Madama Butterfly -deel 2-

In de Warmoesstraat opent Mark de deur naar de hal van ‘Residence de Eenhoorn’, behoorlijk sjiek.  Nog voordat de liftdeur sluit, staan we gretig te zoenen en als de liftdeur weer opent, zit Marks hand tussen mijn dijen. Ons zoenen en voelen moet even onderbroken worden om de voordeur te openen maar gaat dan naadloos over in een nogal wilde vrijpartij.
‘Ik wil je, nu! Draai je om, met je handen op het tafeltje.’
Ik doe het en zie mezelf in de spiegel met boven mijn schouders het verhitte hoofd van Mark, die mijn jurk omhoog stroopt en daarna snel zijn broek opent en op zijn knieën laat zakken. Hij trekt mijn string opzij, even hebben we oogcontact in de spiegel, voordat ik zijn stijve pik bij me naar binnen voel stoten. Er ontsnapt een langgerekte kreun uit mijn keel en ik beweeg mijn billen ritmisch tegen hem aan. Mark houdt me bij mijn middel vast en neukt me vol overgave. Het is zo heerlijk om zijn pik, waar ik zo vaak over fantaseer, weer echt te voelen. Het duurt niet lang voordat Mark klaarkomt en met een diepe zucht op mijn rug landt. Nu de druk van de ketel is, kunnen we even ontspannen. Mark knipt wat lampjes aan, zet met zijn telefoon een muziekje op en tovert champagne uit de ijskast. Op het balkon, hoog boven het geroezemoes van de stad, proosten we op onze affaire. We genieten van het schitterende uitzicht over nachtelijk Amsterdam en beginnen aan de volgende vrijpartij. Hij knoopt mijn jurk langzaam open en streelt de kanten randjes van de door hem uitgezochte BH, waarin mijn borsten als meedeinende kussentje zitten verpakt. Dat afzakkertje in de Kletskop kunnen we wel vergeten. De flutes laten we buiten staan voor straks, wij gaan richting slaapkamer om het ongetwijfeld comfortabele bed op te zoeken.  Ik zie nu pas hoe indrukwekkend dit appartement is, de balkenconstructie van het hoge plafond moet eeuwenoud zijn.

Er staat een prachtig hemelbed, opgemaakt met het zachtste, schoonste linnen en een royale hoeveelheid kussens. Ik draai me verrukt om naar Mark en al zoenend ontdoen we onszelf en elkaar in recordtempo van alle kleding. Poedelnaakt laten we ons op bed vallen en belanden in een intiem moment. Zonder iets te zeggen, wat tevreden gekreun daargelaten, strelen we alle plekjes die we bij elkaar kunnen vinden. Ik zou dit uren willen doen maar Mark vindt het op een gegeven moment genoeg geweest.
‘Ik weet iets lekkers, kom maar eens hier.’
Hij pakt een paar kussens en gaat met zijn rug tegen het hoofdeind zitten met zijn benen uit elkaar. Als ik schrijlings over hem heen wil gaan zitten, begint hij te lachen
‘Nee schatje, met je rug naar me toe tegen me aan. Kijk, zo.’
Ik draai en hij trekt me naar zich toe. Zijn adem streelt mijn nek, zijn borsthaar kriebelt op mijn rug en ik voel zijn pik tegen mijn billen liggen. Hij slaat zijn armen om me heen.
‘Ontspan meisje, ik ga je alleen maar verwennen. Zak wat onderuit, leg je hoofd tegen me aan.’
Ik voel de ontspanning terugkeren in mijn lijf en leun tegen zijn torso. Zijn handen zoeken mijn borsten en kneden die zachtjes, terwijl Mark terloopse kusjes ergens op mij drukt. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan het gevoel. Een van zijn handen begint aan de afdaling naar mijn venusheuvel en al het lekkers dat daar verborgen zit. Mijn kutje is al aardig opgewarmd en lekker nat. Kronkelend en kreunend laat ik me de onderzoekingen van zijn vingers welgevallen. Zijn andere hand heeft een tepel beet en gaat daar niet zachtzinnig mee om, wat mijn opwinding alleen maar vergroot. Hij klemt me stevig tussen zijn benen en vingert me naar een lome climax.

