Woordorgasme 2: Befpletten

P2  Bedolven onder jouw lome, warme deining droom ik weg. De oerkreet van je orgasme galmt nog na in mijn oor. Je straalde van genot, je mond gaf licht en uit je tepels, nagels, ja zelfs uit de puntjes van je haar schoten vonken toen je sidderend verstrakte. De omklemming van je dijen deed me bijna zeer. Je bezorgde me een grotere erectie dan ik voor mogelijk had gehouden en ook jij deed je naam meer dan eer aan: ik reikte zo diep in je lichaam dat je er van onder tot boven van sopte. De schokgolven van je heupen brachten mij tenslotte uit mijn evenwicht – en het bed veerde langer na dan ooit toen we omrolden.

Mijn erectie plakt aan mijn buik door opdrogend neukvocht. Als ik je tussen je billen streel voelt ook de huid rond je kontgaatje nog een beetje stroef. Maar lager, diep verborgen tussen je dijen, zijn je lipjes soepel en kletsnat.

Je kreunt zacht en met een diepe zucht komen je heerlijke rondingen langzaam in beweging. Op me neerkijkend met een blik van: nu is het mijn beurt, beklim je mijn borst, schouders en hoofd totdat je wijdbeens geknield op mijn gezicht neerstrijkt:

“Lik me!”

Ik heb geen keus. Happend naar adem kan ik niet anders dan je lipjes kussen. Mijn gezicht wordt een smeerboel van je kutvocht als je kruis het ritme van mijn tong begint te volgen, terwijl je lichaam sierlijk golvend boven mij uittorent. Zijdezacht glanzend in het licht van de nacht gun je me een adembenemend uitzicht over je navel. Tussen je borsten zie ik aan de horizon de maan opkomen als je hijgend langs je lippen likt. Mijn handen volgen je glooiingen, je borsten passen precies in mijn gretige greep, en als ik aan je tepels draai leg je vol overgave je hoofd achterover. Opnieuw kruisen je kuiten zich achter mij, ten teken dat je geilheid ten top stijgt. Je trekt me aan mijn haar tegen je aan en duwt mijn hoofd diep in het kussen, de melodie van je gekerm gaat steeds hoger en hoger… tot je klaarkomt met een stralende C. Hevig wipstotend geef je me de sporen, je wordt wilder en wilder… en stort kronkelend over me neer. Grommend squirt je me helemaal onder, ik smul slurpend van je orgasme, en terwijl ik me vergrijp aan alles waar ik bij kan smeer ik mezelf en jou helemaal in met een glibberig, geurig mengsel van ons beider room.

V2
Mondrijden noemen we dat.
Gezichtzitten.
Likduwen kan ook, of smoelsmeren.
Befpletten.
Heerlijk.

Voordat je weer naar huis gaat, is het mijn beurt. Ik kruip over je heen en dwing je onze sappen rechtstreeks uit mijn kutje te halen. ‘Lik me!’ Zelfs jij vindt het wel eens geil om gedomineerd te worden, we hebben daarin al jaren een perfecte balans. Mijn knieholtes vinden steun bij jouw schouders als ik mij boven je mond beweeg. Van net binnen bereik van je tongpuntje tot vol met mijn punani erop. Ik zorg dat je niet stikt maar een beetje naar adem happen kan geen kwaad.

Ik vind het heerlijk om je zo onder me te voelen, om met je te spelen. Ik trek genietend samen en voel stroompjes geil ontsnappen. Je ogen zijn gesloten als je vol overgave met mijn intiemste lipjes zoent, ik zie dat je geniet. Je voelt mijn blik en kijkt opeens ondeugend terug. Ik lik aan mijn lippen, jouw vingers vinden hun weg omhoog naar mijn tepels. Alleen jij kent mijn geheim, je weet precies hoe hard en hoe ver je moet draaien om een directe schokgolf door mijn bekken te sturen. Ik laat je zuigen aan mijn klitje, mijn lichaam golft wellustig over je heen.

We vervullen elkaars sekswensen zonder verdere verplichtingen. Via de mail en chat plannen we onze dates en maken afspraken. We vertrouwen elkaar blindelings en durven daarom alles. Bijna alles dan. Jij stelde ooit voor mij ergens langs de A12 aan te bieden aan de liefhebbers, dat heb ik gekrenkt afgewimpeld. Onze wekelijkse afspraak valt altijd op een ander moment maar wordt zelden overgeslagen. Daarnaast neem je me minstens één keer per jaar mee op reis naar een tropische locatie, waar we nooit alleen in bed eindigen.

Officieel ben ik single en jij getrouwd. Ik ben 26, jij 54. Ik geef je een korte adempauze voor de grande finale. Je kin glimt als een kerstbal, je ogen als die van een hongerig kind. Je krijgt me helemaal, aan je haren duw ik je terug tussen mijn benen. Je likt en sabbelt waar je maar bij kunt, ik kronkel van genot. De noten komen als vanzelf uit mijn keel, alsof je met je tong mijn snaren bespeelt. Hoger en hoger gaan we, ritmisch drukt mijn klitje op je neus. Je tong glibbert langs de opening van mijn grotje en duikt naar binnen.
Mijn hoge C verandert in een octaven lagere kreun als mijn neukspieren beginnen te pulseren.De cocktail van een hele vrijpartij staat op het punt naar buiten gestuwd te worden. Ik grom en laat los. Geklemd tussen mijn dijen kun je geen kant op, je krijgt de volle laag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s