Woordorgasme 6: Deining

P6  Gelukkig is de airco van de tax free van vliegveld Velana niet defect. Hij schakelt zelfs automatisch een tandje hoger, als jij uit de paskamer flaneert en vol trots je ijle zomerjurkje om je heen laat zwieren. Mijn geoefende oog ziet duidelijk dat je er geen slipje of beha onder draagt. Mijn kleurrijke Hawaii-hemd valt gelukkig zo ruim over mijn korte broek dat ik met een gerust hart kan toegeven aan een heerlijke erectie. Bruno knipoogt ten teken dat je ook hem niet onberoerd laat. De palmbomen wuiven eerbiedig naar je; als de wind de ragdunne stof om je rondingen straktrekt zie ik je tepels groeien terwijl je de tropische bloemenlucht diep inademt. Gelukzaligheid siert je fijne trekken.

Het is druk in de haven, de vissersvloot is net binnengelopen. Doelgericht gaat Bruno ons voor langs de kade, waar hij de loopplank van een klassiek zeiljacht op stapt. Hij gaat meteen de kajuit in, en jij en ik nestelen ons buiten in de zachte bootkussens in de bocht van een blankgelakte U-bank. Met je hoofd op mijn schouder gun je me een inkijk in je openvallende v-hals, en ik kan mijn wijsvinger niet weerhouden van een rondje om je tepel. Je lichaamstaal spreekt boekdelen.

Bruno komt naar buiten, niet alleen met ontbloot bovenlijf maar ook met drie gigantische cocktails op een dienblad. Een tovenaar, die jongen. Hij zet het op de motorkist, neemt plaats aan je andere zijde en slaat ook een arm om je heen. We proosten op ons samenzijn. Al nippend verraadt jouw blik die tussen Bruno en mij heen en weer flitst, dat je zin hebt in iets wat met die drukte op de wal echt niet kan; is het daarom dat Bruno opstaat en de trossen begint los te gooien?

De deining van de oceaan laat het jacht dansen. Tijdens de vlucht, toen je sliep, las ik spanning en zelfs een beetje angst in je gesloten ogen, maar nu, wiegend in mijn omarming ontspan je steeds meer. Als we een flink eind uit de kust zijn sta je op. In een vloeiende beweging gooi je je jurkje uit, gooit het in de kajuit en klimt erbovenop. Met een bloedgeile blik hypnotiseer je Bruno en mij en verlies je je een spectaculaire naaktshow met de groenblauwe zee als decor. Nooit geweten dat je zulke zeebenen hebt. De deining van de boot versterkt de sensualiteit van je heupbewegingen, je handen dwalen langs al je heerlijke rondingen die in het strijklicht glanzen als zijde. Kronkelend graai je in je ‘hemelse plekje’, hijgend in duet met de wind die in het tuig fluit, begeleid door een soppend ritme tot je met een luide kreet klaarkomt.

Aan het roer probeert Bruno koers te houden, maar zijn ene hand verdwijnt voortdurend in zijn broek. Hij rukt uit alle macht zijn blik van je los, en ontwaart tot zijn opluchting het hagelwitte strandje van ons eiland. De ankerketting ratelt, de boot komt met zijn neus in de wind te liggen.

Intussen ben jij met sierlijke showgirlpassen weer in de kuip afgedaald; je hijgt nog na van genot maar je ogen staan nog steeds even geil. Heupwiegend dein je op mij af terwijl je jezelf tot glimmens toe insmeert met je squirtvocht. Na een pirouette plant je een voet op mijn knie, masseert je borsten en kreunt uit de hoogte: “Kapitein… volgens mij… krijgen we… deining…” waarbij je steeds weer je tong een rondje laat maken langs je bloedrode, glimmende lippen. Gewillig laat ik toe hoe je mijn hemd en broek uittrekt, en als die ook in de kajuit zijn gezeild land je pardoes wijdbeens bij me op schoot. Steunend op mijn knieën laat je je lipjes op en neer glijden langs de volle lengte van mijn steigerende erectie.

Bruno heeft ons even laten begaan, leunend tegen het stuurwiel, maar kan zich niet langer inhouden. Worstelend met zijn riem scheurt hij zijn broek bijna van zijn lijf; ook zijn erectie springt in de houding, en binnen een paar seconden spuit hij je helemaal onder de room. Nu is het mijn beurt; een oncontroleerbare wipstoot bliksemt door mijn kruis, en met een gil van genot wentel jij je in de cocktail die het resultaat is van onze algehele onthouding tijdens de lange vlucht. Badend in schuimklodders duw je je druipende borsten in mijn gezicht terwijl je Bruno hevig tongzoent; ik kneed je glibberende billen en graai achterlangs naar je kletsnatte lipjes. “Pijp me!” hijgt Bruno tussen twee likken door, en dat laat jij je geen twee keer zeggen. De timing is perfect: terwijl je tot aan mijn ballen over me neerdaalt, grijpt hij zich vast in je haar en duwt zijn pulserende, gloeiende, exploderende genotknop in je keel. Je drinkt hem klokkend helemaal leeg terwijl mijn hete fontein diep in je stuiterende onderbuik spuit. Nu zijn we echt niet meer te houden. Zes handen glibberen over al onze geoliede rondingen, squirtend, spuitend en soppend krioelen we door elkaar, en het jacht deint met ons mee in de zinderende zaligheid van een drievoudig orgasme.

