Kiekeboe nr. 4

Daar ben ik weer! Alweer, voor de zoveelste keer.
Mijn eigen boek vasthouden, de kaft voelen, met de bladzijden ritselen, dat is mijn droom.
Dit najaar kwam er een hele interessante opdracht voorbij, een unieke kans. Tijdens het schrijven van mijn motivatiebrief begon er iets in me te steigeren, als een paard dat op het laatste moment weigert een hindernis te nemen. Zo blijft mijn manuscript weer een jaar en misschien wel voorgoed liggen. Zou ik het kunnen afmaken als ik mezelf die opdracht en ruimte geef? Zes maanden minstens 6 uur per dag? Ja, ik denk het wel. Mijn motivatiebrief heb ik niet verstuurd.
Ik ben een paar weken onderweg en het gaat lekker. Alle oude versies en notities zijn doorgespit, samengevoegd en uitgebreid tot wat echt op een roman begint te lijken. Wel eentje met veel seksscènes maar dat was te verwachten.
Ik heb alleen nog twee verschillende eindes maar daar verzin ik wel wat op.
Op SL heb ik ook mijn neus weer laten zien voor de nodige inspiratie en wellicht wat vertier.
In het nieuwe jaar ga ik deze blog weer leven inblazen met nieuwe verhalen, stukjes uit de roman.
Hopelijk kan ik jullie zo op een spannende manier meenemen op weg naar de uiteindelijke verschijning van mijn boek.
Ik wens jullie hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2023!

XM

Een gedachte over “Kiekeboe nr. 4

 1. Ik wens jou een jaar
  vol van sensualiteit
  en intimiteit

  May your next year be
  full of sensuality
  and intimacy

  Das folgende Jahr
  sei voll Sensualität
  und Intimität

  L’année suivante
  soit plaine de sensualité
  et d’intimité

  X P

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s