Marise’s Trio -deel 1-

Mark heeft elke dag prikkelende berichtjes gestuurd. Hij neemt de aanloop met verve en weet precies hoe hij ervoor moet zorgen dat ik niet afhaak. Het naderende triootje drijft me naar de pieken van mijn verlangens. En mijn angsten. Al meerdere keren heb ik een half excuus getypt om er toch vanaf te zien. Niet verstuurd natuurlijk en mezelf weer terug op het paard gezet. Ik kan niet groeien als ik het onbekende niet toelaat. Bij Mark en Sarah ben ik in ervaren handen, als ik me door hen laat leiden komt alles goed. Mijn opwinding overstemt de twijfel, bij het vooruitzicht van een vrouwenlichaam om te verkennen springt het kippenvel op mijn armen.

Thuis dicht ik alles af met goede smoezen en acteertalent, wat niet kan verhelpen dat mijn geheime leven behoorlijk op mijn karma teert. Mijn gedachten dwalen continu af en ik schenk te weinig aandacht aan huis en gezin. Toen Sander gister voorstelde samen een film te kijken, wimpelde ik hem af om met de badkamerdeur op slot mijn benen en poes te ontharen. Daarna dook ik snel in bed en deed alsof ik sliep toen hij erbij kwam. Vanavond zitten de kinderen met de oppas opgescheept, Sander slaapt weer in Frankfurt. Dat laatste is ideaal, dan hoef ik na mijn date alleen de oppas af te lossen en heb ik het bed voor mezelf.

Ik heb geen contact gehad met Sarah, ze wordt een ‘verrassing’. Marks instructies waren duidelijk: ‘Lingerie, jarretels en kousen onder een jurkje. Poesje netjes geschoren en licht vochtig.’ De grapjas. De zon gaat onder maar is nog warm, het is een mooie nazomerdag geweest. Een bries speelt met mijn jurkje als ik over de boulevard richting het hotel aan zee loop. Hij wacht op me in de lounge. Ik vertraag, even rustig nu. Ik schud de spanning uit mijn armen en benen, een voorbijganger moet erom lachen. Hij moest eens weten. Ik recht mijn rug, zucht zodat ik kan lachen en stap naar binnen. Met een buik vol tumult speur ik de lounge af, Mark is al opgeveerd en loopt met grote passen mijn kant op, slaat een arm om mijn middel en kust me vol op de mond.

‘Mmm, schatje, wat zie jij er heerlijk uit vandaag. Zin in?’ Hij leest mijn blik, pakt mijn hand. Ik lach, ja, ik heb er zin in. Wat is het heerlijk om hem weer te zien.
‘We gaan even een bubbeltje doen, Sarah wacht boven op ons.’
In het donkerste hoekje van de lounge nestelen we ons op een bankje. Mark wenkt de ober om champagne te bestellen en bepotelt ondertussen doodgemoedereerd mijn bovenbeen. Mijn jurk gaat mee omhoog en ontbloot een deel van de kanten rand aan mijn kous. De ober houdt zijn gezicht in de plooi, ik zie wel een oudere heer verderop over de schouders van zijn echtgenote onze kant op loeren. Het zal voelbaar zijn, Marks aanraking zet me in vuur en vlam.

Als de ober terugkeert met gevulde flutes, fluistert Mark net geile woordjes in mijn oor.
‘Ik ga je zo verwennen, likken aan die harde tepeltjes van je en sabbelen aan je stijve klitje.’
We heffen het glas, onze ogen verstrengeld. ‘Op ons.’ ‘Op ons alledrie.’
Hij buigt zich naar me toe. ‘Ik wil je uit de kleren. We gaan zo naar boven, ok? Ik wil beginnen. En je weet het hè, er gaat helemaal niks tegen je zin gebeuren, wij willen het juist jou helemaal naar de zin te maken.’ Hij drinkt zijn glas in één teug leeg, als om zijn woorden kracht bij te zetten. Ik doe hem maar na.

In de lift op weg naar de suite op de zevende etage verliezen we ons in een stevige tongzoen.
Mark drukt zijn hand  tussen mijn dijen, zijn vingers tokkelen plagend op mijn heuveltje. Ik word botergeil van deze man maar ben niet vergeten dat zich zo iemand bij dit feestje gaat voegen. Eindelijk ga ik Sarah ontmoeten, over haar heb ik wilde fantasieën gehad en ik wil toch een beetje indruk maken. Ik duw Mark van me af om mijn jurk en haar recht te trekken. ‘Even fatsoeneren hoor.’, ik lach er zenuwachtig bij.
‘Geen zorgen. Ze zal je bevallen en jij bent precies haar type. Je bent schitterend.’

Achter hem aan loop ik door de hotelgang, tot hij halt houdt bij ‘Suite 720’ en op de deur roffelt. Die zwaait vrijwel meteen open en een vriendelijk lachende Sarah verschijnt. Ze is lang door de enorme hakken die ze draagt, mooi en warm. Een zwart kanten jurkje laat een glimp door van de mooie lingerie die eronder zit. Ik durf bijna niet te kijken maar doe het toch. Wat is ze perfect. Sarah neemt gedecideerd maar vriendelijk het voortouw.
‘Huphup, eerst naar binnen.’ Als ik langs haar stap legt ze subtiel een hand op mijn bil om me een speels duwtje te geven. De suite is smaakvol ingericht maar niet overdreven groot. Mark kiest voor de fauteuil met het beste zicht op het bed en leunt ontspannen achterover. Ik blijf staan, Sarah vlakbij me.

2 gedachten over “Marise’s Trio -deel 1-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s