Woordorgasme 2: Befpletten

Mondrijden noemen we dat.
Gezichtzitten.
Likduwen kan ook, of smoelsmeren.
Befpletten.
Heerlijk.

Voordat je weer naar huis gaat, is het mijn beurt. Ik kruip over je heen en dwing je onze sappen rechtstreeks uit mijn kutje te halen. ‘Lik me!’ Zelfs jij vindt het wel eens geil om gedomineerd te worden, we hebben daarin al jaren een perfecte balans. Mijn knieholtes vinden steun bij jouw schouders als ik mij boven je mond beweeg. Van net binnen bereik van je tongpuntje tot vol met mijn punani erop. Ik zorg dat je niet stikt maar een beetje naar adem happen kan geen kwaad.

Ik vind het heerlijk om je zo onder me te voelen, om met je te spelen. Ik trek genietend samen en voel stroompjes geil ontsnappen. Je ogen zijn gesloten als je vol overgave met mijn intiemste lipjes zoent, ik zie dat je geniet. Je voelt mijn blik en kijkt opeens ondeugend terug. Ik lik aan mijn lippen, jouw vingers vinden hun weg omhoog naar mijn tepels. Alleen jij kent mijn geheim, je weet precies hoe hard en hoe ver je moet draaien om een directe schokgolf door mijn bekken te sturen. Ik laat je zuigen aan mijn klitje, mijn lichaam golft wellustig over je heen.

We vervullen elkaars sekswensen zonder verdere verplichtingen. Via de mail en chat plannen we onze dates en maken afspraken. We vertrouwen elkaar blindelings en durven daarom alles. Bijna alles dan. Jij stelde ooit voor mij ergens langs de A12 aan te bieden aan de liefhebbers, dat heb ik gekrenkt afgewimpeld. Onze wekelijkse afspraak valt altijd op een ander moment maar wordt zelden overgeslagen. Daarnaast neem je me minstens één keer per jaar mee op reis naar een tropische locatie, waar we nooit alleen in bed eindigen.

Officieel ben ik single en jij getrouwd. Ik ben 26, jij 54. Ik geef je een korte adempauze voor de grande finale. Je kin glimt als een kerstbal, je ogen als die van een hongerig kind. Je krijgt me helemaal, aan je haren duw ik je terug tussen mijn benen. Je likt en sabbelt waar je maar bij kunt, ik kronkel van genot. De noten komen als vanzelf uit mijn keel, alsof je met je tong mijn snaren bespeelt. Hoger en hoger gaan we, ritmisch drukt mijn klitje op je neus. Je tong glibbert langs de opening van mijn grotje en duikt naar binnen.
Mijn hoge C verandert in een octaven lagere kreun als mijn neukspieren beginnen te pulseren.De cocktail van een hele vrijpartij staat op het punt naar buiten gestuwd te worden. Ik grom en laat los. Geklemd tussen mijn dijen kun je geen kant op, je krijgt de volle laag.

Lees ook het deel van Penis op De Geilegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s