Trio in de Maak

Over pak ‘m beet 42 uur drink ik een Veneziano aan de voet van de Marmolada.
Bij de open haard welteverstaan. Ik heb enorm veel zin om te skiën, dat geluid en gevoel van glijden over strakke pistes. En ’s avonds natuurlijk vroeg onder de wol, ook lekker. Jullie laat ik achter met een extra lang verhaal. Veel plezier en tot over een dikke week ! XM

TRIO

Thuis word ik verwelkomd door man en kinderen, die al de hele dag films kijken in een berg van dekbedden en kussens. Het is onrustig in mijn hoofd maar ik besluit er lekker tussen te kruipen. Sander is zo attent geweest alvast langs de Chinees te gaan, dat is mijn favoriete voedsel na een nachtje doorzakken. We hebben een relaxte avond en eenmaal in bed schuift hij tegen me aan.
‘Fijn dat je er weer bent, lieverd. Ik ben heel benieuwd hoe je samenwerking met Roos gaat bevallen. Mooi toch, dat je weer een opdracht hebt, volgens mij had je dat wel nodig.’
Hij geeft me zoentjes op mijn schouder en streelt mijn flank. Hij heeft zin en ik ook, mijn lijf zit vol seksuele spanning door Maastricht en Mark.

Ik draai me naar hem toe en zoen hem. De verstrengeling waar we in geraken stuwt mijn begeerte verder op. Zijn stijve tikt tegen mijn dij, hij kreunt en bijt zachtjes in mijn oor.
Hij rolt me op mijn rug, ik spreid mijn benen zodat hij ertussen valt. Onze bewegingen zijn vloeiend, we weten precies wat we gaan doen. Soms is dat saai maar er zijn ook momenten dat ik me daardoor geborgen en heel tevreden voel. Sander kent me, houdt van me, neemt me zoals ik ben. Zoenend maken we er een loom zondagavondneukje van, in missionaris en daarna kruip ik op hem. Met zijn handen rond mijn borsten rijd ik naar een hoogtepunt en Sander volgt snel. We blijven even lekker op elkaar liggen, hij kriebelt zachtjes over mijn rug.

Pas na jaren seksen en bij elkaar blijven, zijn we zo vertrouwd en intiem geworden dat het vanzelf gaat en zelfs de ranzigste dingen acceptabel zijn. Woekerend schaamhaar, pukkels, lange teennagels. Zelfs toen Sander ooit tijdens een befsessie een verdwaald stukje toiletpapier vond, spuugde hij het uit en ging onverminderd enthousiast verder. Paarvorming is een bewezen effectieve methode om te overleven, monogamie een soort contract om dat in goede banen te leiden. Toch combineert onze soort de hang naar een veilige omgeving met eeuwigdurend zoeken naar spanning en avontuur. Je kunt dat onderdrukken maar mij lukt dat vooralsnog niet. Ik zal mijn best doen om altijd van Sander te houden. Ik wil hem niet in de steek laten, niet letterlijk tenminste.

Hij rolt me van zich af en grabbelt naar zijn boxershort.  Liefdevol veegt hij zijn pik schoon, ik begeef me richting toilet. Uitplassen na de seks doe ik trouw, waardoor ik nog nooit een blaasontsteking heb gehad. Terwijl ik zit te klateren, roept Sander dat hij voor onze trouwdag een tafeltje bij Han Ting gaat reserveren. Er dondert een stenen bal op de bodem van mijn maag omdat ik net aan Mark zat te denken. Wat ben ik toch vreselijk bezig. Mijn geweten speelt op en wordt gesust, het is een wankel evenwicht.

Hij heeft gelukkig het licht al uitgedaan en ligt op zijn zij. Op mijn tenen sluip ik om het bed en kruip onder de deken. Ik neem mijn positie als rugzakje in en leg mijn hand te rusten op zijn sterke dij.
‘Mmm.’
‘Hoorde je wat ik net zei over Han Ting?
‘Ja, dat lijkt me heerlijk. Ik zal een oppas regelen.’
‘Ik wil er een feestelijke avond van maken, ruim de tijd voor elkaar nemen. Ik ben er te weinig, dat moet anders. Over een tijdje wordt het rustiger op mijn werk, echt.’
Ik moet mijn best doen om niet te zuchten, dit verhaal hoor ik met grote regelmaat en op zijn werk is het nooit rustiger.
‘Gaan we doen, schatje, leuk. Slaap lekker lieverd.’
‘Jij ook.’

