Woordorgasme 8: Schatje

P8 ‘Schatje, schatje…’
Wat kwam dat lief over je lippen! Uit die mooie mond van jou, die me teder kuste en rood blonk in de zon. Je hebt geen idee hoe dicht je daarmee kwam bij de eigenlijke reden van onze reis. De reden waarom we hierheen zijn gekomen, naar ons eigen schateilandje. En waarom Bruno deze keer is meegegaan. Waar is die jongen eigenlijk?

O ja, hij is het bos in. Ik ben benieuwd of hij de plek kan vinden die ik hem in het vliegtuig heb gewezen. Door al die seks zou ik het halfvergane VOC-document bijna vergeten, dat ik na jarenlang speurwerk vorige maand in het gemeentearchief tegenkwam. Bruno is de enige die tot nu toe van het bestaan weet, behalve ik. Als hij straks terug is zullen we jou maar eens van onze vondst op de hoogte brengen.

Eerst even bijkomen, die cocktail op de boot was toch een beetje te veel van het goede. Zachtjes wiegend in de zoele wind droom ik weg. Door mijn oogharen zie ik een hallucinerende videoclip waarin jij in slow motion op trancemuziek door de rollende branding danst. De golven spatten tegen je lichaam uit elkaar in alle kleuren van de regenboog, je huid glanst alsof je bent gebodypaint. Wat ben je toch een adembenemende schoonheid! Ik bewonder de volkomen ontspannen schaamteloosheid waarmee je van je naaktheid geniet en Bruno en mij laat meegenieten. Mijn erectie tintelt, maar voordat ik me er goed en wel aan kan overgeven, hoor ik geritsel in het bos: daar is Bruno alweer.

‘Je bent snel terug!’
‘Dat lijkt maar zo, je zal wel geslapen hebben. Ik had ’t zo gevonden, maar ik ben wel even bezig geweest hoor! Ik kon trekken wat ik wilde, ik kreeg hem met geen mogelijkheid omhoog!’
‘Verbaast me niks, we zullen het echt met z’n tweeën moeten doen, of z’n drieën zelfs. Heb je wat lekkers gevonden?’
‘Ja, daarginds in de branding! Nee, zonder gekheid: hier zul je van opknappen, dit is krachtvoer!’
Hij graait in zijn schort en laat me een bonte verzameling vruchten zien. Niet alleen de geijkte ananassen en kokosnoten, maar ook minder voor de hand liggende bessen, noten en pruimachtigen.

Jij hebt intussen ook gezien dat Bruno terug is, en nat glanzend in het tegenlicht van de ondergaande zon zweeft je heupwiegende silhouet stap voor stap dichterbij. Als je over me heen buigt om een perzik van de tafel te pakken, kan ik het niet laten om mijn handen over je perzikenbillen te laten glijden. Je kijkt likkebaardend om, glijdt als een strandgolf over me heen in de hangmat en kust me intens met je druipende mond vol sap. Vrijend vergeten we die hele Bruno, die de vruchten weer in zijn schort laadt en binnen in het huisje een feestmaal begint aan te richten.

V8 Ik ben blij dat je opgeknapt bent en Bruno heeft de lekkerste dingen voor ons verzameld. We gaan er een paradijselijke avond van maken! Mijn halfnatte lichaam plakt aan het jouwe, met z’n tweeën in een hangmat liggen lukt alleen als je allebei ontspant. Wij kunnen dat uitstekend, ik lig graag zo dicht tegen je aan. Ik hoor je hart kloppen en jij kriebelt door mijn haar. Je hand glijdt richting mijn heupen, je doet je geile knorretje terwijl je in mijn bil knijpt. Dit is een goed moment.

‘Zeg schatje, vertel me eens over Bruno en jou. Het is heerlijk hier maar je moet niet vergeten dat jullie mij gewoon ontvoerd hebben. Jullie doen dit niet zomaar, ik ben niet gek.’
Ik richt me op, ik wil je aankijken om mijn vraag kracht bij te zetten. Je zag dit natuurlijk allang aankomen en reageert rustig.
‘Je hebt gelijk, het is hoog tijd om je deelgenoot te maken van onze plannen. Ik zal proberen me te beperken tot de hoofdlijnen, het is nogal een verhaal. Bruno en ik hebben diverse scenario’s uitgedacht maar je weet natuurlijk nooit hoe de dingen lopen. We hebben jou meegesleurd in ons avontuur omdat we niet zonder je kunnen. Het spijt me dat dit de enige manier was, we konden je niet van tevoren inlichten’

Je pauzeert en je blik is onderzoekend. Je peilt mijn vertrouwen terwijl je moet weten dat het grenzeloos is. Je twijfelt blijkbaar een laatste keer of je dit geheim kunt ontsluieren, of je mij ermee wil belasten. Al mijn zintuigen staan op scherp voor wat komen gaat.
‘Er gaat al jaren een verhaal rond op het Archief dat ergens in de V.O.C.-collectie een schatkaart verborgen zit. Ooit, na een sterk alcoholische kerstborrel waar het zoals gewoonlijk weer over dit broodje aap ging, heb ik mezelf plechtig beloofd die kaart te vinden. Eenmaal nuchter was mijn enthousiasme wel bekoeld maar ik ben toch gaan zoeken. Het heeft heel wat hoofdbrekens gekost, urenlang heb ik door scheepsjournaals zitten bladeren op zoek naar aanwijzingen en details.

De kaart werd op een gegeven moment bijna bijzaak, ik voelde me weer jong. Na kantoortijd stiekem in het archief op zoek naar een schat. Wonder boven wonder is het me gelukt, ik vertel je ooit nog wel hoe. Voor het ontcijferen van de kaart had ik een expert nodig en zodoende heb ik Bruno in vertrouwen genomen. Alles wees naar de Malediven maar zonder hem had ik de exacte plaats nooit gevonden. Bruno is net daar geweest en de schat ligt er. Hij krijgt hem onmogelijk in z’n eentje omhoog, we gaan morgen met zijn allen terug. Jij gaat ook mee, we zullen je hulp nodig hebben.’
Je hapt naar adem en wil doorgaan, mijn mond hangt open van verbazing en mijn hart gaat tekeer. Het stormt in mij aan gedachten maar ik kan niks uitbrengen. Je glimlacht en aait vaderlijk over mijn wang. Ik knik en leg mijn hoofd op je borst om de rest van het verhaal te horen.
‘Het komt goed, schatje. Dit is spannend toch? Als je niet verder wil, regel ik een vlucht naar huis voor je. Het zou mijn hart breken maar ik wil je nergens toe dwingen. Er is nog één ding dat je moet weten. Als we werkelijk vinden wat ik denk dat daar ligt, dan wil ik niet terug naar Nederland. Dan hoeven we ook niet meer terug, de wereld zal aan onze voeten liggen. Zolang we onder de radar blijven, hoeven we ons nooit meer zorgen te maken. We kopen dit eiland! We zullen samen zijn, met z’n drieën.’

Lees eerdere delen op http://www.geilegraaf.nl/woordorgasme/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s