Oh my….

oh (2)

Reikhalzend kijk ik uit naar Oh Magazine, deze keer in het bijzonder.
Op een regenachtige vrijdagochtend is het zover, mijn tijdschriftenboer heeft een rijtje glimmend nieuwe Oh’s op de plank gezet. Ik blader snel erdoorheen en dan zie ik mezelf! Op mijn mooist zo’n beetje. Mijn ogen schieten over het interview en de volgende bladzijden, waar vier andere prachtige ‘erotica-bloggers’ worden geportretteerd. Ik reken de Oh en een reep chocola voor zo erbij met een grote glimlach af. Hij moest eens weten.

Bedankt Oh Magazine en natuurlijk Moon Jansen (de fotograaf), Kim, Equiline, Pernell voor de onvergetelijke fotoshoot en Lydia voor het interview.

Een gedachte over “Oh my….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s