Maandagochtend start met het lekkerste kopje koffie van de dag, vijf minuten nadat iedereen de deur uit is. Gewoontegetrouw of dwangmatig bekijk ik meteen de chats op Funk. Geen bericht van Mark, waarschijnlijk omdat hij vandaag zal bellen. Een onbestemd kriebeltje huist ergens tussen mijn benen, ik weet niet of het geilheid, spanning of twijfel is. De nieuwe chat van ‘StellaMaris’ springt in het oog, dat is Roos!
S: Hi dear, ik heb Funk maar meteen geïnstalleerd en wist je nickname nog. Handig toch, ons eigen geheime lijntje? Ik heb een profiel aangemaakt op SL, ben benieuwd. Vandaag geen tijd meer maar ik hou je op de hoogte 😉
M: Lekker bezig mop. Wie weet welke prins op je pad komt….Succes! xx

Weer een grens over, Roos is de eerste vrouw in mijn Funk en bovendien een bekende. Het is gevaarlijk dat mijn werelden verbonden worden maar ik neem het risico. Ik kan een goede vriendin gebruiken en bepaal zelf wat ik wel en niet deel. Ze weet maar de helft,  ik durf haar niet te vertellen dat ik behoorlijk bezeten ben van het chatten en alle lonkende verleidingen. Ik babbel nog wat met online parels, stuur berichten, drink meer koffie en ben zo twee uur verder. De tijd glipt door mijn vingers als ik online bezig ben, ik heb lucht nodig.

Ik gooi Willem, de teckel, in de auto en ga richting strand. Ik hou van het geruis van de omklappende golven, de wind in mijn gezicht. De logische route langs de vloedlijn maakt me rustig en mijmerend kan ik eindeloos lopen. Waar ben ik toch mee bezig? Mezelf een jaar vrijstelling van de monogamie geven was zowel een stout als briljant idee maar wat moet ik ermee? Als ik echt wil, kan ik alle geiligheden op mijn Fucketlist realiseren. Bij een paar hou ik het wellicht liever als fantasie maar er zijn geen praktische bezwaren. Wel een lastigere variant, gewetensbezwaren.

Ik speel met vuur, zet potentieel mijn huwelijk en daarmee mijn leven op het spel. Wat ik doe wordt door velen verderfelijk gevonden maar ondertussen gaan hele volksstammen vreemd. Bij de lust en de spanning, krijg je alleen ook schuld cadeau. Ik kan het niet wegdrukken, mijn momenten van wroeging wil ik erkennen en doorstaan. Het houdt me in contact met mijn echte liefde, al zal ik er mijn zoektocht niet door staken. Dat het stiekem moet accepteer ik maar, de kans dat Sander me ooit ruimte zal geven is nihil. Als het jaar om is, zie ik weer verder. Ik zal mijn hoofd helder proberen te houden, hopelijk eindigt het niet in een emotionele of kwaadaardige puinhoop.

Thuis open ik mijn laptop om Roos een zakelijk voorstel te mailen, er is tenslotte werk aan de winkel. Ik wil dit niet verprutsen, het is de enige opdracht die kan verhullen dat er weinig meer uit mijn vingers komt. Terwijl het oude beestje opstart, kan ik het niet laten weer in Funk te duiken. De parels zijn mijn vriendjes, mijn vangnet, mijn publiek, mijn voorbereiding op wat nog komen gaat. Het spreiden van mijn aandacht is ook een manier om ervoor te zorgen dat emoties, in het ergste geval liefde, niet de overhand krijgen. Het is een ‘reservoir à boire’, waar ik ongelimiteerd kan terugkeren.

