Woordorgasme 4: Samen in Mij

P4  Ons hijg- en kreunduet kaatst wild heen en weer tussen de kale muren, begeleid door het ritme van mijn vingers in jouw soppende kut. Mijn pompende erectie graaft zich steeds dieper in tussen je billen als ik zachtjes in je hals hap en onder het genot van een zuigzoen je kronkelende, schokkende, glibberende lichaam tegen de natte tegelwand plet. Door onze worsteling valt de sproeier kletterend op de vloer. Alsof het zo afgesproken is, spuit de warme straal van onder af precies tegen mijn ballen en jouw lipjes; daardoor vind jij nieuwe kracht om je met je handen af te zetten en ruimte te maken zodat je bijna onderdanig voorover kunt buigen. De blik die me over je schouder tegemoet flitst is zo ongelooflijk bloedgeil dat ik al bijna klaarkom voordat ik je neuk. Met een schroevende salsabeweging zuig je me helemaal naar binnen, waar ik meteen klemvast kom te zitten in je samentrekkende kut. Dan is er nog maar één wipstoot nodig voordat mijn gloeiende genotknop diep in je buik explodeert. Vanachter je navel vult een hete steekvlam je hele lichaam, spartelend van genot gil je het uit: “Dieper! Harder! Neuk me! NEUK ME!” waardoor je mij steeds verder opgeilt terwijl ik stoot en stoot en stoot, en spuit en spuit en spuit…

“Je was hemels.”

Pas als je me uitgeleide doet, enkel en alleen in je loshangende kamerjas, neem ik het woord. We hebben sinds onze sexdouche niets meer tegen elkaar gezegd om de magie van ons samenzijn niet te doorbreken. Ook nu antwoord je slechts met een geheimzinnige glimlach, waar ik niet verder op inga, zoals ik ook niets heb gezegd van dat aangebroken pakje condooms dat in de badkamer tussen de tandpasta en het parfumflesje geklemd zat, terwijl we het toch allang zonder doen.

Bij onze afscheidszoen moet ik me werkelijk inhouden, mijn handen jeuken om me opnieuw aan je te vergrijpen, maar ik beheers me. Voordat ik afdaal langs de ‘stairway to heaven’ aan het eind van de galerij kijk ik nog even om, maar je voordeur is dicht. Op weg naar de auto bedenk ik dat het wel weer eens tijd wordt voor een reisje naar de Malediven, of de Malle Dieven zoals jij ze in je mailtjes pleegt te noemen. Achter het stuur droom ik even weg, met gesloten ogen zie ik je naakt uit de branding het privéstrand op komen terwijl ik op de veranda in de schaduw van een palm aan een cocktail nip… je haar danst in de wind, je zongebruinde rondingen glimmen nat… oh, die wiegende heupen… oh, die wiebeltjes van je borsten… bij iedere stap geven ze een wipje… maar net als je bij me op schoot kruipt, roept de plicht: mijn mobiel herinnert me aan een belangrijke vergadering op het gemeentearchief. Mijn blik gaat routinematig naar de achteruitkijkspiegel, en dan zie ik een lange, slanke jongeman atletisch over de galerij lopen, en bij jou aanbellen.

Mijn nachtdienst zit erop.

V4 Ik schrik van de deurbel, het is Bruno. Hij is uitgelaten omdat hij kaartjes
heeft bemachtigd voor een concert van Broederliefde. Zouden jullie elkaar op straat gekruist hebben? Ik ben vers gedoucht maar ondertussen kruipt een druppeltje van ons geil tussen mijn lipjes naar buiten. Er gaat een rilling over mijn rug en onder mijn kamerjas schieten mijn tepels overeind.
Ik zet koffie en bekijk Bruno zonder te luisteren naar zijn gebabbel. Hij is zo mooi en klassiek, zijn bruine ogen stralen van onschuld en levenslust. Ik schrik een beetje van zijn jeugdigheid, het doet me beseffen dat jij een oude vent bent. Dat kan eigenlijk niet, jij hebt een heerlijk lichaam en een sprankelende geest. Leeftijd is een dooddoener maar ik verlang ook naar een jong lichaam. Ik wil dat Bruno mij en daarmee jou liefheeft.

