Woordorgasme 5: De Malle Dieven

Dit is het geilste en engste wat ik ooit gedaan heb. Ik had zelf nooit kunnen bedenken dat jullie elkaar al kennen. Ik vraag me af hoeveel jullie van elkaar weten, over mij weten. Jullie komen vast niet zomaar op dit idee. Gênant dat ik dacht jullie te bespelen en het al die tijd andersom was. Verrassend weinig weet ik eigenlijk van jullie. Is het wel toeval dat Bruno onder mij is komen wonen? Mijn opwinding maakt plaats voor angst. Ik word gewoon ontvoerd, door mijn minnaars weliswaar maar toch. Voor hetzelfde geld wordt er nooit meer iets van me vernomen en eindig ik in een kuil onder een palmboom op de Malediven. Of de goden hebben mijn fantasie over een trio en mijn verlangen naar vakantie handig gecombineerd, dat kan ook. Zouden we naar ons hemelse plekje gaan? Wat zijn jullie van plan? Zoveel vragen maar er is geen weg meer terug.

Na de overstap in Frankfurt hebben we twee stoelen naast elkaar en één apart. Ik sta te bedenken hoe we dat gezellig kunnen verdelen, als jij het voortouw neemt.
‘Bruno en ik gaan hier zitten, we moeten nog wat dingetjes bespreken, dan kun jij rusten.  Ik heb zelfs gedacht aan je slaappilletje.’
Met een afgemeten gebaar overhandig je me een doordrukstrip en wuift me een paar rijen naar achter. Het heeft geen zin te protesteren en gedwee installeer ik me naast een beleefd knikkende oudere dame. Als ik na het opstijgen ga staan om iets uit mijn tas te pakken, zie ik jullie met de hoofden dicht bij elkaar. Jullie kijken vast op een iPad, voor mij is alles een raadsel. Ik spoel een pil weg met een grote slok van de vliegtuigwijn, denken is nu te ingewikkeld.

De pil slaat hard in en ik zak weg. Al snel dient de eerste droom zich aan. In tropisch gewaad daal ik een trap af met aan beide armen een man. Jullie zijn het, helemaal naakt met de pik fier overeind.  Op jullie hoofden prijkt een uitbundige tooi van veren en bladeren. We lopen richting een groot vuur, er dansen mensen omheen als schaduwen. In de hoek staan trommelaars die zorgen voor de cadans. Op het moment dat jullie me op een soort altaar tillen, verplaatst de film zich naar ons geheime strandje. Nu poedel ik niet met jou maar met Bruno in de lagune. Het idyllische tafereeltje wordt verstoord door hulpgeroep. Jij bent even verderop aan het verdrinken. Ik wil naar je toe maar kom niet vooruit in het water. Bruno staat te schaterlachen en lijkt je niet te zien. De droom eindigt in een kolkende chaos.

Ik slaap te diep om er wakker van te worden en rust uit in een aantal dromeloze uren.
De Malle Dieven, beter kun je het toch niet treffen.
‘Lady, wake up please. We are preparing for landing.’

Lees ook het deel van Penis op De Geilegraaf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s