mijn knieholtes om mijn benen te ondersteunen en mijn kutje helemaal open te zetten. ‘Doe wel een beetje voorzichtig, je bent zo groot.’
Hij spuugt op zijn vingers en haalt die een paar keer tussen mijn lipjes door.
 ‘Maak je geen zorgen, hij past altijd.’
Resoluut legt hij zijn pik tegen mijn gaatje en begint hem centimeter voor centimeter naar binnen te duwen. Ik geloof niet dat ik eerder zo’n grote pik gevoeld heb, het beneemt me de adem. Dit is pure lust, ik geef me eraan over en laat me neuken. Tommy pompt zichzelf naar een hoogtepunt en valt verzadigd op mijn borsten, ik streel moederlijk door zijn krullen.
‘Je bent lekker.’
‘Wij zijn lekker. Zullen we samen douchen?’
Onder de warme straal zoenen en bevoelen we elkaar, zijn pik is al snel weer klaar voor actie.
‘Ik wil je nog een keer.’
Hij draait me om, ik zet mijn handen tegen de muur en druk mijn kontje naar hem toe. Zonder aarzeling duwt hij zijn grote pik weer in me en stoot ritmisch tegen mijn billen.  Met één hand houdt hij mijn middel stevig vast, met de andere wrijft hij over mijn klitje tot we al kreunend samen een climax bereiken.
Tijd voor naspel is er niet, Tommy moet zich terug naar zijn werk haasten. Hij bedankt me uitvoerig voor deze magistrale neukpartij en biedt aan iets te komen verbouwen, zodat we vaker van dit soort wipjes kunnen maken.
‘Is goed Tommy.’
Ik zwaai hem uit, mijn kutje tintelt. Terwijl ik het bed afhaal, concludeer ik glimlachend dat deze ‘seks om de seks’ me prima bevalt. Tommy blijft mijn geheim, Mark en Simon hoeven niet alles te weten. Als ik de zak wasgoed bij de stomerij inlever, krijg ik een veelbetekenende blik van de man achter de toonbank.

Een gedachte over “Tommy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s