Marise’s Trio -deel 3 –

Ik kom op adem terwijl Mark op de rand van het bed met roomservice belt. Hij gebruikt zijn boxershort om zich schoon te vegen, in de badkamer klatert de douche.
Hij bestelt champagne en borrelhapjes, ik krijg er weer zin in. Waarom zou ik schrikken van zijn geilheid? Dit is natuurlijk een droom van iedere man. En van mij, dus ook ik hoef mijn lust niet te beteugelen. Ik wil juist meer, vooral van Sarah.

Mark draait zich om, hij streelt mijn arm, kust mijn voorhoofd en lacht ondeugend met mond en ogen. ‘Je vond het lekker hè, met Sarah? Ik zag je wel genieten, net zoals je deed op de boot. Mmm, jullie zijn geil samen.’ Ik knik geluidloos ‘ja’, kijk hem recht en stout aan. Mijn hand glijdt naar daar waar het warm en vochtig is, ik heb zin.
‘Laat mij eens voelen’, hij schuift dichter naar me toe en duwt zijn hand naast de mijne. Zijn lange vingers strijken langs mijn gezwollen lipjes. Ik geef hem wat ruimte, hij weet dat hij verder mag. Moet. Een vinger glijdt naar binnen, ritmisch heen en weer maar te klein om mijn verlangen te vervullen.

‘Lekker nat kutje, mmm, geile donder van me.’ Ik doe ‘mmm’ en krijg er een vingertje bij.
Wellustig beweeg ik mijn heupen mee, zijn duim drukt plagend op mijn klitje. Hij gaat een versnelling hoger met drie vingers nu, ik krom mijn rug en laat me neuken. Hij stopt zodra mijn orgasme komt aanrollen, laat wel zijn vingers in me waar ik samenspan om grip te houden. ‘Neeneenee, niks ervan. Jij wacht maar even.’ Met een soppende plop laat hij me leeg achter, iets tussen een kreun en een zucht ontsnapt aan mijn keel.

Er wordt geklopt, Mark veert op en slaat een handdoek om zich heen. Ik hoor wat gemompel en gelach, hij zal wel een grapje maken. Of de hotelmedewerker toevertrouwen dat hij hier met twee vrouwen aan het stoeien is. Waar blijft Sarah eigenlijk? Mark rolt een trolley de kamer in en begint de champagne te ontkurken. Alsof ze het ruikt, duikt Sarah om het hoekje. Blozend fris van de warme douche, het haar halfnat op haar schouders. Het is vertrouwd, alsof we al jaren samen naakt rondlopen. ‘Ik moet ook even plassen.’ We passeren elkaar, ze scheert met haar borsten rakelings langs de mijne.

De privacy van de badkamer creëert een rustmoment. Helaas geeft dat ruimte aan schuld en angst die op de loer liggen. Ik zie flitsen van Sander en de kinderen, ik stuur ze weg. Een beeld van mezelf aan mootjes gehakt duw ik terug. Doe niet zo gek. Nu geen angst en moraal. Hou op, geniet er nou gewoon van. Tijdens het handen wassen lach ik mezelf bemoedigend toe. Ja, ik ben een schoonheid. En een durfal. Als het allemaal niet geheim en ‘verboden’ was, zou ik trots kunnen zijn.

Sarah reikt me een glaasje aan, we proosten op ons. Mark speelt ongegeneerd met haar borsten, ik voel me een tikje ongemakkelijk als toeschouwer en hou me stil. Mijn glas is snel leeg en de bubbeltjes stijgen naar mijn hoofd. Mark werpt overduidelijk een blik op de klok, wij kijken ook. We hebben nog anderhalf uur, opeens is er haast. Hij pakt me bij de arm, ik kan nog net mijn flute neerzetten voor hij me met lichte druk op mijn schouders duidelijk maakt dat ik op de knieën moet. Het is tijd voor de grande finale.

Zijn pik zwaait voor mijn gezicht, ik open automatisch mijn mond. Mark zet mijn lippen op zijn eikel. Hij stuurt zijn pik ver naar binnen, ik moet kokhalzen. Met mijn hand pak ik wat controle terug, zo is het voor ons allebei lekker. Hij laat het toe maar houdt mijn hoofd vast. Gulzig zuig ik hem af en masseer met golvende vingers zijn staalharde pik. Hij schudt zijn bekken met mijn bewegingen mee, kreunend als ik hem achterin even vastzuig. Sarah loopt door de kamer en kijkt toe. Ze streelt zichzelf, duidelijk opgewonden. Mijn kutje hunkert, ik wil er iets in. Ik stop met pijpen.
‘Mark, ik wil je. Neem me. Alsjeblieft.’

Hij laat het zich geen twee keer zeggen en helpt me op het bed. ‘Geen ingewikkeld gedoe, missionaris will do. Ik ga je neuken meisje.’ Hij eindigt met een geinig grommetje, ik schud met mijn heupen en wenk hem met een wijsvinger. Zijn pik vindt feilloos de weg naar mijn vochtige poortje en langzaam laat hij zich in en op me glijden. Het is geweldig zoals hij mijn genotsgrot vult, tot diep in mijn onderbuik gaan alle lichtjes aan als hij zacht begint te pompen. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe Sarah een koffertje op het bureau legt en opent. Ze pakt iets eruit dat ik niet meteen herken. Tot ze het gordeltje op heuphoogte aan me laat zien, er zit een klein uitgevallen pik op. Ze gespt de zijkanten los, aan de binnenkant zit nog een pik, iets groter. Voor Sarah.

Komend weekend vierde en laatste deel online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s