Fucketlist

Ik heb een avondje alleen thuis en een uitdaging. De gordijnen zitten potdicht, Rondo Veneziano rolt uit de speakers. Met een koude Bomschuit van Brouwerij Scheveningen, een blocnote en de oude vulpen van mijn vader heb ik me op de bank genesteld. Mark heeft me net nog in een berichtje succes gewenst, hij is immers de aanstichter van deze hele affaire. Het idee is om mezelf een jaar vrijstelling te geven van de monogamie, zonder me te laten hinderen door gewetensbezwaren. Ik wil ervaren wat deze wereld te bieden heeft, geen ordinair vreemdgaan maar een erotische queeste. Het is duidelijk dat dit spel voor lichaam en geest me ligt, ik reageer bijzonder sterk op de prikkels en de aandacht. Je kunt het daar natuurlijk bij laten maar de daadwerkelijke seks wil ik ook. Mark heeft me uitgedaagd een Fucketlist te maken. Een verlanglijstje met uitvoerbare sekswensen geeft me een doel en tegelijk een soort legitimatie. Ik zie het allemaal wat minder losjes maar ik volg hem. Simon vond het ook een goed idee, mits hij erop zou komen te staan. Waarom ook niet? Het is maar een lijstje en een goede gelegenheid om mijn seksuele fantasieën onder de loep te nemen. De opwinding giert al door mijn lijf, slok bier en borstjes vooruit.
Daar gaan we!

‘Gewoon’ vreemdgaan komt bovenaan. Met Mark wil ik echt heel graag seks. De gedachte aan zijn pik die mijn natte kutje inglijdt, doet me sidderen op de best mogelijke manier. Blijkbaar is dat niet voldoende, want het kost me geen enkele moeite om mijn volgende wensen te bedenken.
Een vrijage met een vrouw komt ook hoog op de lijst. In mijn jonge jaren heb ik poesje geproefd maar dat was eenmalig. Haal je er dan een man bij, wordt het helemaal interessant. Of twee mannen en dan zonder extra vrouw.
In mijn masturbatiefantasietjes doe ik het wel vaker met twee mannen, meer zelfs, maar nu zou het werkelijkheid kunnen worden. Even overweeg ik serieus om alle parels uit te nodigen voor een Fuckfest in een chalet in de Ardennen. Het is de hippie in mij die gelooft dat zoiets moet kunnen, al denk ik niet dat ik de mannen zover krijg. Misschien als er wat meer dames meegaan, dan wel. Een orgie dus, dat lijkt me ook wel wat. Tijd voor een pauze en nieuw bier, zo’n leuke opdracht heb ik in tijden niet gehad. Dansend op Marvin Gaye’s ‘Sexual Healing’ stuur ik berichtjes naar Mark. Hij is trots op me en blij maar niet verbaasd dat hij bovenaan staat. Simon stuur ik alleen een kusje en Sander wens ik welterusten in zijn hotel in Frankfurt. Ik leg mijn telefoon weg en keer terug naar de blocnote, het is nog niet klaar. Ik wil ook seks in de vrije natuur, liefst met publiek. Een hele jonge minnaar mag niet ontbreken. BDSM en de gangbang met brandweermannen blijven met een groot vraagteken onderaan bungelen. Bijna vergeet ik nog de suggestie van Simon, naakt poseren. Daarna kan ik niks meer bedenken, behalve perverse fantasieën die geen werkelijkheid mogen worden. Het is wellicht niet de meest extravagante Fucketlist maar ik ben tevreden met het resultaat en kan het niet laten om alvast mijn parels te koppelen aan bepaalde sekswensen. Ik ben zo geil als boter en bij de bodem van mijn 4de biertje als Tommy online komt. Digitaal storten we ons op elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s