Woordorgasme 6: Deining

In het pashokje werp ik mijn Westerse huls inclusief ondergoed af en laat een zijdezacht designerjurkje over mijn sidderende lichaam glijden. Ik ga me overgeven aan jullie en het avontuur, dit kon wel eens de beste vakantie ooit worden. Als een tropisch vogeltje fladder ik door de taxfree winkel en completeer mijn outfit met een grote zonnehoed en sexy sandaaltjes. Jullie zijn door opwinding overmeesterd en vinden het allemaal prima. Ik betrap Bruno op een knipoog aan jou en  vraag me weer eens af wat jullie connectie precies is. Ik geloof niet dat jullie enkel collega’s zijn maar durf geen vragen te stellen. Zolang ik geen antwoorden heb, kunnen ze me ook niet verontrusten.

Onze reisjes naar de Malediven heb je altijd gebruikt om mijn grenzen te testen en verleggen.
Deze ontvoering is nu al het toppunt maar het is niks voor jou om het daarbij te laten. Mijn laag gesneden decolleté trekt de ogen van alle mannelijke voorbijgangers, die snel hun blik afwenden als ze mijn begeleiders ontwaren. We zijn één bonk stijl en seks, kijk mij nou eens met twee van die prachtige kerels! Je geeft Bruno opdracht naar de haven te rijden en ik ontspan. Ik ben dol op de deining van de oceaan en verheug me op een tochtje. Zou je hetzelfde eilandje voor ons geregeld hebben?

Het zeiljacht is prachtig en Bruno heeft in een oogwenk drie cocktails uit de kajuit getoverd. We proosten, onze lichamen zoeken elkaar op, blikken gaan heen en weer. De spanning loopt al op sinds Amsterdam maar met de privacy van het jacht in het verschiet, kunnen we onze zelfbeheersing eindelijk laten varen. De gedachte aan seks met jullie tegelijk maakt me geil, ik nestel me stevig in jouw omhelzing. Bruno gooit de trossen los en gaat ons de haven uit loodsen, wij liggen zwijgend tegen elkaar. Mijn gedachten dwalen af naar wat te gebeuren staat. Mijn minnaars samen, hopelijk gaat dat goed. Misschien hebben jullie wel afspraken gemaakt, ik heb geen idee welke rol jij Bruno hebt toebedeeld. Het lijkt me verstandig om mijn aandacht in eerste instantie op jou te richten, dan wordt de rest vast vanzelf duidelijk. Ik zal het seksfeest openen met een masturbatiedans, jullie vinden het allebei heerlijk om te kijken hoe ik met mezelf vrij.

Naakt dans ik voor jullie en ik raak in een flow met de golven. Als ik mijn lipjes wat uit elkaar houd, voel ik de zeebries langs mijn klitje strelen. Gretig laat ik mijn vingers cirkelen en binnendringen in mijn smachtende kutje.  Jullie volledige aandacht voedt mijn opwinding, mijn lichaam wordt geregeerd door onze lust. Ik vinger mezelf schaamteloos naar een hoogtepunt, een ontlading die mijn geilheid slechts doet toenemen. Jij vindt het heerlijk als het beest in me loskomt en kijkt me afwachtend aan. Je weet dat ik nu zin heb in pik en die bij jou kom halen. Ik heupwieg naar je toe en trek mijn onschuldig hitsige mondje.
‘Ik geloof dat we deining krijgen, kapitein.’

Razendsnel pel ik je uit je kleren en nestel me wijdbeens op je schoot. Bruno heeft de boot voor anker gelegd en onze scène met een half oog gevolgd. Opeens houdt hij het niet meer, werkt zich haastig uit zijn broek en duikt naast me op met een heftig pulserende erectie. Bruno kreunt en begint te spuiten, zo op mijn hals en gezicht. Ongeveer tegelijk voel ik jouw heerlijke pik in mijn kutje stoten. Het is een stuk minder romantisch dan de voorstelling die ik had gemaakt van onze eerste keer met z’n drieën maar zo geil. Ik zoen Bruno terwijl ik heen en weer wip op jouw pik, jij kneedt mijn glibberige billen en gromt zachtjes. Onze handen zwerven, zes stuks over drie lichamen. Een van de jouwe zie ik over Bruno glijden, zijn hand streelt jouw rug. Ik verlies me in jullie prachtige pikken, jij neukt me en Bruno wil dat ik hem pijp. We passen naadloos in elkaar, onze cirkel is natuurlijk. Onze kreunen en zuchten vormen een meerstemmige begeleiding van de soppende en ploppende geluiden die onze lichamen maken. Ons ritme katapulteert me naar mijn tweede maar zeker niet laatste orgasme van deze vakantie.

Naakt doezelen we na in het flikkerende zonlicht en fantaseren alle drie over hetzelfde. Ik weet wel wat ik hierna wil doen, maar eerst is het tijd voor een duik in de turquoise lagune. Ik wurm me uit jullie armen en spring met een luide ‘yihaa’ van het achterdek.

Lees ook het deel van Penis op http://www.geilegraaf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s