Mijn jonge Tommy is op de versiertoer, hij stuurt bloemetjes en geile praat. Na onze initiële kennismaking stevenden we snel af op een afscheid, ware het niet dat Tommy van plan was om in mijn buurt te blijven. Zijn vastberadenheid had een zekere charme, vooral omdat hij nooit vulgair werd. Tot mijn verbazing belandden we zowel in stomende sexchats als politieke discussies maar van een date was het nog niet gekomen. Ik was natuurlijk zelf druk in de weer en Tommy nam opeens afstand. Hij zei dat zijn vriendin onraad rook en hij zijn relatie niet in gevaar wilde brengen. Ik had meer het idee dat hij een ander aan de haak had geslagen en mij niet wilde teleurstellen. De vrijheid en vaagheid van chats werkt me ook wel eens tegen.

Maar hij is dus terug, heeft zijn vriendin aan de kant gezet of is wederom roekeloos geworden. Geen idee en het doet er ook weinig toe. Er waart iets geils in mij en Tommy mag dat vuurtje  opstoken. Ik plaag hem een beetje, laat al mijn verdere bezigheden erbuiten. Hij zou perfect passen in mijn fantasie van de jongeman met de rijpere dame. Misschien moet ik hem toch eens auditie laten doen. Hij komt zowaar online en begint te typen.
T: Marisetje, stoute dame, ben jij de mannen weer onrustig aan het maken? Ik dacht net aan je. Die foto van laatst met je puntige tepeltjes bezorgt me woelige nachten.
M: Hi T, je hebt me door. Ik kom nergens toe vandaag, blijf hangen in de chat.
T: En? Word je daar een beetje geil van? Lekker loom op de bank stoute woordjes lezen en sturen. Mmm…doe me nog een paar.
M: Haha, snoeperd ben je. Ja, ik heb zin. Mijn tepeltjes staan nieuwsgierig overeind.
T: Ik pak ze, stevig en zacht. Knijp en laat het puntje van mijn tong erlangs wapperen.
M: Grr.
T: Je maakt me zo hard. En jij? Voel es…vertel me hoe je kutje voelt.
M: boefje, ze is lekker bol en nat. Ik speel ermee, mijn vingers cirkelen rond mijn klitje.
T: Mmm, geil poesje. Nat vrouwtje, ik wil je. Kan geen kant op hier, mensen om me heen.
M: Wat zou je willen doen? Het bureau leeg vegen en me erop gooien? Arme jongen, bewaar maar voor later.
T: Je maakt me gek.

Alsof hij het geroken heeft, onderbreekt Mark de chat. Ik typ ‘telefoon’ en een verschrikte emoji voor Tommy en neem op. Het kost me weinig moeite om te schakelen, ook al heb ik Mark meer dan een maand niet live gesproken. Hij is charmant als altijd en gebruikt zijn mannelijke maar zwoele stem. Hij heeft me gemist en zin in me. Nonchalant snijdt hij het trio aan, hij is vooral blij dat ik wil meedoen. Mark smeedt het ijzer graag als het heet is en kan de hele volgende  week vrijmaken om de daad bij het woord te voegen. Hij stelt me gerust en voert tegelijk de spanning op. Hij trekt me vloeiend over de streep, als hij beschrijft hoe hij ons uit de sexy setjes gaat pellen. Ik wil dit en zeg dat ik donderdag wel kan. Mark is in zijn nopjes, terwijl mijn hart tegen mijn ribben bonst. Hij zal me nog laten weten waar en hoe precies maar de afspraak is bij deze gemaakt. Hij hangt vrij snel daarna op.Weer een grens over.

Tommy zit nog in de chat.
T: Saved by the bell. Zullen we afspreken dat we afspreken? Ik wil je zo graag ontmoeten, ontdekken of er offline ook een vonk overslaat. Doen?
M: Ben ik weer. Doen? Ja, doen. Gewoon koffie hè, gewoon koffie. Moet nu gaan.

Met een zucht sluit ik Funk, mijn telefoon moet echt even uit. Net voordat ik hem wegleg, komt een bericht van Sander binnen.
‘Schatje, de reservering bij Han Ting is geregeld. Love you xx.’

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s