Opeens zitten jullie allebei in mijn fantasie. Ik moet me vastklemmen aan het aanrecht om de geile scheut in mijn bekken op te vangen. Bruno en jij aan mijn lijf, alleen al de gedachte maakt me lustig. Ik wil op mijn knietjes met jou achter me en de pik van Bruno in mijn mond. Jullie kunnen elkaar boven mijn rug aankijken, misschien zoenen jullie wel. Zou je dat lekker vinden? Zou mijn maagdelijke vriendje daar iets voor voelen?

Nog een druppeltje geil ontsnapt, ik kreun en laat mijn hand even tussen mijn benen glijden. Ik wil zo graag een pik in me. Mijn kamerjas valt expres open als ik richting Bruno loop. Hij glimlacht, zijn ogen staan onderzoekend. Als ik de bekers op het salontafeltje zet, glijdt de kamerjas van mijn schouder. Mijn borsten bloot nu, mijn tepels verlangend gespannen. Ik lach ondeugend en pak ze even plagend tussen mijn vingers. Bruno begrijpt de boodschap en trekt me op de bank. Hij wiegt mijn borsten in zijn handen en sabbelt om beurten aan mijn tepeltjes. Mijn eigen hand dwaalt weer naar mijn kutje, dat extreem nat is. Zijn stijve zit hopeloos klem in de strakke snit van zijn broek en ik help hem er snel uit. De boxer gaat mee en zijn erectie torent hoog uit boven zijn gespierde benen. Ik grom van verlangen, ga op mijn knieën op de grond en neem hem in mijn mond.
Het is anders dan anders, mijn begeerte is nu zo dierlijk. Ik leg zijn handen op mijn hoofd en laat hem voelen hoe diep hij kan gaan. Hij kreunt en mompelt geile woordjes. Als zijn pik vervaarlijk begint te kloppen, stop ik onmiddellijk. Ik wil niet dat hij in mijn mond komt, zijn zaad moet bij het jouwe.

Wijdbeens kruip ik over zijn schoot en druk mijn borsten in zijn gezicht. Ik leg zijn handen op mijn heupen en laat plagend mijn kutje boven zijn glinsterende eikel hangen.
‘Zet me maar erop’
‘Moeten we niet even een condoom pakken?’
‘Laat maar, ik wil het zo.’
Bruno is gelukkig te geil om principieel te zijn. Ik leg mijn lipjes op de top en laat hem duwen. Langzaam vult hij me en ik zoek houvast bij zijn schouders. Als hij er helemaal in zit, beginnen we een sensuele heupdans. Jouw zaad walst nu rond zijn pik, dat is enorm slecht en geil tegelijk. Ik schuif mijn kutje op en neer om het goed te voelen. Mijn klitje tikt tegen zijn onderbuik en van ver komt de ontlading van de hele nacht aanrollen. Ik ben in lichte trance, Bruno kijkt enigszins verschrikt. Ik beweeg snel over zijn pik en val dan  samentrekkend op hem. Terwijl mijn orgasme uitdooft, schommelt hij me op zijn schoot. Ik ga rechtop zitten, mijn doel is nog niet bereikt. Het schommelen wordt weer stoten.

‘Kom maar, ik wil het allemaal hebben.’
‘Voel je hoe hard je me maakt met je geile poesje. Wat ben je wild, ik neuk je. Ik neuk je.’
‘Ja, pak me met die geile pik van je. Spuit me vol, schatje.’
Onze woorden gaan over in gekreun. De spieren van mijn kut golven rond zijn pik om het zaad eruit te stuwen. Een oplopend ‘jajaja’ kondigt zijn hoogtepunt aan, ik voel zijn pik pulseren en zijn lading in me spuiten.
Jullie zijn nu samen in mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s