Woordorgasme 3: Neem me nog een keer

Het warme water intensiveert de seksuele roes. Na zo’n vrijpartij tintelt mijn hele lichaam en wrijf ik haast ritueel onze sappen van mijn huid. Het zal weer een week duren voordat je komt en jij denkt dat ik zolang op je wacht. Je weet niets van Bruno, mijn nieuwe onderbuurman. Hij kwam zich keurig voorstellen toen hij introk. Ondeugend lachend nam hij me van kop tot teen op en vroeg naar een goed koffietentje in de buurt. We gingen samen en werden op slag verliefd. Ik vertelde hem alleen niets over jou of onze seksuele strapatsen.

Bruno en ik zien elkaar steeds vaker, we wandelen, gaan uit eten en op stap. Al die dingen die ik met jou zelden kan doen. We zoenden voor het eerst tijdens ons derde afspraakje en daarna duurde het nog twee weken voor we met elkaar in bed belandden. Het was teder en hongerig, onze lichamen vouwden zich als gesmolten was in elkaar. Hij is een beschaafde minnaar, neemt uitgebreid de tijd en laat alleen rondom het hoogtepunt een grommetje horen. Ik vind het heerlijk om in zijn jonge sterke armen te liggen, terwijl hij met zijn vingers lang en langzaam mijn kutje bewerkt. Het is geil maar ik mis de oerkracht die onze seks zo spetterend maakt. Als ik thuiskom na het werk, ligt er geregeld een briefje dat hij gekookt heeft en zo met de pannetjes langskomt. Met zijn schort nog voor, zet hij die op een zacht pitje en dirigeert me naar de bank voor een korte voetmassage onder het genot van een glaasje wijn. Ik heb immers, volgens Bruno, de mensheid weer een grote dienst bewezen als verpleegkundige op de SEH. Hij zou een ideale vader zijn.

Je beseft toch dat ik niet voor altijd alleen de jouwe kan zijn? Je hart zal breken, als je erachter komt dat het moment daar is. Ik moet het je vertellen maar ik durf niet.
Ik ben bang dat ik je kwijtraak en met jou een deel van mezelf verlies. Jij voedt mijn duistere kant, het deel dat gedomineerd en gebruikt wil worden. We hebben daarin een zekere perfectie bereikt, je maakt me groter en sterker. Het is vreselijk dat ik jullie voor elkaar verborgen hou, dat gaat natuurlijk niet lang goed. Volgende week moet ik mijn nieuwe liefde aan je opbiechten.

Je stapt achter me in de douche. Ik stop met zingen en zucht de moeilijke gedachten van me af. Mijn hoofd nestel ik in het kommetje van je hals. Ik ontspan, het komt vast goed.
Je heerlijke stijve voel ik tussen mijn billen glijden, je handen omvatten mijn dijen.
We krijgen nooit genoeg van elkaar, laat me voelen hoe het is om begeerd te worden.
Ik spreid mijn dijen en kreun verlangend ‘Neem me nog een keer.’

Lees ook het deel van Penis op De Geilegraaf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s