Woordorgasme 22: Het Einde

Penis 22 – ‘Dat zal ik zeker!’ valt Bruno me in de rede – hij heeft blijkbaar een prima gehoor. ‘Zodat je als Koningin Haramama de Onkuisheidsgordel waardig zult zijn!’

‘On-… onkuisheid?’ antwoord jij verbaasd, ‘Wat bedoel je?’

Buno grijnst breed, en zwaait de Haraphallus in zijn kruis vervaarlijk heen en weer. Er spuit een helder straaltje uit, waarna de trommels weer gaan roffelen in het ritme van de Hara-mantra.  Het publiek maakt eerbiedig ruimte voor jou, als je je losmaakt uit mijn omarming en opzwepend begint te dansen. Je zwaait met je armen en benen, buigt voorover, achterover. Met sierlijke pirouettes laat je je jurk opwaaien. Ik zie in je ogen dezelfde geile blik als die van Bruno, als je sensueel heupwiegend je benen spreidt. Bruno stapt op je af en neemt je bij je billen. Bij het bestijgen van de trap had ik al gezien dat je niets draagt onder je jurk. Letterlijk en figuurlijk helemaal in Bruno’s greep laat je je lichaam golven, en gooi je in één vloeiende beweging je jurk van je af. Hij wordt opgevangen en als een trofee gekoesterd. 

Het publiek juicht je naaktheid toe als je je benen om Bruno’s middel slaat en de Haraphallus bij je binnenlaat. Hij begint meteen te stoten in het Hararitme, en jij moedigt hem in hetzelfde tempo aan: ‘Neuk! Me! Neuk! Me! Neuk! Me!’ Gefascineerd sla ik de rituele paringsdans gade. Onkuisheid krijgt een nieuwe betekenis, als ik zie hoe zowel jij als Bruno zich eraan overgeeft. Je borsten wiebelen, je tepels fonkelen. Bruno heeft zich op zijn knieën laten vallen. Als hij op zijn rug rolt, begin jij hem vurig te berijden. Dan vangt je blik de mijne.

Door jou gehypnotiseerd stap ik dichterbij zodat je mijn sarong kunt losmaken. Als die is neergevallen, reik je in mijn kruis en trek je me aan mijn erectie naar je toe. Ik grijp je bij je haar en wijdbeens duw ik hem helemaal in je opengesperde mond. Je tong paaldanst en laat mijn ballen caramboleren. In een oogwenk brengt je gekreun me tot een hoogtepunt, waarna mijn room over je gezicht stroomt. Kokhalzend van genot smeer je jezelf er helemaal mee in, begint ook aan mij en zelfs Bruno moet het ontgelden. Ik zie dezelfde blauwe stralen uit je ogen schieten als bij Haramini, toen hij zijn speelgoed aan Bruno afstond. ‘Lekker he?’ lach je naar Bruno en mij, ‘Dit hadden we veel eerder moeten doen!’ Dan hap je weer gulzig in mijn erectie. Mijn voorbeeld wordt nu opgevolgd door een donkere man uit het publiek. Ook hij laat zijn sarong door jou losknopen en zich in zijn kruis graaien. Met zijn room besprenkelt hij jou en Bruno. Intussen wenkt hij naar een vrouw, bij wie hij tussen de benen duikt. Likkend aan haar lipjes laat hij haar hijgen, kreunen en gillend klaarkomen. Hij smeert zich helemaal in met haar squirtvocht. 

Ondertussen nadert weer een vrouw, een meisje nog, de dansvloer om zich door jou te laten vingeren. Ik zie aan je oogopslag dat ze nog maagd is, en je doet je best om haar in te wijden in de erotische rituele danskunst. Ze blijkt een vlugge leerling: Bruno steekt vanaf de vloer zijn duim naar haar op als ze voor het eerst van haar leven klaarkomt, en geeft jou als beloning nog eens een extra shot van zijn orgasme.

Dan komt Mami erbij. Ze heeft de vuvuzela bij zich, maar speelt er niet op want hij is gevuld met een kralenketting. Bruno neemt hem van haar over en haalt de kralenketting eruit. Behoedzaam staat hij op, omdat jij immers nog intiem met hem verbonden bent. Je laat mijn erectie vrij. Als jullie tegenover elkaar staan – jij nog naschokkend – toont Bruno de kluwen van parels trots aan de omstanders, zoals hij eerder met Haramini deed:  ‘Ziehier de Parels van Hara! Dit snoer wordt voortaan als Onkuisheidsgordel gedragen door koningin Haramama, als teken van haar bereidheid altijd klaar te staan voor de groei van haar volk!’

