2017, het is wat.

Het nieuwe jaar is onderweg en ik hoop dat we er iets moois van gaan maken.
De vakantie heeft me deugd gedaan,  lekker mijmerend bij de haard en boom.
Uiteraard ook sloten alcohol achterover geslagen en de nodige discussie met dierbaren gevoerd. Met de Nieuwjaarsduik hebben we alle heisa afgespoeld en gelouterd zijn we aan 2017 begonnen. Ja, ik heb er zin in.
Eén van mijn belangrijkste doelen voor 2017 is het voltooien van het verhaal van Marise.
Het moet klaarkomen, het hoeft enkel nog geschreven te worden.
Een enorme klus maar ik verheug me erop het uit mijn pen te laten stromen.

Dat zijn namelijk de mooie momenten, als het stroomt. Daar denk ik aan als het stagneert, daar doe ik het voor. Ik doe het ook omdat ik vind dat dit verhaal verteld moet worden.
De wereld van het online vreemdgaan is te groot om verborgen te zijn. Er speelt zich zoveel af waar bijna niemand weet van heeft.
Ik lig overhoop met de datingsites, omdat ik mijn blog noem en kritisch ben over hun verdienmodel en service. Vrouwen mogen het avontuur gratis aangaan maar er wordt goed geld verdiend aan de mannen die een kans willen wagen. Velen hebben geen idee waar ze in terecht komen en worden geenszins begeleid of beschermd. Bij Second Love sta ik inmiddels op de zwarte lijst en Secret Flirt stelt lastige vragen over mijn bedoelingen. Victoria Milan zal zich binnenkort wel melden.

Ik schrijf onder pseudoniem en kan niet open zijn naar de buitenwereld over waar ik mee bezig ben. Niet gepast binnen de vriendenkring, niet handig voor meneer zijn werk.
Zo zit onze ‘koeltoer’ blijkbaar in elkaar, zelf ben ik meer een oude hippie. Misschien komt er een dag dat het wel mag. Gelukkig krijg ik aanmoedigende berichten van lezers en wordt de groep die meeleeft met Marise steeds groter. In 2016 kwamen 5690 bezoekers langs, dat is toch prachtig! Er zijn genoeg redenen om door te gaan.

Waar waren we gebleven? Ja, in Maastricht met Roos en Marise.
Nee, ik ga het vervolg niet gelijk hierna posten. Het is nog niet af, ik kom altijd langzaam op gang in januari.  Iedereen is inmiddels ziek geweest en de scholen zijn weer begonnen. Bovendien heb ik net een tweede teckel in huis, superlief maar intensief. En mijn telefoon is kapot gevallen, nu moet ik twee dagen wachten op een nieuwe van de verzekering.
Het is wat.
Succes met alles!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s