Verleiding

Hij houdt bewust afstand, dat is hoe hij dit spelletje speelt. Hij leidt me als een ervaren ballroomdanser, ik zwier in zijn armen. Pas rond een date duikt hij frequenter op, zo is het tenminste tot nu toe gegaan. Zoveel dates hebben we niet gehad en slechts één keer gingen we tot het gaatje.

We hebben contact sinds mijn eerste week op SL en weten de spanning goed vast te houden. Mark is precies wat mijn eigen meneer niet is, samen zouden ze een complete maar onmogelijke man vormen. Sander is behoedzaam en zorgend, een lekkere beer om tegenaan te kruipen. Mark is uitbundig en dominant, een aap om mee door de bomen te slingeren. In een echte relatie zouden we niet lang standhouden maar als minnaars zijn we perfect. Het is maar goed dat we niet veel contact hebben, ik snap waarom hij dat doet. Ik zou makkelijk verliefd op hem kunnen worden, op een bepaalde manier ben ik dat al. Ik typ dat het goed met me gaat en dat ik nieuwsgierig ben naar zijn plannen. Ik plak er een paar emoji’s bij, vooral het ‘zeilbootje’ heeft voor ons een speciale betekenis. Wie die stuurt, is geil.

Ik voel me opgelucht sinds ik mijn geheim met Roos heb gedeeld maar er knaagt ook iets. Mijn geweten raast in een flits voorlangs. Ik ga Sander wederom bedriegen, dat is zeker. En dat is niet het enige dat me dwarszit. Als je iets aan een ander vertelt, hoor je het zelf ook beter. SL heeft mijn leven op z’n kop gezet, gek genoeg zonder dat iemand daarvan wist. Ik ben afgevallen maar zeker niet gezonder. Ik drink teveel, sla geregeld maaltijden over en sport helemaal niet. De afgelopen maanden heb ik mijn gezin en vrienden beduidend minder aandacht gegeven, ik doe nauwelijks nog spontane of pro-actieve dingen.

SL neemt veel tijd in beslag, zeker als je gevoelig bent voor de dopamineshotjes die gepaard gaan met vrijwel elk berichtje. Dus eten we meer uit de diepvries en spenderen de kinderen soms uren achter een schermpje. Toch is er niet enkel slecht nieuws. Het is lang geleden dat iets alleen om mij draaide, louter voor mijn genot. Velen zullen de manier afkeuren maar het werkt wel en ik ben een fijner mens als ik me begeerd voel. Er is een positieve kracht in mij ontwaakt, ik kan het alleen zweverig omschrijven. Ik loop rechtop, ga stralender door het leven. Ik maak me minder druk over minder belangrijke dingen en dat scheelt een hoop gedoe.

De seks met Sander is beter dan het jaren geweest is, met dank aan mijn hernieuwde enthousiasme. Ik vind het fijn met hem en hij is heerlijk om mee te seksen, het was alleen zo saai geworden. Mijn opwinding wordt gevoed door meerdere mannen maar hij is de enige binnen handbereik. Gelukkig is het anno nu niet raar om de boel wat leven in te blazen, de damesbladen staan vol met pijptips en exotische standjes. Sander laat het zich welgevallen, het is in zijn voordeel dus is het goed. Hij vraagt niet verder, is niet argwanend. Ooit hoop ik met hem het gesprek aan te gaan over een opener huwelijk maar voorlopig wil ik liever geen slapende honden wakker maken.

Op de website krijg ik nog steeds nieuwe berichten, al zijn het er niet meer zoveel als in het begin. Door de vaste klanten ben ik inmiddels gezien maar er is continue aanwas van abonnees. Vaak nietsvermoedende mannen die denken dat ze voor 30 euro per maand toegang krijgen tot een horde geile, gewillige vrouwen. Het merendeel zal nooit een date meemaken en gedesillusioneerd afdruipen. Soms stuur ik wat ongevraagd advies terug maar meestal blijft het bij de ‘Nee, bedankt’-knop. Bij één op de twintig berichten veert mijn lust lichtjes op, waarvan dan 80% binnen de kortste keren alsnog kansloos wordt. Slechts 1% hou je over en zo heb ik dus een pareltje of zes opgedoken. Daaromheen hangt nog een kleine entourage, waarmee het lekker kletsen is. Ik poets ze nu en dan op, in de hoop dat ze niet verdwijnen. Er zijn ook andere dames op zoek naar vertier, de aantrekkelijke mannen hebben vaak meerdere ijzers in het vuur. Dat blijft voor mij verborgen maar ik weet dat ze er zijn.

