Woordorgasme 1: Hij Komt

Je overheerst me, zet me op mijn plek. Elke week kom je langs om me te neuken, het is een traditie geworden. Het begint vaak met een bijna vernederende pijpsessie, waar ik al vingerend nog iets leuks van probeer te maken. Ik weet dat je het nodig hebt en bij niemand anders zo mag doen. Het geilt me ook op om gebruikt te worden en al dat zaad uit je te zuigen. Als je dat kwijt bent, komt er ruimte voor tederheid. Je bemint mijn tietjes, die glinsteren van jouw room. Je speelt met mijn tepels en ontdekt met je andere hand mijn geilkommetje. Je pik is hard en tikt uitnodigend tegen mijn dijen.
Ja, ik wil op je zitten!

Ik schuif bij je op schoot en laat mijn kutje tegen jouw pik deinen. Dit vind ik zo’n lekker moment, net voordat zo’n grote staaf bij me naar binnen  glijdt. Ik smeer je in met mijn geil en laat mijn natte lipjes over je eikel wrijven. Ik voel het kloppen dat een volgende spuiter aankondigt en wil die binnen ontvangen. Langzaam zak ik met mijn kutje helemaal tot aan je ballen. ‘Geile kut’ en je spuit me vol. De reden dat ik nog steeds met je neuk, is dat jij door kunt gaan. Je hebt een heerlijke, dikke pik met een prima uithoudingsvermogen. Mijn grotje zit vol genotssappen en ik wieg langzaam heen en weer op jouw schoot, mijn benen om je heen geklemd. Mijn klitje en haar omgeving tintelen van het botsen en schuren tegen jouw onderbuik. Jij hebt je neus begraven tussen mijn tietjes en je handen stevig op mijn billen. Je weet dat ik het lekker vind als je die uit elkaar trekt en vandaag wil ik dat je verder gaat.

Om te laten zien wat ik bedoel, maak ik mijn vingers flink nat met geil en smeer dat op mijn kontgaatje. Jij volgt het met ondeugende belangstelling en twijfelt niet. Je spuugt op je wijsvinger en gromt. Ik grijp me weer vast aan jouw schouders en stoot zacht pompend over je pik. Jij zoekt mijn kontgaatje en duwt je vinger ronddraaiend met enige druk naar binnen. Ik ontspan en kreun, dit is heerlijk. Je pik speelt nu even tweede viool, al mijn seksfocus is bij jouw vinger. Als ik mijn neukspieren span voel ik hem nog beter. Mijn klitje ligt stevig tegen je aan gedrukt, ik draai rondjes met mijn heupen. Je vinger gaat sneller, je fluistert in mijn oor dat je me gaat laten komen.
‘Ja! Geile vent, neuk me dan. Je vult me, laat me je voelen.’

De golf van mijn orgasme raast vanaf jouw vinger via mijn klit naar alle uiterste puntjes van mijn lichaam en weer terug. Minutenlang liggen we uitgeteld en verzadigd na te genieten. Dit is onze beste vrijpartij sinds weken. Ik besluit je nog maar niet te vertellen dat ik inmiddels ook met een andere man het bed deel.

Lees ook het deel van Penis op De Geilegraaf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s