Marise’s Trio – deel 4 –

NBRplazaEFbutton

Ze zet een voet op de stoel, spuugt op de binnenste dildo en duwt die zo in haar kutje. Ze draait met haar heupen, sluit de gordel en heeft nu een pik. In zich en nog eentje over. Voor wie dan?

Mark neukt mij gestaag en heeft niet in de gaten dat al mijn aandacht bij Sarah is. Nu is zij het die op de billen slaat. Van Mark. Ze zit achter hem en wiebelt de dildo tussen zijn dijen, ik voel het. Mark floept uit me als hij haar over zijn schouder probeert te zoenen. ‘Mmm, schatje, mijn favoriete speeltje. Maak je ‘m lekker glibberig voor me?’

Sarah spuit een grote dot glijmiddel op haar pik, Mark duwt de zijne in mij. Met zijn billen omhoog neukt hij me in slow motion. Ik zie aan zijn ogen dat hij langzaam gevuld wordt, hij geniet er schaamteloos van en dat windt me op. Sarah torent vergenoegzaam boven Marks schouders uit. Ze zoekt contact met me en als onze ogen linken, lijkt het alsof Mark tussen ons in oplost. Als een golf bewegen we in en uit elkaar. Ik span mijn neukspieren zo intens aan dat Mark zijn orgasme niet langer kan uitstellen. Kreunend en stotend stort hij op me, zijn warme zaad klotst tegen mijn binnenste. Sarah stopt en streelt zijn rug. Ze maakt hem los en hij rolt naast me. Ik denk even ‘dat was het dan’ tot Sarah tussen mijn benen omhoog kruipt en ze steeds verder uit elkaar duwt.

De dildo zwiept uitdagend heen en weer, nog nooit verlangde ik zo intens naar zo’n klein pikkie. Sarah hoeft het niet eens te vragen, ze ziet het.
‘Ik ga eerst in je kutje, mmm, ik heb zin in je.’ Zonder haperen duwt ze hem erin, ze komt weer heel dichtbij me. Ze spreidt mijn benen in de lucht, ze neukt me zalig. Ik droom weg bij haar dansende borsten, tot ze mijn voeten weer op het bed zet en uit me gaat.
‘Zal ik in je kontje? Je bent nat en geil genoeg denk ik. Net wat voller gevoel, ga ik je heerlijk laten klaarkomen.’ Ik knik weer ‘ja’. Over Marks borstkas grist ze het glijmiddel van het nachtkastje, hij geeft een zoentje op haar langszwaaiende borsten. Hij gaat op zijn zij liggen, duidelijk geamuseerd en klaar om van dit schouwspel te genieten. Ik laat het min of meer gebeuren, dit is onontgonnen terrein. Ik vaar op mijn opwinding, mijn geilheid die wil dat Sarah me neemt. Waar dan ook.
‘Even op handen en knieën, dat is het makkelijkst’ Ze heeft de overtuigingskracht van een dokter, die ook de gekste dingen van een mens gedaan kan krijgen alsof het vanzelfsprekend is. Ik twijfel geen moment en draai om. Zo heb ik meteen vol oogcontact met Mark, die dat wel geil lijkt te vinden. Sarah duwt de dildo tussen mijn billen, zoekt mijn gaatje. Ik doe mijn ogen dicht, kan niet anders als ik wil ontspannen.

Alles is soppig genoeg om hem moeiteloos naar binnen te krijgen. Bij de eerste centimeter zorgt de extra weerstand voor de grootste prikkeling, aan mijn heupen trekt ze me dieper over zich heen. Langzaam pompend vult ze me, met elke stoot een golf door mijn bekken sturend.
‘Mmm, ja…oh ja…zo lekker in je strakke gaatje. Ik ga helemaal in je, oh ja daar, laat je maar neuken door mij.’ Ze stuurt een arm rond mijn middel richting mijn klitje, nu is ze rondom me. Haar vingers spelen met me, haar lendenen stoten tegen mijn billen. Ik open mijn ogen weer, dit orgasme wil ik zien. Mark speelt met zijn halfstijve pik, hij kijkt naar Sarah.

Ik kreun overdreven hard om zijn aandacht te trekken en dat werkt. Onze tongen draaien woest om elkaar heen als Sarah met een paar ferme stoten en wat druk op de klit mijn orgasme over de streep trekt. De paar stoten daarna zijn voor haar eigen gerief, na een luide ‘aahhh’ landen haar borsten op mijn rug en voel ik haar warme gehijg in mijn hals.

3 gedachten over “Marise’s Trio – deel 4 –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s