Woordorgasme 15: Helderheid

P15 Onze driestemmige zucht klinkt me als muziek in de oren in het magische ritme waarmee onze lichamen elkaar volgen. Het bed begeleidt onze dans zacht verend als ik je stringetje uittrek. Je geeft me alle ruimte, jouw ongerepte naaktheid is als altijd een feest. Tussen de rondingen van jouw glanzende billen lachen je lipjes me toe als mijn pulserende gnotknop ertussen dringt. Ik voel je wijder en dieper worden als je me heupwiegend gulzig naar binnen zuigt, de warmte van je kut ontvangt me met een soppend natte zoen terwijl je soepel overeind komt en tegen me aan leunt. Je laat Bruno’s erectie even vrij, hij laat de volle lengte van zijn indrukwekkende erectie op en neer glijden tussen je warme borsten die zwellen van genot als ik om je heen reik, ze masseer en aan je tepels draai. Als die beginnen te fonkelen, zie ik kippenvel ontstaan op Bruno’s erectie. Heeft hij anel een condoom omgedaan? Hij glundert gelukzalig naar mij en geeft je een paar swaffels tegen je gezicht. Zijn genotknop begint net als jouw tepels licht te geven, beschijnt jouw fijne trekken en spiegelt in je verbaasde ogen: heeft hij een ingebouwde vibrator? Je likt er nieuwsgierig aan en pijpt hem opnieuw hartstochtelijk. Bruno trekt je hoofd naar zich toe zodat zijn hele erectie in je mond verdwijnt en je in zijn ballen kunt happen. “Mmmm, heerlijk! Ja, toe maar, kom maar…” bromt hij, “Ja… ja, ja, ja… oh, ja – JA!” Hij geeft een wipstoot in je keel, je mond loopt kokhalzend over van zijn schuimende zaad. Kermend spreid je je dijen en laat je je kut over mijn ballen zakken, waardoor je mij over de streep trekt en ik even hevig als Bruno klaarkom. Mijn kronkelende erectie gloeit en groeit in jouw binnenste tot ongekende lengte, je lichaam kaatst golvend heen en weer tussen zijn en mijn wipstoten. Ik hoor het soppen in je onderbuik, je neemt een douche in de schuimfontein die je lichaam van binnen vult en van buiten overgiet. Je handen dwalen glibberend door gul schuim dat je intiemste plekjes vult. Dan duurt het niet lang meer: ik voel je kut schokkend rond mijn genotknop samentrekken, je sabbelt smakkend aan Bruno’s erectie, opent hijgend wijd je mond, en geeft smachtend toe aan de schokgolven die door drie lichamen trekken. Zes handen zepen elkaar in, strelen en masseren elke ronding die ze tegenkomen. “Aaaahhh” klinkt het opnieuw uit drie kelen.

V15 Lukraak zakken we over elkaar heen en komen op adem. We zijn weer samen, ik zal niet meer vluchten, nee, nu durf ik het aan. Met z’n vieren, want ergens voorbij die schuimende zaadzee is een klompje cellen hard bezig ons kind te worden.
Ik geloof er inmiddels zelf ook in, we worden een gezin. Dat besef maakt een dadendrang los die me uit bed lanceert, ik ga douchen en daarna zal ik jullie verleiden of desnoods dwingen open kaart te spelen. Ik wil weten hoe de puzzelstukjes in elkaar horen, wat de bedoeling is van onze reis. De schittering van de Hara-juwelen staat op mijn netvlies gegrift.
‘Jongens, ik ga dat goddelijke zaad van me afspoelen en dan gaan we wat eten, ok? Ik barst van de honger, echt.’ Schaapachtig glimlachend liggen jullie uitgestrekt op bed, totaal comfortabel met elkaars naaktheid. Bruno’s hand rust vriendelijk op jouw bovenbeen, slechts millimeters bij je halfstijve pik vandaan. Mmm, wat heb ik toch een heerlijke mannen

Na een uitgebreide douche stap ik in een wolk van stoom weer naar binnen, poedelnaakt zodat de tropenlucht me droog kan strelen. Bruno glipt de badkamer in, jij staat in loshangende badjas voor de spiegel je haar te fatsoeneren. Je kijkt me aan, onderzoekend en bewonderend zoals alleen jij dat kan. Ik loop achter je langs en wip omhoog op mijn tenen om een snel kusje achter je oor te drukken. Twee passen verder houdt jouw sterke arm me tegen, in één beweging keer je me om en terug bij jou. Je koningsblauwe ogen dwingen me tot luisteren. ‘Schoonheid, jij hoort bij mij hè? We gaan hier samen uitkomen, als het moet laat ik alles in Nederland achter me. Bruno is alleen nu belangrijk voor ons, voorlopig is ons kostje gekocht. We hebben tijd nodig om een plan te bedenken.’

Je legt je warme handpalmen liefdevol rond mijn wangen en kust me. Ik maak ruimte, we hebben niet lang voor Bruno zich weer bij ons voegt.
‘Lieve P., wij waren eerst hè? Tuurlijk blijven wij samen, wij sowieso, hoe dit ook afloopt. Weet jij het? Heeft Bruno je iets verteld over Soneva Fushi?’
Ik pauzeer bewust maar jij wacht tot ik weer doorga, heel irritant want je weet vast meer.
‘Nee? Nou, ik ga het uit jullie trekken hoor. Het is klaar met dat geheimzinnige gedoe. Ik hoef ook niet per se terug naar Nederland maar waar dan wel heen? Of blijven we hier? Ik word moeder godverdomme!’ Ik schrik van mijn felheid en word overspoeld door hormoongestuurde en dus onstuurbare emoties. Behalve jou en ons kind heb ik geen houvast meer, het schildersdoek van mijn leven is in een paar streken weer wit gemaakt. Opnieuw beginnen, een angstaanjagend en bevrijdend vooruitzicht. Snikkend leg ik mijn hoofd op je schouder,dichter bij je in de warmte van onze naaktheid. Je vouwt je badjas als een huls om ons heen en wiegt me sussend tot rust. Je kust mijn haar als de badkamerdeur openzwaait en Bruno het tafereel verbaasd gadeslaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s