Woordorgasme 4: Samen in Mij

Ik schrik van de deurbel, het is Bruno. Hij is uitgelaten omdat hij kaartjes
heeft bemachtigd voor een concert van Broederliefde. Zouden jullie elkaar op straat gekruist hebben? Ik ben vers gedoucht maar ondertussen kruipt een druppeltje van ons geil tussen mijn lipjes naar buiten. Er gaat een rilling over mijn rug en onder mijn kamerjas schieten mijn tepels overeind. Ik zet koffie en bekijk Bruno zonder te luisteren naar zijn gebabbel. Hij is zo mooi en klassiek, zijn bruine ogen stralen van onschuld en levenslust. Ik schrik een beetje van zijn jeugdigheid, het doet me beseffen dat jij een oude vent bent. Dat kan eigenlijk niet, jij hebt een heerlijk lichaam en een sprankelende geest. Leeftijd is een dooddoener maar ik verlang ook naar een jong lichaam. Ik wil dat Bruno mij en daarmee jou liefheeft.

Opeens zitten jullie allebei in mijn fantasie. Ik moet me vastklemmen aan het aanrecht om de geile scheut in mijn bekken op te vangen. Bruno en jij aan mijn lijf, alleen al de gedachte maakt me lustig. Ik wil op mijn knietjes met jou achter me en de pik van Bruno in mijn mond. Jullie kunnen elkaar boven mijn rug aankijken, misschien zoenen jullie wel. Zou je dat lekker vinden? Zou mijn maagdelijke vriendje daar iets voor voelen?

Nog een druppeltje geil ontsnapt, ik kreun en laat mijn hand even tussen mijn benen glijden. Ik wil zo graag een pik in me. Mijn kamerjas valt expres open als ik richting Bruno loop. Hij glimlacht, zijn ogen staan onderzoekend. Als ik de bekers op het salontafeltje zet, glijdt de kamerjas van mijn schouder. Mijn borsten bloot nu, mijn tepels verlangend gespannen. Ik lach ondeugend en pak ze even plagend tussen mijn vingers. Bruno begrijpt de boodschap en trekt me op de bank. Hij wiegt mijn borsten in zijn handen en sabbelt om beurten aan mijn tepeltjes. Mijn eigen hand dwaalt weer naar mijn kutje, dat extreem nat is. Zijn stijve zit hopeloos klem in de strakke snit van zijn broek en ik help hem er snel uit. De boxer gaat mee en zijn erectie torent hoog uit boven zijn gespierde benen. Ik grom van verlangen, ga op mijn knieën op de grond en neem hem in mijn mond.
Het is anders dan anders, mijn begeerte is nu zo dierlijk. Ik leg zijn handen op mijn hoofd en laat hem voelen hoe diep hij kan gaan. Hij kreunt en mompelt geile woordjes. Als zijn pik vervaarlijk begint te kloppen, stop ik onmiddellijk. Ik wil niet dat hij in mijn mond komt, zijn zaad moet bij het jouwe.

Wijdbeens kruip ik over zijn schoot en druk mijn borsten in zijn gezicht. Ik leg zijn handen op mijn heupen en laat plagend mijn kutje boven zijn glinsterende eikel hangen.
‘Zet me maar erop’
‘Moeten we niet even een condoom pakken?’
‘Laat maar, ik wil het zo.’
Bruno is gelukkig te geil om principieel te zijn. Ik leg mijn lipjes op de top en laat hem duwen. Langzaam vult hij me en ik zoek houvast bij zijn schouders. Als hij er helemaal in zit, beginnen we een sensuele heupdans. Jouw zaad walst nu rond zijn pik, dat is enorm slecht en geil tegelijk. Ik schuif mijn kutje op en neer om het goed te voelen. Mijn klitje tikt tegen zijn onderbuik en van ver komt de ontlading van de hele nacht aanrollen. Ik ben in lichte trance, Bruno kijkt enigszins verschrikt. Ik beweeg snel over zijn pik en val dan  samentrekkend op hem. Terwijl mijn orgasme uitdooft, schommelt hij me op zijn schoot. Ik ga rechtop zitten, mijn doel is nog niet bereikt. Het schommelen wordt weer stoten.

‘Kom maar, ik wil het allemaal hebben.’
‘Voel je hoe hard je me maakt met je geile poesje. Wat ben je wild, ik neuk je. Ik neuk je.’
‘Ja, pak me met die geile pik van je. Spuit me vol, schatje.’
Onze woorden gaan over in gekreun. De spieren van mijn kut golven rond zijn pik om het zaad eruit te stuwen. Een oplopend ‘jajaja’ kondigt zijn hoogtepunt aan, ik voel zijn pik pulseren en zijn lading in me spuiten.
Jullie zijn nu samen in mij.

Lees ook het deel van Penis op De Geilegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s