Woordorgasme 19: Verlossing

Penis 19 – Het voetbalstadion dat wij samen hebben gebouwd, valt ook bij Bruno en Mami zeer in de smaak. Mami is begonnen te oefenen, om op de houten toeter die ze bij jou gebruikt, te blazen als was het een vuvuzela. Ze tovert er zowaar een fraai geluid uit, dat veel weg heeft van de mantra OM zoals die wordt beoefend door Tibetaanse monniken. Als Bruno dat hoort, kan hij het niet laten om erbij te dansen. Er gaat iets magisch van hem uit als hij zacht meeneuriet, zijn stem harmonieert wonderschoon bij de tonen van de ‘vuvuzela’. Zijn ogen gaan stralen, en zijn erectie komt overeind als hij wijdbeens heupwiegend op jou af marcheert. Jij kijkt gehypnotiseerd naar zijn pulserende orgaan dat steeds langer wordt, en ik hoor je zacht kreunen: “Oohww… neuk me, Bruno, neuk me…”

Je let helemaal niet meer op mij, en spreidt met gesloten ogen je benen terwijl je tegen me aan leunt. Ik neem je achterlangs bij je borsten, en als ik aan je tepels draai, nestelt mijn erectie zich tussen je billen. Je komt bij me op schoot te zitten als ik neerkniel. Met wijd open mond hijg je naar Bruno, die de Harafallus tevoorschijn heeft gehaald. Hij zet zich tegenover jou neer, met een plechtig gebaar legt hij hem op je tong. Ondertussen glijdt zijn genotknop langzaam op en neer tussen je lipjes. Jij geniet overduidelijk van de gewaarwording, als Bruno je langzaam heel diep neukt terwijl je Hara pijpt en mijn pulserende erectie tussen je billen gloeit.

Mami observeert ons samengaan met duidelijke instemming. Ze beschrijft soepel deinend een cirkel om ons heen. Haar klanken verspreiden zich door de tropenlucht, en mengen zich met onze stemmen tot een prachtig akkoord alsof we in een gigantische kathedraal zijn. Ik voel mijn orgasme naderen, net als Bruno die jou kleine wipstootjes begint te geven. Daardoor aangespoord geef ik jou ook een wipstoot en dan komen we allebei tegelijk klaar. Mijn room spuit over je rug en dat van Bruno vult je onderbuik. Je begint te dansen, sensueel kronkelend onder mijn handen als ik je helemaal met room insmeer. Onze drie lichamen versmelten in een loom ballet, gedirigeerd door Mami’s vuvuzela. Tussen jouw smakgeluiden door wordt je gekreun steeds luider en minder beheerst. Als je je mond openspert, vangt Bruno handig de Harafallus op. Jouw gekreun is aangezwollen tot een hevige orgasmekreet als ik je borsten masseer. Ik voel je tepels sidderen van genot. Mami komt dichterbij en legt met behulp van de vuvuzela haar oor te luisteren op je navel. Ik zie haar voldaan glimlachen als ze Bruno iets influistert. Voorzichtig verlost hij jou van zijn erectie.
“De bevalling is begonnen!” kondigt hij aan, “P., help je mee V. naar de boot brengen? Dan gaan we naar Soneva Fushi!”

Vagina 19 – Ik blijf in het orgasme hangen, kom niet helemaal terug in de werkelijkheid. Jullie, de vuvuzela van Mami en de smaak van de Hara hebben me in trance gebracht. Er is inderdaad iets begonnen, het wezen in mijn buik roert zich. Ik ben nooit eerder bevallen maar dit moet het zijn. Het voelt niet onprettig, ik heb uitgekeken naar dit moment.
Hij zal er toch een keer uit moeten, mijn zoon van de Hara.
Prettig verdoofd en met een schaapachtige glimlach op mijn gezicht laat ik me door jullie in het ceremonieel gewaad hijsen. Mijn weeën komen op gang, jullie moeten me beide ondersteunen als we de hut verlaten. Dag hut, dag eiland, wat hebben we het hier goed gehad. We gaan blijkbaar terug naar Soneva Fushi.

