David

De lingerie die ik van Mark heb gekregen, zit als gegoten. Het uitdagende zwarte setje is een bedankje voor onze vrijage en een voorbereiding op de volgende. Ik besluit het aan te houden voor mijn date met David. Nou ja, de BH dan, want het wordt wederom een sliploos gebeuren. Echt veel zin in deze date heb ik niet, het is de lingerie van Mark die me energie geeft en ik kan het ook niet maken om David te laten zitten.  Ik neem de tijd om mijn droge kuitjes in te smeren en me op te maken. Het jurkje met bloemen past perfect bij het mooie weer, mijn strak gelakte nageltjes doen het goed in de teenslippers.

Door een zonovergoten Den Haag fiets ik richting Scheveningen, waar ik bij Sol heb afgesproken. David en ik chatten al heel lang, over van alles en nog wat maar verrassend weinig over seks. Hij is het soort man dat goed is in het geven van complimentjes en aandacht, dus daarom hebben we contact gehouden. We hebben absoluut geen ‘neukklik’, dat zag ik bij de eerste foto al. Een keer laat op de avond was hij de enige nog online op Funk en nam ons gesprek een ondeugende wending. Hij vroeg me precies op de goede manier of ik, zijn koningin, hem zou willen helpen een droom uit te laten komen. Zijn enige wens was dat ik zonder slipje tegenover hem zou gaan zitten op een terras, de rest zouden we ter plekke via Funk ontdekken.

Hij heeft speciaal een vrije dag genomen en komt vanuit Eindhoven naar zee. We hebben wel geluk, er drijven slechts een paar wolkjes in de lucht en de parasols van de strandtenten wiegen zacht heen en weer in de zeebries. Het is druk op het strand, zowel families als verliefde stelletjes hebben zich neergevlijd op het comfortabele zand. Her en der zijn kinderen in de weer met emmers en schepjes, een paar tieners doen een poging de branding de baas te worden. Sol heeft gelukkig een groot terras en in een uithoek zit een man alleen aan een tafeltje, dat moet ‘m zijn. Hij kijkt op van zijn telefoon, ik wend mijn blik af. We hebben afgesproken dat we beginnen als onbekenden.

Recht tegenover hem op een meter of drie is een tafeltje vrij, de perfecte plek voor mij. Ik doe alsof ik de menukaart bestudeer, terwijl ik van achter mijn zonnebril naar ‘m zit te gluren. We zijn ongeveer even oud maar ik voel me 15 jaar jonger dan hij eruitziet. Ik zet mijn zonnebril af en we lachen naar elkaar. Hij pakt zijn telefoon, ik doe hetzelfde.
‘O Marise, wat ben je prachtig! Zo spannend dat je er echt bent. Ben je naakt onder je jurkje?’
‘Hi David, bijzonder dit. Ik heb alleen een BH en een jurkje aan. Zeg maar wat je wil dat ik doe….’
Ik kijk even op om een Leffe Blond te bestellen bij de aangenaam gespierde  jongen van de bediening.
‘Als die knappe jongen zo terugkomt, wil ik dat je hem openlijk verleidt. Gooi je lichaam in de strijd, laat het me zien. Vertel hem dat je geen slipje draagt.’
‘Ok’
Beetje aparte opdracht, het wordt waarschijnlijk gênant maar ik wil me niet laten kennen. Ik ga  rechtop zitten met iets holle rug en sla mijn benen zo over elkaar dat meer dan de helft van mijn bovenbeen zichtbaar is. Mijn zonnebril zet ik weer op, zodat ik wat drama aan het naderende moment kan toevoegen. De jongen balanceert het dienblad geroutineerd op zijn hand en zet mijn glas met een zwierig gebaar op tafel. Ik buig naar hem toe, zodat hij een goede blik in mijn decolleté kan werpen.
‘Dank je, knapperd. Het zou beter zijn als je me wat minder opwindt, want ik ben mijn slipje vanochtend vergeten.’
Met een dramatisch gebaar pak ik de zonnebril van mijn neus om beter te kunnen zien hoe hij me verbouwereerd aankijkt. Ik lach naar ‘m met een vragende blik en trek mijn jurkje nog wat verder omhoog.
‘Uh, nou ja, mevrouw, ik weet niet hoor.’
Hij maakt zich snel uit de voeten en ik neem een grote slok koud bier. David geeft me een klein applaus.

