Date in de Moestuin -deel 3-

‘Ik wil je, laat me je proeven.’ Hij likt kreunend mijn nek, drukt kusjes achter mijn oor. Ik weet niet precies wat hij bedoelt met ‘proeven’ maar zijn intenties zijn duidelijk. Virtueel hebben we het stuc al van de muren geneukt, nu drukken onze lijven voor het eerst tegen elkaar. Onze hunkering is voelbaar, zijn stijve zit bekneld en mijn kutje maakt een warme, vochtige plek in mijn kruis. Tommy gebruikt mijn zwijgen om aan de sluiting van mijn broek te friemelen. Hij heeft de knoop al los als ik toch wat van me laat horen. ‘Wat ga je doen?’, het klinkt wat strenger dan de bedoeling is. ‘Ik ga je kutje beffen.’ Hij trekt zijn wenkbrauwen even op, ik moet lachen om zijn taalgebruik. De rits is open en Tommy wipt gedecideerd mijn billen omhoog om de broek eronderdoor te trekken. Het gaat allemaal nogal onpraktisch, de broek en string blijven op mijn enkels hangen en houden mijn benen te dicht bij elkaar. Tommy trekt mijn billen naar het randje en begraaft zijn hoofd tussen mijn dijen. Ik voel de kramp al opkomen, ongemakkelijk steun ik op mijn handen. Opeens schiet het alledaagse leven voorbij. Deze date duurt nu al langer dan waar ik op gerekend had, voordat de kinderen uit school komen moet ik zien te douchen, het eten voor vanavond is nog niet geregeld en ik moet langs de stomerij.

Als Tommy’s lippen de mijne vinden, kom ik terug in het moment. Hij sabbelt op me, mijn sappen stromen hem tegemoet. Met elke streek van zijn tong, welt mijn opwinding aan. Ik verlang naar hem, naar zijn pik om mij mee te vullen. Het is jammer dat mijn benen en bovenarmen beginnen te trillen, ik zit te verzuren en mijn takenlijstje schiet weer in mijn hoofd. Vanavond vragen naar de belangrijke meeting van Sander, straks Roos even bellen en een kaartje voor mijn bijna jarige moeder schrijven. Zijn blonde lokken vallen zacht over mijn bovenbenen, zijn hoofd schommelt rustig heen en weer. Hier lig ik dan, met een jonge advocaat ergens in een moestuin aan de andere kant van de stad. Niemand weet ervan of mag ervan weten. Ik leid een geheim leven maar waarom ook alweer? Ik zie beelden van Sander, druk bellend in de auto en kokend op zondag. Van de kinderen in de schoolbanken of uitgelaten op het strand. Mijn gezin, mijn echte leven.

De betovering is verbroken, het moment zakt in als een mislukte soufflé. Ik recht mijn rug en duw Tommy tussen mijn dijen uit. Hij werpt me een verbaasde blik toe, ik glijd van de plank en hijs mijn broek omhoog.
‘Ik zat niet lekker. Sorry, het ligt niet aan jou. Dit gaat gewoon niet werken. Hier. Zo. Nu.’
Ik schaam me een beetje, de teleurstelling is van Tommy’s gezicht te lezen. Hij herpakt zich snel. ‘Wel een andere keer? Je maakt me behoorlijk geil.’
‘Ander moment, andere omstandigheden. We chatten gewoon verder, ok?’
‘Mmm, ik weet wel iets dat je gaat bevallen, ergens waar het comfortabel is. Waar ik je kan laten voelen hoe het is om met mijn pik geneukt te worden. Ik verheug me nu al op je lekkere poesje.’ Hij legt zijn hand op de duidelijke bobbel in zijn broek en kneedt liefdevol zijn pik.  Zijn ogen sluiten, zijn hoofd knikt wat achterover, hij zal zo wel aan het masturberen slaan.
‘Weet je het zeker? Wil je die grote pik van mij niet even voelen?’
‘Ik moet gaan. Dank je Tommy, het was een fijne date. Zelfs met die aparte wending.’
Er kan alweer een lachje vanaf, ik druk een warme kus vol op zijn lippen.
‘Dag schoonheid, tot snel.’

Bij de uitgang van zijn tuin kijk ik om, hij staat tegen zijn kas geleund en zwaait.
Ik steek mijn arm omhoog en loop dan weg, we gaan elkaar vast weer zien. Een restje opwinding en vooral opluchting maken me rozig. Hij heeft mijn terugtrekkende beweging zo mooi gepareerd dat ik hem des te meer begeer. Het is wel zorgelijk dat het schild rond mijn alter ego net doorzeefd werd door de werkelijkheid. Daardoor was ik degene die het ventiel uit het moment trok, al had de ruwhouten plank daar ook mee te maken. Wroeging en schaamte gaan niet samen met lust, ik moet het gescheiden houden.

De meneer op het klapstoeltje bij de poort geef ik een beleefd knikje en ik stap snel in de auto. Mijn natte string trekt tussen mijn lipjes, even voel ik zijn tong weer. Een geile kramp golft door mijn bekken, zijn pik had zo bij me naar binnen kunnen glijden. Had, ja had. Ik wilde niet. Nu wil ik wel, heel graag en ik kan niet wachten. De parkeerplaats is verlaten, het kan best. Ik knoop en rits mijn broek open en ga iets verzitten zodat mijn hand makkelijk naar binnen kan. Als vanzelf glijden mijn vingers naar het zachte landschap van warm, vochtig vlees. Bovenin ligt het harde heuveltje, een beetje verstopt maar op gevoel makkelijk te vinden. Lome cirkeltjes draai ik eromheen, ik hoor het soppen. Ik druk mezelf tegen mijn hand en versnel. Ik hijg en kreun, laat alle opgebouwde opwinding los.
‘Aah ja, Tommy, neuk me. Neuk me. Neuk me. Neuk me. Aaaaahhhhh.’
Met die langgerekte ‘ah’ kom ik klaar. Het zou me niets verbazen als iets verderop ongeveer hetzelfde gebeurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s