Woordorgasme 7: Verkoeling

‘Schatje, schatje, kom eens terug!’, ik tik op je wang en schud aan je schouder. Bruno zorgt met zijn lichaam voor schaduw en kijkt bezorgd. Er druipt wat van je sperma langs mijn kin, jij bent na je orgasme in elkaar gezakt en niet aanspreekbaar. Routinematig check ik je pols, die gelukkig krachtig en regelmatig is. Wat een stom idee ook van me om je zo uit te putten met die zwemwedstrijd. Je had nooit gewonnen maar je geeft alles zodra ik je uitdaag. Arme man, ik zou beter voor je moeten zorgen.

Je opent lodderig je ogen en hebt even nodig om te beseffen waar je bent. Met een zucht laat je je hoofd weer in het zand vallen, opgelucht kus ik je.
‘Ik draai, ik geloof niet dat ik jullie kan bijbenen.’
‘Bruno en ik gaan je in de hangmat leggen, je hebt gewoon een beetje rust nodig’
‘Ok, blijf je bij me?’
‘Altijd, het komt goed.’

Met moeite krijgen we je overeind en tussen ons in. Bruno is sterk genoeg om je in zijn eentje te ondersteunen maar ik wijk niet van je zijde. Zwijgend en strompelend bereiken we de veranda en helpen je in de hangmat. Je zucht een keer diep en valt dan in slaap.
Ik zit op een krukje naast je en pak je hand om even je pols controleren maar zeker ook om je aan te raken. Het zal allemaal wel meevallen maar ik maak me toch zorgen.
Mocht het nodig zijn dan is het minstens drie uur varen naar de dichtstbijzijnde arts.

Zo kwetsbaar heb ik je nog nooit gezien, de grijze krulletjes op je borst glinsteren van het zeewater en je bovenlip trilt een beetje als je uitademt. Ik streel je hand en maak een mentale foto van dit moment. Ik voel me nu zo dichtbij je, kostbare momenten in onze vage relatie. Bruno kucht, hij weet waarschijnlijk niet goed wat hij met de situatie aanmoet. Hij overhandigt me een fles water en een waaier en legt teder een natte, verkoelende lap op jouw voorhoofd.
‘Ik ga wat kokosnoten en fruit verzamelen, hij zal straks wel trek hebben. Red jij je hier?’
‘Ja hoor’, ik probeer nonchalant te klinken.
Jij wordt even wakker en kijkt ons om beurten aan. Een lome glimlach vormt zich rond je lippen en je slaapt als een vredig baby’tje verder.

Ik zie nu pas dat Bruno een traditionele lendendoek heeft aangetrokken en een machete draagt alsof het een Zwitsers zakmesje is. Voor ik er iets over kan zeggen, springt hij van de veranda en verdwijnt tussen de kokospalmen in de bosschages. Het oogt erg natuurlijk, te natuurlijk misschien.  Ik wuif je wat koelte toe met de waaier en probeer mijn gedachten te ordenen. Dat lukt niet, er ontbreken essentiële stukjes. Antwoorden die alleen jullie me kunnen geven. Ik wil weten wie jullie zijn, hoe jullie band is. Als jij opgeknapt bent, ga ik de knuppel in het hoenderhok gooien. We zitten sowieso nog een week met elkaar op dit eiland, er mag wel wat opgehelderd worden.

De lagune lonkt naar me, ik laat jou liggen. Het warme zand omsluit mijn blote voeten, de zon streelt mijn rondingen. Genietend loop ik de golven in, het zijdezachte water laat mijn borsten deinen. De oceaan wast me schoon en stelt me gerust.

Lees het hele verhaal in de Geilegraaf!

2 gedachten over “Woordorgasme 7: Verkoeling

  1. Mmm Marise, je tovert met woorden.

    Mijn Secretflirt-account is nog niet geüpgradet zodat mijn mogelijkheden daar beperkt zijn, vandaar dat ik je hier meld dat ik je goed in de gaten houd. Heel goed.

    Jouw mysterie boeit me.

    Kus, Max.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s