Woordorgasme 3: Neem me nog een keer

P3 Nahijgend spreid ik mijn armen en benen krachteloos uit over het verwoeste bed. Mijn hele lijf plakt, wat een vies gevoel zou zijn als het niet zo heerlijk geil was. Het aroma van jouw parfum, kutvocht en wie weet wat allemaal nog meer vult mijn longen. Door het slaapkamerraam beschijnt de opkomende zon je paradijselijke gestalte. Met afgemeten passen paradeer je heen en weer voor de inloopkast, in gedachten verzonken over wat je vandaag zult dragen. De spiegel verdubbelt je schaamteloze naaktheid. Uiteindelijk zwaai je met een zwoele blik achterom een roze handdoek over je schouder: “Even douchen… jij mag zo.” Ik staar je nog na als de deur al achter je wiegende billen is dichtgevallen.

Diepe zucht. Na al die tijd vraag ik me nog steeds af wat me overkomt. Een engel laat me af en toe in de hemel logeren. Je bent poëtisch, muzikaal, ruimdenkend, onverzadigbaar geil, kortom een levensgenieter zoals ik probeer te zijn. Desondanks is en blijft er een zekere afstand, zowel in leeftijd als privé: jij bent jong en beeldschoon, ik doorleefd en gerijpt; als we geen afspraak hebben, weten we amper iets van elkaars doen en laten, het blijft bij onregelmatig mail- en chatcontact. Onze ontmoetingen vergen dan ook van beide kanten behoorlijk wat improvisatievermogen, wat de spanning – en de ontlading daarvan – zeer ten goede komt. Soms kom ik met ideeën waar jij niet achter blijkt te staan, maar daar komen we in goed overleg altijd uit.

Door het geklater uit de badkamer ontwaak ik uit mijn overpeinzingen en slaat mijn fantasie opnieuw op hol. Ik krijg visioenen van loom deinende natte rondingen waar romig schuim langs druipt. Mijn erectie tintelt, ik kom overeind en stap zo stil mogelijk de overloop op.

Te midden van geurige stoom galmt engelenzang mij tegemoet door de kier in de badkamerdeur. Ik kan het niet thuisbrengen, is het een bestaande aria of een improvisatie? Het hypnotiseert, betovert… ik geef mijn poging om een baspartij te neuriën op als ik de deur opendoe en achter het douchegordijn jouw silhouet zie zweven in een oneindige ruimte vol licht.

Je hebt me niet in de gaten, of doet heel goed alsof. Mijn visioen wordt bewaarheid: ademloos aanschouw ik de dans van een vrouw die van haar schoonheid geniet. Gesloten ogen, vloeiende, ontspannen bewegingen van slanke handen te midden van gul schuim dat lange druipsporen trekt over glanzende glooiingen tot in je intiemste plekjes…

Pas wanneer ik je achterlangs bij je borsten grijp lijk je te beseffen dat ik er ben. Je lied blijft hangen in een onopgelost akkoord. Met je handen in je schuimende haar dein je tegen me aan, zodat mijn natte erectie tussen je warme billen op en neer glijdt. Langzaam zakt je hoofd achterover op mijn schouder, een zucht ontsnapt uit je openhangende mond als mijn handen afdalen langs je lichaam dat voelbaar ontspant. Je navel lonkt naar me terwijl je je dijen spreidt om mijn vingers vrije toegang te geven tot je hunkerende vrouwelijkheid.

“Neem me…”

V3 Het warme water intensiveert de seksuele roes. Na zo’n vrijpartij tintelt mijn hele lichaam en wrijf ik haast ritueel onze sappen van mijn huid. Het zal weer een week duren voordat je komt en jij denkt dat ik zolang op je wacht. Je weet niets van Bruno, mijn nieuwe onderbuurman. Hij kwam zich keurig voorstellen toen hij introk. Ondeugend lachend nam hij me van kop tot teen op en vroeg naar een goed koffietentje in de buurt. We gingen samen en werden op slag verliefd. Ik vertelde hem alleen niets over jou of onze seksuele strapatsen.

Bruno en ik zien elkaar steeds vaker, we wandelen, gaan uit eten en op stap. Al die dingen die ik met jou zelden kan doen. We zoenden voor het eerst tijdens ons derde afspraakje en daarna duurde het nog twee weken voor we met elkaar in bed belandden. Het was teder en hongerig, onze lichamen vouwden zich als gesmolten was in elkaar. Hij is een beschaafde minnaar, neemt uitgebreid de tijd en laat alleen rondom het hoogtepunt een grommetje horen. Ik vind het heerlijk om in zijn jonge sterke armen te liggen, terwijl hij met zijn vingers lang en langzaam mijn kutje bewerkt. Het is geil maar ik mis de oerkracht die onze seks zo spetterend maakt. Als ik thuiskom na het werk, ligt er geregeld een briefje dat hij gekookt heeft en zo met de pannetjes langskomt. Met zijn schort nog voor, zet hij die op een zacht pitje en dirigeert me naar de bank voor een korte voetmassage onder het genot van een glaasje wijn. Ik heb immers, volgens Bruno, de mensheid weer een grote dienst bewezen als verpleegkundige op de SEH. Hij zou een ideale vader zijn.

Je beseft toch dat ik niet voor altijd alleen de jouwe kan zijn? Je hart zal breken, als je erachter komt dat het moment daar is. Ik moet het je vertellen maar ik durf niet.
Ik ben bang dat ik je kwijtraak en met jou een deel van mezelf verlies. Jij voedt mijn duistere kant, het deel dat gedomineerd en gebruikt wil worden. We hebben daarin een zekere perfectie bereikt, je maakt me groter en sterker. Het is vreselijk dat ik jullie voor elkaar verborgen hou, dat gaat natuurlijk niet lang goed. Volgende week moet ik mijn nieuwe liefde aan je opbiechten.

Je stapt achter me in de douche. Ik stop met zingen en zucht de moeilijke gedachten van me af. Mijn hoofd nestel ik in het kommetje van je hals. Ik ontspan, het komt vast goed.
Je heerlijke stijve voel ik tussen mijn billen glijden, je handen omvatten mijn dijen.
We krijgen nooit genoeg van elkaar, laat me voelen hoe het is om begeerd te worden.
Ik spreid mijn dijen en kreun verlangend ‘Neem me nog een keer.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s