In de boot lig ik languit op de bank met mijn hoofd op Bruno’s schoot. Mami is op de bodem gaan zitten, dicht bij mijn buik. Ze heeft met haar handen mijn weeënstorm tot rust gebracht en luistert zo nu en dan even met de vuvuzela hoe het met haar kleinkind gaat. Ze straalt rust uit, ik val in slaap.
Als ik wakker word, tilt Bruno me net uit de jeep die ons voor Soneva Fushi heeft afgezet.
De situatie dringt vrij snel tot me door, een van de bedienden komt aangerend met een rolstoel. Als Bruno me richting entrée duwt, zie ik schimmen achter de ramen en ik hoor geroezemoes achter de heg. Jouw voetstappen en die van Mami volgen ons, terwijl Bruno gedecideerd beweegt door de gangen van het hotel. Ik geloof niet dat ik dit gedeelte eerder gezien heb maar helemaal helder ben ik nog steeds niet.

We houden halt voor een deur, die Mami met een grote koperen sleutel laat openzwaaien. In het midden van de kamer staat een ziekenhuisbed, Bruno tilt me in één beweging erop. Hij schikt de kussens en trekt de deken over me heen, hij kijkt bezorgd.
‘Hoho, niet zo comfortabel. Er is werk aan de winkel.’, duwt Mami hem bruusk opzij. Ze zit op de rand van het bed, spuugt op haar vingers en laat haar hand verdwijnen onder mijn gewaad. ‘We gaan eens even voelen hoe ver je al bent.’ Mami’s duwt resoluut mijn dijen uit elkaar en koerst richting mijn kutje. Voordat het geil kan worden, laat een hevige wee me zowat dubbelklappen. Voor Mami hét moment om mijn ontsluiting te meten. Ze kijkt verschrikt.
‘We moeten opschieten! Bruno, help me snel!’

Als een wervelwind bewegen de twee rond mijn bed. Onderhelft wegklappen, beensteunen erop, hoofdeind omlaag. Jij staat er in een hoekje wat verloren bij. Ik glimlach naar je, meer kan ik nu niet voor je doen. Ik moet een kind baren! Zodra Bruno mijn benen in de steunen legt, komt de eerste perswee langs.
‘Niet meepersen V., nog niet, nog even wachten.’, Mami kijkt me tussen mijn benen door streng aan, ‘Ik ga het laatste randje voor je wegmasseren met de Hara.’ De gouden fallus weerkaatst het licht van de lamp die op mijn kutje gericht is.
Bruno pakt mijn linkerhand en even daarna voel ik de jouwe om mijn rechter. Gelukkig laat je je niet in een hoekje duwen, ik heb jullie ook allebei nodig nu.

Ik knijp jullie handen tot moes als Mami op de volgende perswee de Hara bij me naar binnen laat glijden. Het koude metaal voelt weldadig en met de kop maakt Mami mijn baarmoedermond gereed voor passage. Tussen de weeën door voelt het als neuken, ik cirkel mijn heupen in tegengestelde richting. Ik kan de persdrang niet meer wegpuffen, Mami zegt dat ik bij de volgende wee mag meedoen. Als die komt, gooi ik mijn hele oer erin om mijn zoon eruit te krijgen. ‘Rustig, rustig! Meisje toch, doe nou gewoon een stukje per keer.’
Mami heeft gelijk en draait nog wat rondjes met de Hara over de schedel van ons bijna geboren kind.
Ik duw met het kind de Hara naar buiten, het moment suprême nadert. De druk op mijn kutje is enorm, het lijkt wel alsof ik tweeën splijt.  Ik voel dat jullie drie boven mijn hoofd blikken met elkaar wisselen, twijfelen jullie misschien aan me? Nou, ik kan dit hoor. 

Met mijn kin op de borst geef ik al mijn kracht. Mami springt op en neer, ‘Daar komt het hoofdje! Goed zo V. , geef ‘m van Jetje!’ Mijn schreeuw ebt weg, die van onze zoon zwelt aan. Hij is er! het eerste deel in ieder geval en hij huilt. Mijn blijdschap smoort in de volgende wee, waarmee de schouders en de rest van het mannetje uit me glibberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s