Centrifuge

De wasmachine gaat als een beest tekeer. Het is ondanks verwoede pogingen nooit gelukt om ‘m waterpas te krijgen en tijdens het centrifugeren schudt het ding alle kanten op. Het enige dat helpt is erop gaan zitten en dat is een niet onprettig ritueel geworden, ik zet er zelfs de timer voor op mijn telefoon.
Het loopt geregeld uit de hand, zoals nu.

Mijn rug steunt tegen de muur, mijn tenen om de rand geklemd, knieën wat naar buiten. Met links heb ik de plank met wasmiddelen beet, mijn rechterhand is tot halverwege de onderarm in mijn joggingbroek verdwenen. De brute trilling van de wasmachine resoneert via mijn billen in mijn vingers, die steeds snellere rondjes draaien in mijn vulva. Bij het passeren van de klit deel ik wat plaagstootjes uit.
Mijn telefoon is gevallen, mijn naderende hoogtepunt eist alle aandacht op. Klaarkomen en typen tegelijk is lastig en zeker als je op een centrifugerende wasmachine zit. Simon begrijpt dat, hij zal wachten tot ik weer online kom.
Hij is mijn meest bijzondere parel, al zou ik de andere niet willen missen.

Ik borduur voort op het beeld dat we net samen hebben geschetst. Terwijl ik Simon berijd, doemen de pikken van Mark en Tommy op. Een voor het mondje, een voor het kontje. Ik kreun en roep ‘ja’ en ‘neem me’, mijn geluid wordt toch overstemd door het apparaat onder me. Vanuit mijn kutje dendert een golf energie door mijn lijf, voor mijn geestesoog voltrekt zich de slotscène van de orgie. Mijn mannen en ik komen tot een ideaal hoogtepunt, zoals je dat alleen in je fantasie kunt vormgeven.

Langzaam keer ik terug in de werkelijkheid terwijl de wasmachine tot stilstand komt. Ik hups terug op de vloer en fatsoeneer mezelf. Mijn vingers ruiken naar ziltige aardbeitjes. Zalig maar het moet eraf. Eerst terug naar Simon.

M: ‘Sorry dear, je was gevallen. Ik heb het wel heerlijk kunnen afmaken, dank voor je inspirerende woorden. Ik moet gaan, spreek je snel XM’

Dat ik moet gaan, is niet waar. Ik hou het kort omdat ik nog gruwelijk veel moet regelen voor de reis.

S: ‘Mmm, geil beestje van me. Binnenkort weer in het echt? Ik wil je XS’

Ik antwoord niet.

2 gedachten over “Centrifuge

  1. Dat is lang geleden! Goed om te lezen dat alles nog fungeert zoals verwacht 😉. Gelukkig doe je het wel veilig, ik kende een meisje dat gretig was op het rijden op een scooter vanwege dezelfde resultaten… En gevaar op de weg!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s