Woordorgasme 14: Nieuw Leven

P14 Door jouw laatste tirade ben ik even uit het veld geslagen. Je bent opgestaan om je woorden kracht bij te zetten, en stort je nu snikkend in mijn armen zodat mijn loungestoel ervan veert. Bruno weet even niet waar hij moet kijken, dus smeed ik het ijzer nu het heet is en beantwoord je omhelzing. Mijn handen beginnen geroutineerd aan een zwerftocht over de ijle stof van je jurk tot ze in een split je zijdezachte huid vinden die ze troostend strelen. Je borsten veren mee met je snikken, en zwellen in een diepe zucht als je overeind komt en me pardoes verzwelgt in een hartstochtelijke tongzoen. Intussen leidt je hand de mijne naar je onderbuik, en je lispelt: “Ik ben zwanger.”

Ik had na al onze belevenissen niet anders verwacht. “Weet je het zeker?”

“Nou… niet helemaal, maar… op die bonte avond gisteren gebeurde er iets van binnen dat ik nog niet eerder heb gevoeld dus het zou me niets verbazen.”

Mami is intussen weggegaan, en komt terug met een paar instrumentjes op een dienblad. Als een ervaren verpleegster maant ze je ontspannen te gaan liggen in je stoel, met gespreide benen. Met een warme glimlach brengt ze een stethoscoop tussen je dijen, en murmelt iets onverstaanbaars. Aan je andere zijde krijgt Bruno een stralend gezicht, hij begint de resten die van gisteravond zijn blijven liggen, bij elkaar te zoeken. Hij maakt intussen een atletische vreugdedans door de hele zaal. Jij en ik volgen al zijn bewegingen totdat hij, met zijn armen vol slingers en ballonnen en een roltong in zijn mond, bij je neerstrijkt. Hij geeft je een warme zoen op je wang, behangt je met alles wat hij heeft verzameld, en zegt: “Je krijgt een prachtig kind! Het kind van Soneva Fushi!”

V14 In mij groeit een leven, nu al bijzonder. Bruno knielt aanbiddend aan mijn zijde, Mami staat te glunderen en jij kijkt het rustig aan. Je troostende strelingen net hebben me goed gedaan, bij jou voel ik me altijd veilig en geliefd. Jij bent de vader. Of toch Bruno? De onrust blijft terugkeren. Hoe bizar gaat dat Soneva Fushigebeuren nog worden? Ik duw deze twijfelingen weg, we hebben een pauze nodig voordat we de werkelijkheid onder ogen kunnen zien.

Ik aai Bruno over zijn hoofd en zeg zachtjes dat ik naar mijn kamer ga. In mijn ogen kan hij lezen dat ik naar hem verlang. We staan gedrieën op, ik pak Bruno’s hand en steek mijn andere uitnodigend naar jou uit. Je hand past perfect in de mijne, je knijpt zachtjes en geeft me een knipoog. Bruno zegt iets onverstaanbaars tegen Mami, die ondeugend begint te grijnzen. Samen verdwijnen we in de lange gang, hand in hand richting mijn kamer.

De deur valt in het slot, Bruno trekt me bij mijn billen naar zich toe.
Onze ogen vlak bij elkaar voordat onze lippen op elkaar drukken. Hij is intens, zo dierlijk dat hij me soms angst inboezemt. Zo sterk en mooi dat ik hem wil verslinden. Hij trekt de ceintuur van mijn jurk los, geeft de schouderbandjes een zetje zodat het geheel als een zijden golf langs mijn lichaam naar de grond valt. Ik heb alleen een stringetje aan. Zijn handen dwalen begerig naar mijn tietjes. De top van zijn stijve drukt in het geultje tussen mijn dijen, op zoek naar dat smachtende kutje. Hij trekt aan mijn keiharde tepels, geeft er een verzachtend kusje op. Sabbelt eraan, ik kronkel in zijn armen.

Jij bent al uit je hemd geschoten en komt achter me staan. Je pakt me bij mijn armen, je harige borstkas kriebelt over mijn rug. Je drukt zachte kusjes van mijn nek tot schouder, ik leun gewillig tegen je aan. Je wriemelt je hand tussen mijn venusheuvel en Bruno’s erectie, jij gaat recht op je doel af. Bruno gromt even maar besluit wijselijk jou de ruimte te geven. Hij maakt van de nood een deugd door zich voor onze neus tergend langzaam uit te kleden. Jij omklemt me, houdt stevig een van mijn tietjes in de hand. Je andere hand duikt onder mijn stringetje naar beneden. Je vingers vinden vanzelf de weg.

‘Spreid je benen, ik wil je kutje voelen. Je bent geil hè. Word je geil van Bruno? Zo’n jonge god met een grote pik. Kijk nou! Wat een perfect lichaam.’
Je trekt hard aan mijn tepel en laat je vingers door mijn natte spleetje glijden. Ik ben zo geil als boter, op jullie allebei. Ik kreun en druk mijn billen tegen je pik.
‘Je voelt mijn geil toch? Dat is wat jullie met me doen, samen zijn we het perfecte stel. Ik wil jullie en ik wil mezelf aan jullie geven…..’
‘Sssttt, niet praten maar voelen.’, je hebt mijn klitje klem tussen twee vingers en knijpt.
‘Aahhhh…ja, laat me je voelen, neuk me dan schatje. Schatjes!’

Jij stapt naar achter om je broek uit te doen, Bruno snapt dat hij weer terug in het spel moet komen. Zijn pik deint geen centimeter als hij naar me toe stapt.
‘Op het bed, op handen en knieën’, zegt hij zo liefdevol mogelijk. Ik doe het, weet wat hij wil als hij voor me komt staan. Ik spreid mijn mond zodat hij zijn pik tussen mijn lippen kan laten glijden. Eerst gaat alleen de top erin dan steeds wat verder. Ik kan alleen mijn mondspieren spannen en ontspannen en wat spelen met mijn tong, hij houdt gelukkig rekening met me. Vanuit een ooghoek zie ik jou aan je pik trekken, jij ouwe voyeur van me. Ik wil dat je me neukt en probeer je te wenken. Je komt. Je kruipt achter me op het bed, je pik slaat al tegen mijn billen. Ik duw ze uitnodigend omhoog en jij antwoordt onmiddellijk. Bruno maakt kleine felle stootjes in mijn mond, zijn pik is keihard en ik hou hem goed vast. Je gebruikt twee handen om mijn lipjes te spreiden, dat vind je geil. Je pik gaat er precies tussen en langzaam duw je diep naar binnen.

‘Aaahhh’, klinkt er uit drie kelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s