Wat daten betreft wil ik me tot Mark beperken maar de rest gooi ik niet overboord. Het is ook zeer de vraag of ik überhaupt zou kunnen stoppen. Een leven, zelfs een dag, zonder berichten uit mijn parallelle wereld kan ik me nauwelijks meer voorstellen. Ik copypaste een verslagje van mijn weekendje Maastricht naar alle parels. Ik verdraai het zo dat ík met die Italiaan in een donker hoekje beland, dat geeft net wat meer sjeu en maakt toch niet uit. Mijn parels zien me graag als geil wezen, dus dat geef ik ze. Mark krijgt een versie zonder Italiaan. Confabuleren is voor mij een tweede natuur geworden.

Net als ik Funk wil afsluiten, verspringt de ‘d’ bij mijn bericht aan Mark naar ‘r’. Hij is er.
Ik zie dat hij begint te typen en wacht in spanning zijn bericht af.
Mk: Hi lekkertje, fijn gehad in het Zuiden zo te horen. Ben je alweer thuis?
Mi: Hi knapperd, ik zit nog in de trein.
Mk: Zal ik je eens laten blozen in die coupé?
Mi: Als je het hebt over je voorstel, ik ben benieuwd. Wat gaan we doen? Weer varen?
Mk: Iets heel anders.

Het duurt opeens lang, wat schrijft hij allemaal?

Mk: Laten we een stap verder gaan, ik heb het al in de steigers staan. Ik wil samen met jou van een vrouw genieten, genieten van jou met een andere vrouw. Die gedachte spookt al sinds ons boottochtje door mijn hoofd. Mijn vriendin weet dat ik soms stout ben en ik wil jou graag met haar delen, of haar met jou. Ik ziet het voor me, jullie lijven wrijven…mmmm. Wil je? Ik hoop het zo. Sarah heeft ingestemd, ze vindt je een mooie verschijning. Ik heb haar die foto van jou op de bank met je kontje omhoog laten zien, ook mijn favoriet. Hier is een foto van haar.’

Onder zijn bericht verschijnt een strandfoto van een mooie brunette in bikini. Weelderige bos haar en dito boezem, er is werkelijk niets aan te merken op deze dame. Van Mark had ik ook niet anders verwacht. Dan bedoel ik zijn goede smaak wat betreft vrouwen want met zijn voorstel overrompelt hij me. Ik heb hem nooit verteld over mijn Fucketlist, waarop een trio met een extra vrouw fier bovenaan prijkt. Hij heeft het wel eens genoemd maar toen ben ik er niet op ingegaan. Ik denk dat ik Mark liefst voor mezelf zou houden, al is dat sowieso een waanidee. Oh jee, ik moet wel antwoorden.

Mi: Ohlala, dat blozen lukt wel zo. Ze is heel mooi, ik vind het spannend hoor. Moet ik ja of nee zeggen? Ik voel zoveel vragen opborrelen.

Ik kijk naar de borsten van Sarah en denk opeens aan Maree.
Lang geleden werd ik in een Nieuw-Zeelandse bar door haar versierd. Zij een struise dame met hoge rijglaarzen en een stadse attitude, ik een backpacker met regenbooghoedje.
Ik liet me bedwelmen en belandde met haar in bed. Geregeld denk ik aan haar romige borsten, waar ik tussen mocht liggen en het moment dat ik voor het eerst een kutje proefde. Zalig. Mijn bus vertrok de volgende dag en we hebben elkaar nooit meer gezien of gesproken.

Mk: Maar wat voel je behalve die vragen? Lijkt het je lekker met een vrouw? Sarah doet het graag, ze zal je verwennen. Mmm, als jullie mij dan maar niet vergeten.

Ik zie voor me hoe Sarah mij likt, terwijl Mark achter haar zit. Hij trekt haar billen omhoog en naar zich toe, zodat zijn stijve pik bij haar naar binnen kan. Als vanzelf beginnen mijn neukspieren samen te trekken, dit is geil.

Mi: Geil idee. Het doet wat met me, ik voel iets nat worden. Met jou/jullie durf ik het. Kunnen we binnenkort even bellen over die opborrelende vragen?
Mk: Yes, mijn geile dondersteen. Je maakt me een gelukkig man, nu al. Ik kan niet wachten tot ik mijn tanden weer in die romige dijtjes van je mag zetten. We gaan er een feestje van maken. Ik bel je morgen. xx
Mi:Ok, fijn. xx

Hij blijft hangen op ‘d’, Mark is weer weg. Geen naspel of voorpret maar morgen hoor ik zijn stem weer. Ik scroll terug naar het begin van ons gesprek om alles nog een keer te lezen. Mijn ogen dwalen verlangend over Sarahs rondingen. Zo’n kans als deze komt niet vaak voorbij en ik durf hem te grijpen. Mijn gedachten dwalen af naar de befkunsten van Mark, mijn slipje is inmiddels doorweekt. Kreunend sluit ik mijn ogen en schuif over de zitting.

Het kabaal van de naderende schoonmaker haalt me ruw uit mijn dromen. Ik schrik op, we staan al zeker vijf minuten op Den Haag CS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s