Jij hoort zijn woorden ietwat versuft aan, en geholpen door Mami spreid je je dijen om zijn erectie en de Haraphallus uit je onderbuik los te laten.  Mami begint vervolgens de Haraparels als een kroon om je hoofd te vlechten, waarbij ze in haar eigen taal steeds opnieuw iets prevelt dat op een bezwering lijkt. Het kralensnoer gaat vervolgens langs je rug, tussen je billen en via je kruis naar voren. Mami leidt het snoer voorzichtig tussen je lipjes, waarna ze het laatste eind om je borsten legt en aan je tepels vastklemt. Inmiddels is de Haramantra van het publiek tot een gemompel verstomd. De trommelaars zijn zelfs helemaal gestopt. Langzaam wordt het doodstil, terwijl Bruno jou bij de hand neemt en het podium weer op begeleidt.

Halverwege de paar treden die de opstap telt, houd jij hijgend in. “Wat is er?’ vraag ik bezorgd, maar Bruno lijkt het niet ongewoon te vinden. ‘Schat?’ vraag ik nogmaals, maar dan trekken golven door je lichaam, en grijp je in je kruis. ‘Ik… kom…’ stamel je, ‘ik kom… klaaaaAAAH!’ Je valt voorover op het podium. Bruno helpt je overeind, en inspecteert even de parelketting. Die is onbeschadigd. Er druipt een beetje vocht langs de binnenkant van je dijen. Ik dring met de omstanders mee naar voren om me over jou te ontfermen. Ik wil je bevrijden van de Onkuisheidsgordel, maar daar wil je niets van weten: ‘Nee schat, laat maar… het is heerlijk… om sexkoningin Haramama te zijn!’
We verdrinken in een hevige tongzoen, gadegeslagen door Bruno en alle juichende omstanders, die vervolgens onder luid tromgeroffel op elkaar aanvallen.

Vagina 22 – Onze tongen laten elkaar niet los, het voelt als onze eerste zoen. Je kuste me bij de parkeermeter, vanaf dat moment waren we minnaars. Ik wist meteen dat met jou mijn leven een avontuur zou worden, al overtreft de werkelijkheid mijn stoutste dromen. Ik heb een nieuwe familie gekregen, wat zeg ik, een heel volk. ‘Sexkoningin’, het woord resoneert heerlijk in mijn hoofd. De Onkuisheidsgordel prikkelt mijn erogene zones, ik kan me niet verweren tegen de continu opwellende geilheid.

Al zoenend reik ik naar je erectie, die zich gewillig in mijn hand nestelt. Ik wenk het meisje dat ik net nog vingerde, ze vlijt zich naast me neer en betast aarzelend mijn massieve moederborsten. Ik knik haar bemoedigend toe en smelt onder haar zachte aanraking. Er druppelt wat melk uit mijn tepels, ze likt het gulzig op en sabbelt als een baby. Je pik is keihard geworden en ik wil niets liever dan jou in me voelen. We kijken beiden naar Bruno, die gelukkig goedkeurend knikt. Hij heeft ook niks te klagen, hij wordt omringd door dames die hem en zijn gouden phallus bewonderend liefkozen. Om ons heen klinkt een symfonie van kreunen en soppende geluidjes. 

Ik spreid mijn benen en zet jouw pik tussen de parels van de Onkuisheidsgordel, je gaat onverbiddelijk diep naar binnen. Bij het pompen wordt je schacht gestreeld door de parels, ik zie je ogen wegdraaien. Het meisje trek ik over me heen, zodat ik mijn vingers in haar kutje kan steken. Ze voelt strak maar lekker nat, ik zal haar goed voorbereiden. Jij begrijpt zonder woorden wat het plan is en kneedt alvast haar pronte billen. Je plopt je erectie uit mijn kutje en gaat achter haar zitten. Als ik mijn vingers uit haar laat glijden, kijkt ze verschrikt op. Ik streel haar lange zwarte haar en ze ontspant, er is toch geen ontkomen aan. Jij duwt je pik voorzichtig tussen haar roze lipjes, haar geil bevochtigt je eikel. Ik masseer haar klitje terwijl jij haar stukje bij beetje binnendringt. Langzaam begint ze mee te bewegen, ze is werkelijk een natuurtalent. Jij schat goed in dat ze wel wat meer kan hebben en pakt haar bij de heupen om maximaal in haar te stoten.

Jullie lijven golven over me heen, het meisje geniet van de eerste keer dat ze goed gevuld wordt. Het publiek is uitzinnig en duwt de volgende maagd al richting het podium.
Het meisje kijkt me met wellustige ogen aan en kust me. Ik voel hoe het geluk in me stroomt.

EINDE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s