Woordorgasme 16: Gevangen

 

Voor Multipele Woordorgasmes direct door naar Het Seksjournaal

Deel 16 MvdB: Gevangen

‘Sssttt, wees stil! Niemand zal het horen, ik wil dat jullie naar me luisteren. Het is nu geen spelletje meer, er moet een taak volbracht worden. Ik had nooit verwacht dat we de ketting zouden vinden en dat jij meteen bevrucht zou raken. Mijn volk is in alle staten, het eiland gonst van verwachting. Het enige smetje is het gebrek aan zelfbeheersing van P.’
Bruno werpt een boze blik naar jou en zucht.
‘Jij moest tijdens de ceremonie zo nodig je pik in haar steken, dus zolang er twijfel is over het vaderschap blijf jij ook hier. Ik heb jullie vanochtend in Nederland als vermist opgegeven, verdwenen hier op zee. Voorlopig is dat voldoende. Straks gaan we naar een eiland op ongeveer een uur varen, dat wordt jullie verblijfplaats tot het kind geboren is. Wat er daarna gebeurt zien we dan wel. Probeer niet te vluchten, het zal niet lukken.’

Hij streelt mijn borsten, gromt even en brengt zijn gezicht dicht bij het mijne. Er is geen ruimte om los te komen, de ketting drukt onaangenaam in mijn vlees als ik beweeg. Jij snauwt me toe, ‘Hou op, het heeft geen zin.’
Bruno pakt onze armen en laat ons naar de muur schuifelen. ‘OK, geen vragen dus. Mooi. Er is nog één dingetje… Het is belangrijk dat jij goed gevuld blijft met Harazaad en dan bedoel ik niet in je mondje.’ In een oogwenk schiet hij uit zijn broek en met zwiepende erectie stapt hij op ons af. Hij tilt mijn dijen op, zakt door zijn knieën en legt mijn benen op zijn sterke schouders. ‘Ik zal je zalige kutje eens even lekker verwennen.’ Jij zit tussen mij en de muur geplet, jouw stijve pik tikt tegen de onderkant van mijn billen. De geilheid welt in mij op, ik leef toch in een droom!

Ik sluit mijn ogen in afwachting van Bruno’s aanraking en tril van genot als zijn lippen landen op mijn labia. Het puntje van zijn tong baant zich een weg naar mijn klitje en stuurt elektrische golfstootjes door mijn bekken. ‘Oh Bruno, jaaa, je maakt me zo nat.’
Hij trekt een paar lange halen door mijn kutje en sabbelt op mijn klit, een vulkaan die op punt van uitbarsten staat. Onder mijn billen voel ik hoe Bruno jouw pik opzoekt en zachtjes begint te trekken. Jij stoot met je bekken, mijn kutje tegen zijn gezicht, jouw pik warm in zijn hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s