Voordat we verder gaan, rent Mark in zijn blootje naar de woonkamer om de zak met speeltjes te pakken. Met een grijns ploft hij naast me neer, hij heeft ook twee welkome watertjes meegenomen. Terwijl we drinken, stalt hij de koopwaar op bed uit ‘Welke wil je vandaag proberen?’. Ik wijs naar de anaalvibo, Mark vindt dat een goede keuze en legt het naast zich klaar. Hij slaat op mijn billen. ‘Kom op, omhoog met dat kontje. Op z’n hondjes is de beste houding hiervoor en toevallig ook mijn favoriet. Mmm, ik wil je, lekker dier.’ Ik leun op mijn ellebogen, kijk achterom maar Mark is al achter mijn billen verdwenen. Hij trekt ze een beetje uit elkaar, steekt zijn tong in mijn kutje en draait daar cirkeltjes. Dan gaat hij omhoog, helemaal naar mijn sterretje en laat zijn tong daar hetzelfde werk doen. Een nieuwe, ongekend geile, sensatie voor mij. Hij stopt en niet veel later glijdt zijn stijve pik in me. Hij begint niet te stoten maar grabbelt naar de vibo. Ik kijk over mijn schouder en hoor hoe een klodder glijmiddel uit de tube spat en de vibo begint te zoemen. ‘Ontspan je, ik weet echt wat ik doe.’
Hij neukt me langzaam, ik beweeg mee.  Mark zet de zacht trillende vibo op mijn sterretje, er gaat een drukgolf van opwinding door mijn onderlijf. Het glijmiddel zorgt ervoor dat het ding makkelijk naar binnen floept, ik voel nog iets van weerstand maar Mark duwt daar gedecideerd doorheen.
‘Goed zo, schatje, geniet er maar van. Ik ga je lekker nemen.’
Ik kreun en duw mijn billen tegen hem aan ten teken dat hij moet doorgaan. Zijn pik en de vibo gaan in alternerend ritme bij me naar binnen, met zijn andere hand geeft hij me heerlijk stevige petsen op mijn bil. Ons kreunen neemt porno-achtige proporties aan en samen neuken we naar een hoogtepunt.   

Verzadigd gaan we onder de douche, waar we elkaar uitgebreid afsponsen. Daarna drinken we, in badjas, de fles champagne leeg op het balkon, we zoenen nog wat en dan is het echt tijd voor bed. Als een doorsnee stel poetsen we samen onze tanden en gaan nog even naar de WC. Het voelt vreemd om naast hem in bed te kruipen, even denk ik aan Sander als ik mijn vertrouwde positie als ‘rugzakje’ inneem. We vallen allebei als een blok in slaap en de volgende ochtend moet ik even heel hard nadenken, voordat ik weer weet waar ik ben en met wie. Ik ruik koffie en eieren, Mark is vast bezig met een ontbijtje. Terwijl ik de badjas van de grond raap en aantrek, bezie ik de ravage die we van het bed gemaakt hebben. Mark komt de slaapkamer binnen met een groot dienblad vol lekkere dingen en kan blijkbaar gedachtelezen. ‘Geen zorgen, daar heeft mijn vriend iemand voor. Zij komt vanmiddag even de boel aan kant trekken hier.’  We ontbijten samen op bed, nog steeds in een roes. Als ik toenadering zoek, weert Mark dat subtiel af. Zonder veel woorden te wisselen zoeken we onze kledingstukken bij elkaar en maken ons gereed voor vertrek. Net als ik denk dat het helemaal niet meer van een zoen komt, pakt Mark me in zijn armen en kust me voluit op de mond. Het duurt minstens tien seconden, ik zal er nog vele dagen op moeten teren. Mark reikt me een zakje aan met daarin de vibo, de plugs en het glijmiddel.
‘Hier, neem jij deze mee en oefen wat met die kleinste plug als je een keer alleen slaapt. Je hebt talent, we gaan hier nog zoveel lol mee hebben.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s