Woordorgasme 1: Hij Komt

P1 Je ligt naakt op het bed en laat je vingertoppen langzaam over je lichaam dwalen. Heel zachtjes volg je iedere ronding, je zijdezachte huid begint te tintelen, en als je heupwiegend tussen je dijen reikt, voel je hoe nat je al bent.

Ik kom de slaapkamer binnen, en voel op mijn beurt mijn erectie groeien. Ook mijn handen dwalen af naar mijn kruis, en als ik over je hoofd ben geknield begin ik je gezicht te swaffelen. Je houdt je ogen gesloten maar zachtjes kreunend zakt je mond losjes open. Ik voel je tong rond mijn genotknop glijden, oh wat doe je dat lekker… mijn kruis wordt warm, mijn erectie pulseert – en dan spuit ik je mond helemaal vol met verse, warme room.

Kreunend van genot neem ik je bij je haar. Ik duw mijn erectie helemaal in je keel, je kokhalst ervan maar spartelt niet tegen. Je likt ongegeneerd aan mijn ballen, met een hand grijp je me bij mijn billen terwijl je jezelf met je andere hand heftig vingert. Ik hoor je kut soppen, het bed veert soepel mee met je gekronkel. Ik moet steunen tegen de muur om niet om te vallen. Met mijn kruis duw ik je hoofd diep in het kussen, mijn lijf golft mee met de wipstoten die door mijn heupen schieten. Keer op keer kom ik klaar, tot je mond tenslotte overstroomt. Dan laat ik je vrij om bij te komen.

Je komt hijgend overeind, en wijdbeens knielend begin je jezelf in te smeren met de olie die van je gezicht druipt. Met een geile blik lik je langs je lippen, en wat je op die manier oplikt slik je demonstratief door: ‘Aaahh!’ Ondertussen masseer je je borsten, je buik, je billen… om daarna opnieuw jezelf te vingeren. Sensuele golven trekken door je lichaam, in het zachte schemerlicht strelen schaduwen je heerlijke vormen. Je haar glanst, je lippen blinken, je nagels fonkelen, en uit je ogen schieten vonken van pure geilheid. Opnieuw lik je langs je lippen, terwijl je je haar meeneemt in je hoog geheven handen. Je huid glanst van mijn olie, en je borsten plakken een beetje. Ik streel ze zacht en kniel bij je neer op het bed om je tepels te likken. Zachtjes kreunend laat je me toe. Ze smaken naar frambozen, het aroma van je decolleté komt me tegemoet. Mijn handen verdwalen net zoals de jouwe aan het begin, tot ik ook voel hoe nat je bent. Mijn erectie wipt tegen je dijen, je spreidt ze zodat je bij me op schoot belandt. Ik kneed je billen in hetzelfde ritme als waarmee jij begint te deinen. Onze heupen vinden elkaar in een magische cadans, onze navels kussen elkaar. Mijn tong klimt langs de welving van je borsten naar je hals, en jij legt je hoofd achterover. Mijn erectie nestelt zich in je kruis. We hijgen in hetzelfde ritme, je lipjes kruipen langs de volle lengte onverbiddelijk in de richting van mijn sidderende genotknop, en juist als die hevig begint te spuiten, daal je langzaam af tot aan mijn tintelende ballen.

“Geile kut!” doe ik. Ik grijp je billen en begin te wipstoten. Ons kruis sopt zachtjes, jij laat je lichaam golven en kruist je kuiten achter mij.

V1 Je overheerst me, zet me op mijn plek. Elke week kom je langs om me te neuken, het is een traditie geworden. Het begint vaak met een bijna vernederende pijpsessie, waar ik al vingerend nog iets leuks van probeer te maken. Ik weet dat je het nodig hebt en bij niemand anders zo mag doen. Het geilt me ook op om gebruikt te worden en al dat zaad uit je te zuigen. Als je dat kwijt bent, komt er ruimte voor tederheid. Je bemint mijn tietjes, die glinsteren van jouw room. Je speelt met mijn tepels en ontdekt met je andere hand mijn geilkommetje. Je pik is hard en tikt uitnodigend tegen mijn dijen.
Ja, ik wil op je zitten

Ik schuif bij je op schoot en laat mijn kutje tegen jouw pik deinen. Dit vind ik zo’n lekker moment, net voordat zo’n grote staaf bij me naar binnen  glijdt. Ik smeer je in met mijn geil en laat mijn natte lipjes over je eikel wrijven. Ik voel het kloppen dat een volgende spuiter aankondigt en wil die binnen ontvangen. Langzaam zak ik met mijn kutje helemaal tot aan je ballen. ‘Geile kut’ en je spuit me vol. De reden dat ik nog steeds met je neuk, is dat jij door kunt gaan. Je hebt een heerlijke, dikke pik met een prima uithoudingsvermogen. Mijn grotje zit vol genotssappen en ik wieg langzaam heen en weer op jouw schoot, mijn benen om je heen geklemd. Mijn klitje en haar omgeving tintelen van het botsen en schuren tegen jouw onderbuik. Jij hebt je neus begraven tussen mijn tietjes en je handen stevig op mijn billen. Je weet dat ik het lekker vind als je die uit elkaar trekt en vandaag wil ik dat je verder gaat.

Om te laten zien wat ik bedoel, maak ik mijn vingers flink nat met geil en smeer dat op mijn kontgaatje. Jij volgt het met ondeugende belangstelling en twijfelt niet. Je spuugt op je wijsvinger en gromt. Ik grijp me weer vast aan jouw schouders en stoot zacht pompend over je pik. Jij zoekt mijn kontgaatje en duwt je vinger ronddraaiend met enige druk naar binnen. Ik ontspan en kreun, dit is heerlijk. Je pik speelt nu even tweede viool, al mijn seksfocus is bij jouw vinger. Als ik mijn neukspieren span voel ik hem nog beter. Mijn klitje ligt stevig tegen je aan gedrukt, ik draai rondjes met mijn heupen. Je vinger gaat sneller, je fluistert in mijn oor dat je me gaat laten komen.
‘Ja! Geile vent, neuk me dan. Je vult me, laat me je voelen.’

De golf van mijn orgasme raast vanaf jouw vinger via mijn klit naar alle uiterste puntjes van mijn lichaam en weer terug. Minutenlang liggen we uitgeteld en verzadigd na te genieten. Dit is onze beste vrijpartij sinds weken. Ik besluit je nog maar niet te vertellen dat ik inmiddels ook met een andere man het bed deel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s