Woordorgasme 15: Helderheid

Ja, ik leef nog. En hoe!
Ik zit al een tijdje in een huizenachtbaan die me door de donkere krochten van de Haagse vastgoedwereld voert. Je zou er een boek over kunnen schrijven…
Nee nee! Eerst inpakken en verhuizen naar dat mooie huis in het stadse groen.
Daar is een opkamertje dat erom schreeuwt schrijfhol te worden.

Tot die tijd wat vers Woordorgasme, dat dendert lekker voort.
Met dank aan Richie voor de mooie plaatsing op zijn Seksjournaal, waar je vanaf deel 1 letterlijk door het hele verhaal bladert of deel 15 en 16 achter elkaar leest.

Veel plezier,

XM

Meteen door? Seksjournaal

 

Woordorgasme Vagina’s deel 15: Helderheid

Lukraak zakken we over elkaar heen en komen op adem. We zijn weer samen, ik zal niet meer vluchten, nee, nu durf ik het aan. Met z’n vieren, want ergens voorbij die schuimende zaadzee is een klompje cellen hard bezig ons kind te worden. Ik geloof er inmiddels zelf ook in, we worden een gezin. Dat besef maakt een dadendrang los die me uit bed lanceert, ik ga douchen en daarna zal ik jullie verleiden of desnoods dwingen open kaart te spelen. Ik wil weten hoe de puzzelstukjes in elkaar horen, wat de bedoeling is van onze reis. De schittering van de Hara-juwelen staat op mijn netvlies gegrift.
‘Jongens, ik ga dat goddelijke zaad van me afspoelen en dan gaan we wat eten, ok? Ik barst van de honger, echt.’ Schaapachtig glimlachend liggen jullie uitgestrekt op bed, totaal comfortabel met elkaars naaktheid. Bruno’s hand rust vriendelijk op jouw bovenbeen, slechts millimeters bij je halfstijve pik vandaan. Mmm, wat heb ik toch een heerlijke mannen

Na een uitgebreide douche stap ik in een wolk van stoom weer naar binnen, poedelnaakt zodat de tropenlucht me droog kan strelen. Bruno glipt de badkamer in, jij staat in loshangende badjas voor de spiegel je haar te fatsoeneren. Je kijkt me aan, onderzoekend en bewonderend zoals alleen jij dat kan. Ik loop achter je langs en wip omhoog op mijn tenen om een snel kusje achter je oor te drukken. Twee passen verder houdt jouw sterke arm me tegen, in één beweging keer je me om en terug bij jou. Je koningsblauwe ogen dwingen me tot luisteren. ‘Schoonheid, jij hoort bij mij hè? We gaan hier samen uitkomen, als het moet laat ik alles in Nederland achter me. Bruno is alleen nu belangrijk voor ons, voorlopig is ons kostje gekocht. We hebben tijd nodig om een plan te bedenken.’

Je legt je warme handpalmen liefdevol rond mijn wangen en kust me. Ik maak ruimte, we hebben niet lang voor Bruno zich weer bij ons voegt.
‘Lieve P., wij waren eerst hè? Tuurlijk blijven wij samen, wij sowieso, hoe dit ook afloopt. Weet jij het? Heeft Bruno je iets verteld over Soneva Fushi?’
Ik pauzeer bewust maar jij wacht tot ik weer doorga, heel irritant want je weet vast meer.
‘Nee? Nou, ik ga het uit jullie trekken hoor. Het is klaar met dat geheimzinnige gedoe. Ik hoef ook niet per se terug naar Nederland maar waar dan wel heen? Of blijven we hier? Ik word moeder godverdomme!’ Ik schrik van mijn felheid en word overspoeld door hormoongestuurde en dus onstuurbare emoties. Behalve jou en ons kind heb ik geen houvast meer, het schildersdoek van mijn leven is in een paar streken weer wit gemaakt. Opnieuw beginnen, een angstaanjagend en bevrijdend vooruitzicht. Snikkend leg ik mijn hoofd op je schouder,dichter bij je in de warmte van onze naaktheid. Je vouwt je badjas als een huls om ons heen en wiegt me sussend tot rust. Je kust mijn haar als de badkamerdeur openzwaait en Bruno het tafereel verbaasd gadeslaat.

Lees het hele verhaal in het Seksjournaal!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s