Date in de Moestuin -deel 2-

Wat is hij lang, zeker twee meter. Over díe lengte hebben we het inderdaad niet gehad, zulke verrassingen horen erbij in dit spel. Zijn hand is warm om de mijne, hij heeft mooie lange vingers. Tommy bevalt me, in het echt is hij zelfs beter dan in mijn hoofd.

‘Nou, hier is het.’
Met een weids armgebaar laat hij mij zijn tuin zien, als een ridder zijn land. Binnen een haag van bessenstruiken heeft hij een groot perceel waar de planten kriskras door elkaar staan. Trossen rijpe snoeptomaatjes bungelen naast fluweelgroene salieblaadjes, een pompoen slingert zijn takken tussen de kroppen sla en legt zijn vruchten precies op de open plekken. Het kan ook zijn dat Tommy zijn sla strategisch plant, iets met permacultuur. Het werkt in ieder geval, alles staat in volle bloei. Sommige vrouwen smelten voor muzikanten maar ik voor tuinmannen. Mannen die met hun handen de mooiste dingen aan Moeder Natuur kunnen ontfutselen.

Ik kijk bewonderend rond en Tommy straalt ervan als ik hem complimenteer met zijn tuin.
Hij loopt richting een kleine kas in de hoek en ik drentel achter hem aan naar binnen. We passen er net in met z’n tweeën, tussen de planken vol potjes, aarde en stekjes. Ik lach, zijn nabijheid is fijn. Hij reikt me een schoffel en twee handschoenen aan
‘We gaan eens kijken of jij een beetje kunt tuinieren, jongedame.’
Als ik ze aanpak, houdt hij vast en trekt me naar zich toe. Zijn vrije hand slaat hij om mijn middel, lief en stevig. Zijn ogen onderzoeken me, ze staan zacht en ondeugend. De gnoes beginnen weer rondjes te rennen, zou hij me zoenen? Ja, alsjeblieft. Hij doet het en zoals wel vaker is de tweede kus beter dan de eerste. Onze lippen en tongen verstrengelen zich, het tintelt en danst. De schoffel valt op de grond, zijn handen belanden op mijn borst en bil. Hij kneedt me, mijn handen dwalen van zijn schouders tot zijn billen. Tommy is slank en gespierd, vol jeugd en testosteron. Hij kreunt en wrijft zijn harde kruisbobbel tegen me aan, met zijn tong draait hij wilde rondjes. Dit moet niet te snel gaan. Ik maak onze lippen los en creëer wat afstand. Ter geruststelling leg ik mijn hand op zijn stijve, die enthousiast opveert onder mijn aanraking.

‘Zullen we eerst maar eens een stukje gaan schoffelen?’
Hij stemt mompelend in en al snel keuvelen we over recepten met de geoogste boontjes, de beste strandtenten en een recent politiek akkefietje. We lachen veel naar elkaar en de terloopse aanrakingen zijn niet van de lucht. Tommy plukt aardbeien voor me, laat me ruiken aan een opgewreven blaadje salie voordat hij een hemelsrijp tomaatje in mijn mond legt. Ook onbenoemd blijft de geilheid in de lucht hangen, we weten dat er een vervolg komt. Zullen we dan verder gaan? Kunnen we al die opgebouwde spanning in toom houden? Na een dik half uur vindt Tommy het welletjes en bedankt me met een dikke knipoog.
‘Jij krijgt een koel drankje van me, dat heb je wel verdiend. Mijn kleine schoffelkoningin.’
We hebben hard gewerkt, het zweet staat op mijn rug en ik zit onder de bruine vegen. Hij duikt de kas weer in en wenkt me. Uit een handig verstopt koelkastje tovert Tommy twee cola’s, gretig pak ik een blikje aan en dankbaar neem ik een grote slok. Oh nee, nu komt er een boer. Gelukkig blijft het bij een damesboertje achter mijn hand.  Onze chemie kan blijkbaar al een stootje hebben, hij lijkt het wel amusant te vinden.

‘Je hebt iets op je wang’
Zijn vingers laten een tintelend spoor achter, onze ogen zijn aan elkaar gehaakt. Zonder iets te zeggen, spreken onze gezichten boekdelen. We hoeven slechts een halve meter te overbruggen om weer te belanden in een samensmelting. We beginnen tegelijk te spreken
‘Heb jij…’ ‘Die cola is…’ en stoppen lachend. Hij schudt zijn blonde lok wat hoger en geeft me zijn stoutejongensblik. Ik word naar hem toe gezogen, onze lippen raken elkaar vol en zacht. We zoenen heel langzaam wat de opwinding alleen maar vergroot. Zijn hand schiet onder mijn T-shirt en ik tril als hij behendig mijn borst uit de cup wipt. Mijn tepel wordt nog harder als hij hem tussen zijn vingers laat draaien. Gulzig laat ik mijn tong langs zijn lippen glijden, ik kreun. Tommy ziet zijn kans schoon, veegt wat dingen aan de kant en zet me in één beweging met mijn billen op de verpotplank. Ik hoef niet meer omhoog te kijken nu en kan mijn benen om hem heenslaan. Zijn stijve drukt tegen mijn kruis, hij moest eens weten hoe nat ik al ben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s