Marise’s Trio – deel 2 –

Ik weet niet wat er gaat gebeuren, ik ga het laten. Sarah draait om me heen. ‘Mark heeft veel over je verteld, hij is dol op je. Ik snap waarom.’ Als ik iets naar voren buig zou ik haar kunnen kussen. Haar volle borsten deinen mee op haar diepe ademhaling, ze snuffelt aan me. Beiden zijn we aardig opgewarmd en toch aftastend. Ze trekt me aan, ik zou liefst mijn neus in haar decolleté begraven. ‘Ik vind je heel mooi Sarah, je bent sexy.’ Ik klink als een schoolmeisje, onzeker op ontdekkingstocht.  Ze komt tegen me aan staan, streelt door mijn haar en over mijn arm. ‘Ontspan liefje, we gaan het heel fijn hebben samen. Kom je mee naar het bed? Oh wacht, eerst dat jurkje uit.’ Ze reikt om me heen naar de rits, doet hem open en laat de stof als een zijden golf langs mijn rondingen naar de grond glijden. Ik stap eruit terwijl zij in één beweging haar jurkje over haar hoofd trekt. Ze legt haar handen rond mijn middel, wiegt me zachtjes heen en weer en drukt zich tegen me aan. Langzaam beweegt ze haar mond naar de mijne, ik kom haar tegemoet. Onze lippen en borsten drukken tegen elkaar, ze smaakt naar vanille. Al mijn latente lesbische gevoel komt tot leven, mijn handen doen zich tegoed aan het zachte vlees van haar billen.

We zoenen zonder stoppen, zij leidt me naar het bed en zorgt dat ik ergens in het midden op mijn rug terecht kom. Vrijwel meteen zit ze schrijlings op me, haar kutje rust op mijn onderbuik. Verlangend reik ik naar haar borsten.
‘Nee nee, ik ga eerst eens even met jou aan de slag.’ Achter mijn rug klipt ze mijn BH open, rist hem over mijn armen, zwaait hem als een lasso rond en mikt precies in Marks schoot.
‘Hier schatje, heb je alvast iets lekkers.’ Marks broek hangt op z’n knieën, zijn boxer vertoont een overduidelijke bolling. Sarah richt zich weer tot mij.
‘Mmm, je hebt heerlijke tietjes.’ Ze legt haar handen erom, kneedt ze net hard genoeg. Ik krom mijn rug om me tegen haar aan te drukken, trek aan haar middel om meer te voelen. ‘Jij moet ook iets uitdoen’, ik bijt theatraal op mijn onderlip. Sarah lacht, ze is de beroerdste niet. ‘Nou vooruit dan.’ Ook haar BH belandt bij Mark en ik vergaap me aan de prachtige boezem die boven mij hangt. Minstens cup E, stevig en zacht ineen met mokkabruine tepels in perfect ronde hoven. Ze laat mijn verkennende handen toe, ik geniet als een baby van zijn avondpapje.

Ze zoent me weer, ik verlies me in haar. Onze lichamen, al die rondingen bij elkaar, zo anders dan met een man. Haar mond gaat richting mijn borst, ze sabbelt zuigt en likt. Ik weet het niet, het voelt als een tintelend spoor en zij mag alles met me doen. Er gaat een siddering door me heen als haar hand onder mijn stringetje verdwijnt. Met mijn tepel tussen haar tanden laat ze haar vingers door mijn natte spleetje glijden. Ik kronkel als de eerste de beste pornoster.
‘Ooh jaaa, dat is lekker. Doe het maar, ja daar, oh ja daar jaaaa.’
‘Mmm, goed zo, geil meisje van me.’
Mijn string gaat uit en Sarah duikt tussen mijn benen. Haar adem streelt het kippenvel op mijn dijen, haar vingers spreiden mijn lipjes. Ik hou mijn adem in en laat pas een langgerekte kreun los als het puntje van haar tong me raakt.

Ik zweef naar een andere dimensie, waarin het universum om mijn kutje draait. Door mijn oogharen zie ik Sarahs krullen boven mijn venusheuvel dansen. Zonder scrupules gebruikt ze haar mond om mijn kutje te verwennen. Als een steeds sneller draaiende centrifuge kondigt mijn orgasme zich aan, ik schok met mijn heupen. Alleen de letter ‘a’ komt nog over mijn lippen. ‘Aa, aaa, aaaa, aaaaa’. Drie octaven hoger kom ik klaar. Trillend zakt mijn lichaam terug in het matras, golven genot overspoelen me. Dit heb ik nog nooit gevoeld. Een tijdloos moment verstrijkt tot een harde ‘pets’ me terugbrengt in de werkelijkheid. Het is Mark, die achter Sarah is gekropen en haar een flinke tik geeft. ’Pets’, nog een. Hij trekt haar billen omhoog en tegen zijn ontblote onderlijf aan. ‘Pets’, Sarah lijkt het niet te deren.
‘Jij geil wijf, jullie allebei eigenlijk. Dat ligt hier maar een beetje over elkaar heen te glibberen. En ik dan? Mijn pik is zo stijf als gewapend beton, ik wil neuken.’

Hij swaffelt Sarahs billen en gromt vervaarlijk. Deze versie van Mark is nieuw voor me en valt niet direct in de smaak.  Hij trekt haar stringetje weg uit het midden, spuugt op zijn vingers om daarmee zijn eikel in te smeren. Ik probeer tevergeefs oogcontact met hem te maken, Sarah kijkt me wel aan. Ze glimlacht, haar ogen zeggen: ‘Laat hem maar.’
Haar warme handen zoeken mijn middel en trekken me iets verder onder haar. Op hetzelfde moment glijdt Marks pik bij haar naar binnen.  Ze duwt haar billen omhoog en haar bovenlijf op het mijne. Ze kust me en ik smelt. Ik sluit mijn ogen en mijn armen om haar heen. Op het ritme van Marks gepomp draaien onze borsten rondjes als vers gekneed brooddeeg. Stevig en een beetje plakkerig. Ik wil haar nooit meer loslaten.

Mark gaat stevig tekeer en ik geef haar bijna troostende kusjes in haar nek. Zijn onderlijf kletst met steeds kortere intervallen tegen haar billen, hij zal zo wel klaarkomen. Gelukkig maar. ‘Grr, ik neuk je. Hier met die kut, voel je me? Ja? Die harde pik van me? Ik pak je, ik spuit je helemaal vol. Geile kut.’

Sarah geeft geen antwoord, met zachte kreuntjes laat zij het geneuk over zich heenkomen. Ik streel haar, wil haar beschermen. Mark verstart en mikt met een paar ferme stoten zijn zaad diep in Sarah. ‘Oh yes, godverdomme ja. Hier!’ Met een diepe zucht rolt hij op zijn rug naast ons, Sarah springt onmiddellijk uit bed en verdwijnt in de badkamer.
‘Zo, doe nu maar een glaasje champagne. En wees gerust schatje, jij komt ook nog aan de beurt.’ Hij knipoogt en ik ben allerminst gerustgesteld.

 

 

Een gedachte over “Marise’s Trio – deel 2 –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s