V6 In het pashokje werp ik mijn Westerse huls inclusief ondergoed af en laat een zijdezacht designerjurkje over mijn sidderende lichaam glijden. Ik ga me overgeven aan jullie en het avontuur, dit kon wel eens de beste vakantie ooit worden. Als een tropisch vogeltje fladder ik door de taxfree winkel en completeer mijn outfit met een grote zonnehoed en sexy sandaaltjes. Jullie zijn door opwinding overmeesterd en vinden het allemaal prima. Ik betrap Bruno op een knipoog aan jou en  vraag me weer eens af wat jullie connectie precies is. Ik geloof niet dat jullie enkel collega’s zijn maar durf geen vragen te stellen. Zolang ik geen antwoorden heb, kunnen ze me ook niet verontrusten.

Onze reisjes naar de Malediven heb je altijd gebruikt om mijn grenzen te testen en verleggen.
Deze ontvoering is nu al het toppunt maar het is niks voor jou om het daarbij te laten. Mijn laag gesneden decolleté trekt de ogen van alle mannelijke voorbijgangers, die snel hun blik afwenden als ze mijn begeleiders ontwaren. We zijn één bonk stijl en seks, kijk mij nou eens met twee van die prachtige kerels! Je geeft Bruno opdracht naar de haven te rijden en ik ontspan. Ik ben dol op de deining van de oceaan en verheug me op een tochtje. Zou je hetzelfde eilandje voor ons geregeld hebben?

Het zeiljacht is prachtig en Bruno heeft in een oogwenk drie cocktails uit de kajuit getoverd. We proosten, onze lichamen zoeken elkaar op, blikken gaan heen en weer. De spanning loopt al op sinds Amsterdam maar met de privacy van het jacht in het verschiet, kunnen we onze zelfbeheersing eindelijk laten varen. De gedachte aan seks met jullie tegelijk maakt me geil, ik nestel me stevig in jouw omhelzing. Bruno gooit de trossen los en gaat ons de haven uit loodsen, wij liggen zwijgend tegen elkaar. Mijn gedachten dwalen af naar wat te gebeuren staat. Mijn minnaars samen, hopelijk gaat dat goed. Misschien hebben jullie wel afspraken gemaakt, ik heb geen idee welke rol jij Bruno hebt toebedeeld. Het lijkt me verstandig om mijn aandacht in eerste instantie op jou te richten, dan wordt de rest vast vanzelf duidelijk. Ik zal het seksfeest openen met een masturbatiedans, jullie vinden het allebei heerlijk om te kijken hoe ik met mezelf vrij.

Naakt dans ik voor jullie en ik raak in een flow met de golven. Als ik mijn lipjes wat uit elkaar houd, voel ik de zeebries langs mijn klitje strelen. Gretig laat ik mijn vingers cirkelen en binnendringen in mijn smachtende kutje.  Jullie volledige aandacht voedt mijn opwinding, mijn lichaam wordt geregeerd door onze lust. Ik vinger mezelf schaamteloos naar een hoogtepunt, een ontlading die mijn geilheid slechts doet toenemen. Jij vindt het heerlijk als het beest in me loskomt en kijkt me afwachtend aan. Je weet dat ik nu zin heb in pik en die bij jou kom halen. Ik heupwieg naar je toe en trek mijn onschuldig hitsige mondje.
‘Ik geloof dat we deining krijgen, kapitein.’

Razendsnel pel ik je uit je kleren en nestel me wijdbeens op je schoot. Bruno heeft de boot voor anker gelegd en onze scène met een half oog gevolgd. Opeens houdt hij het niet meer, werkt zich haastig uit zijn broek en duikt naast me op met een heftig pulserende erectie. Bruno kreunt en begint te spuiten, zo op mijn hals en gezicht. Ongeveer tegelijk voel ik jouw heerlijke pik in mijn kutje stoten. Het is een stuk minder romantisch dan de voorstelling die ik had gemaakt van onze eerste keer met z’n drieën maar zo geil. Ik zoen Bruno terwijl ik heen en weer wip op jouw pik, jij kneedt mijn glibberige billen en gromt zachtjes. Onze handen zwerven, zes stuks over drie lichamen. Een van de jouwe zie ik over Bruno glijden, zijn hand streelt jouw rug. Ik verlies me in jullie prachtige pikken, jij neukt me en Bruno wil dat ik hem pijp. We passen naadloos in elkaar, onze cirkel is natuurlijk. Onze kreunen en zuchten vormen een meerstemmige begeleiding van de soppende en ploppende geluiden die onze lichamen maken. Ons ritme katapulteert me naar mijn tweede maar zeker niet laatste orgasme van deze vakantie.

Naakt doezelen we na in het flikkerende zonlicht en fantaseren alle drie over hetzelfde. Ik weet wel wat ik hierna wil doen, maar eerst is het tijd voor een duik in de turquoise lagune. Ik wurm me uit jullie armen en spring met een luide ‘yihaa’ van het achterdek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s