‘Bedoelde je zoiets? Ik had geen schijn van kans natuurlijk.’
‘Ja, geweldig. Reken maar dat hij zich gaat aftrekken op jou. Kijk even naar me.’
Zijn lippen gaan uit elkaar en het puntje van zijn tong streelt langzaam van het ene hoekje van zijn bovenlip naar het andere. Daarna steekt hij zijn tong wat verder uit en laat hem even plagend naar me wiebelen. Die ondeugende blik staat hem goed, ieder ander zou ik een smeerlap vinden.
Ik lik langs mijn boven- en onderlip en vorm een pijpmondje. Met een halfopen vuist reik ik naar mijn mond om er vlak vóór een paar keer kort op en neer te bewegen. David kan zijn blik niet van me afhouden en doet een hand in zijn broekzak. Ik zit onzichtbaar en dus ongegeneerd mijn seksspieren ritmisch aan te spannen. Als ik mijn borst beetpak en in mijn tepel knijp, zit David onmiskenbaar zijn pik te kneden. Wonderbaarlijk genoeg lijkt niemand op het terras iets door te hebben, behalve dan de jongen.
‘Ben je al geil? Ik ga je nog iets vragen.’
‘Ok, ik ben benieuwd.’
‘Haal onder tafel je vingers door je kutje en lik ze dan af.’
Hij kijkt me afwachtend aan, waarschijnlijk is hij benieuwd hoe ver ik durf te gaan. Redelijk ver, deze kan ik hebben. Ik laat een hand onder tafel en tussen mijn dijen verdwijnen. Ik leun wat achterover om er beter bij te kunnen, de jongen van de bediening houdt me van een afstandje duidelijk in de gaten en ook Davids ogen voel ik prikken. Mijn kutje is zacht en vochtig, met twee vingers glip ik tussen mijn lipjes even naar binnen. Ik zoek oogcontact met David en lik de eerste van beneden naar boven af om vervolgens met de jongen en de tweede hetzelfde te doen.

‘Draai je richting mij, ga wijdbeens zitten en trek je jurkje omhoog, ik wil je kutje zien.’
Dit wordt echt het laatste wat ik doe. Ik draai mijn stoel en dan stormen drie kinderen luidkeels het terras op om zich te beklagen bij een vrouw iets verderop. De een heeft de ander van het klimrek gegooid en de derde staat alleen maar te huilen. Ze kiest er wijselijk voor om ze allemaal bij de lurven te grijpen en te vertrekken. Als de rust is wedergekeerd zoeken David en ik elkaar weer op.  Hij typt:
‘Rotkinderen!! Je wilde het net doen hè, mmm, ik verheug me op je kutje. Ik weet van onze afspraak dat echt voelen niet gaat, maar wil je toch even met me de duinen induiken? Of de WC hier? Ik heb zin in je.’
‘David, nee! Verpest het nou niet.’
‘Alsjeblieft’, lees ik, terwijl hij me haast smekend aankijkt. Er volgen nog een paar overtuigend bedoelde berichtjes, mijn geilheid zakt ondertussen tot onder het vriespunt. Die afspraak hebben we niet voor niks gemaakt.

 ‘Ik ga afrekenen, bedankt voor deze interessante date. Ik had het niet willen missen en hoop dat, op wat voor manier dan ook, een droom in vervulling is gegaan.’
Terwijl ik de jongen wenk, zit David driftig te typen. Mijn aandacht is niet bij hem en ik geef de jongen, die een stuk zelfverzekerder uit zijn ogen kijkt dan net, een dikke fooi en een knipoog. Nonchalant legt hij een viltje  met daarop een 06-nummer op tafel.
‘Tot een volgende keer of bel me.’
Deze keer ben ik degene die verbouwereerd is maar ik stop het viltje toch snel in mijn tas en kijk nog even op mijn telefoon. David heeft me in de tussentijd 10 berichten gestuurd, ik scroll maar meteen door naar de laatste.
‘Wat was dat nou? Is de ober toch voor je gevallen? Laat me nog niet achter, maak het alsjeblieft af.’
‘Ok dan. Ik ga er wel mijn eigen draai aan geven.’
‘Wat U wenst, Koningin.’

Mijn jongen is druk maar ik wacht op het moment dat hij zijn dienblad afruimt en even tijd heeft, mijn bovenbenen heb ik alvast wat uit elkaar laten vallen. Zodra we oogcontact hebben, gaat half onder tafel  mijn hand wederom onder mijn jurkje. Ik kantel mijn bekken een paar keer en kan een kreuntje niet onderdrukken. Mijn vingers zijn nat, tijd om te gaan. Ik kijk David recht aan terwijl ik begin te lopen en passeer hem zo langzaam dat ik mijn doordrenkte vingers even op zijn bovenlip kan leggen. David snuift en likt tegelijk, Ik verdwijn richting uitgang en tik in het voorbijgaan de hand van de jongen kort maar veelbetekenend aan. Ik hoor David nog net roepen: ’Ober! Ik wil graag nu betalen!’ Hij haalt me in bij de strandopgang en pakt me bij de arm.
‘Wacht even! Mag ik nog één keer aan je vinger ruiken?’
De passerende dagjesmensen hebben hem hopelijk niet verstaan maar wel de tijd en nieuwsgierigheid om mijn reactie af te wachten.
‘Doe maar alsof je me een handkus geeft.’
Ik reik hem de bewuste hand en hij drukt z’n neus erop. Ik lach schouderophalend naar de lieve oma die ons goedkeurend toeknikt. David snuffelt nog wat aan mijn vingers, drukt zijn lippen erop en laat zijn tong rond mijn knokkels cirkelen.
‘ Zo kannie wel weer. We houden contact, ok?’
Ik wurm mijn hand los en maak me gedecideerd uit de voeten. Op veilige afstand draai ik me nog even om en zwaai. David zwaait uitbundig terug.

Een gedachte over “David

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s