Genaaid in Nairobi

Ik deed mee aan de schrijfwedstrijd van Oh Magazine en won…niet.
Hier mijn verhaal.
XM

De bar is er eentje van dertien in een dozijn, een schemerige ruimte gevuld met jazzklanken en zitjes met lederen banken.  De onberispelijk geklede ober staat voor een spiegelwand met glazen planken vol spiritualiën. Vakkundig heeft hij mijn gin-tonic bereid en die met een glimlach en een schaaltje olijven naar mijn tafeltje gebracht. Ik begluur de spaarzame gasten en verzin verhalen over hun levens en problemen. Dan komt hij binnen. Een bloedmooie man, hij kan zo in een magazine. Mijn ogen blijven hem automatisch volgen terwijl hij plaatsneemt aan de bar en iets bestelt.

Was ik nou toch maar daar gaan zitten!

Hij neemt een flinke slok van zijn whisky en wisselt wat woorden met de ober.
Ik schat hem begin twintig, zwarte lokken vallen tot op zijn schouders en hij heeft de ranke trekken van een Griekse god.
Het witte T-shirt spant om zijn gespierde, hazelnootbruine lichaam. Ondanks zijn schoonheid maakt hij een trieste indruk. Mijn fantasie slaat op hol, ik wil hem troosten en daarna tussen mijn dijen klemmen.

Ik wil zijn jeugd liefkozen. Mocht ik me maar één keertje laten nemen door zo’n jongeling.

Ik ben in een hotelbar in Nairobi en heb weken uitgekeken naar deze reis.
Zodra ik in het vliegtuig zat, maakte ik mijn hoofd leeg om in alle rust mijn twijfels en verlangens onder de loep te nemen. Mijn winkel is populair, ik ben getrouwd met een succesvolle en lieve advocaat, slechte moeder van prachtige kinderen en wannabe couturier. De veertig passeerde ik jaren terug en soms ben ik bang dat niets nog zal veranderen.

Mijn leven is zogenaamd perfect maar vreselijk voorspelbaar.

Toen ik vlak voor de landing de balans opmaakte, was ik nederig tevreden met hoe het leven mij bedeelt. Maar goed, het schuurt niet voor niets.
De geijkte onderwerpen kwamen langs; minder drinken, meer slapen, sporten en tijd met de kinderen. Allemaal dingen waar ik zelf wat aan kan veranderen. Of niet, maar dan niet zeuren. Er suisde ook iets anders door mijn hoofd. Seks, seks, seks, het bleef maar terugkomen.

Vroeger deed ik het zo graag. Waarom is dat weg? Ik wil weer.

Een openhartige vriendin vertelde laatst dat haar man thuiskwam met een ‘sexy suprisebox’, een fles champagne en doos vol sushi. Het werd een wilde avond.
Zoiets zou mijn meneer nooit doen. We houden van elkaar maar onze seks is allesbehalve sprankelend. Die drie keer per maand dat we vrijen, zijn we dronken en snel klaar. Ik heb me bijna ongemerkt verzoend met een seksarm leven, zelfs masturberen doe ik nauwelijks meer.

Ik stelde me voor hoe wij samen op bed zo’n doos vol verrassingen plunderen. Alles uitproberen, ongestoord en met ruim de tijd. Balletjes, een vibrator, handboeien en wie weet een plug. Ik zou best mijn huwelijk nieuw leven in willen blazen door creatiever te seksen.
Mijn kutje tintelde en ik trok haar samen om dat heerlijke gevoel rond te pompen.

Als ik er weer aan denk, voel ik het kriebelen. Ik heb zin.

Gisteravond surfte ik op het riante hotelbed langs een keur aan seksshops. Prachtig vormgegeven speeltjes met veelbelovende functies, het maakte me geil. Mijn favorieten verborg ik in een mapje ‘tuingereedschap’ en ik vingerde me, denkend aan grote dildo’s, naar twee opeenvolgende hoogtepunten.

De zakelijke besprekingen verliepen succesvol, Afrikaanse stof is een hype en ik ben er vroeg bij. De middag bracht ik door in het Arboretum, waarna ik me verlustigde aan de ‘kachos’ en de ‘double cooked pork belly’ bij Tamambo. De avond was jong en in deze feestelijke stemming wilde ik niet in mijn kamer verdwijnen.

Ik slik een olijf in z’n geheel door als hij opstaat en mijn kant op komt.
In vlekkeloos Engels met een Spaans accent vraagt hij of hij erbij mag komen zitten.
Het is een retorische vraag, want voordat ik heb kunnen knikken, is hij al naast me neergeploft.

‘Ik wil zo graag even praten. Jij bent toch ook alleen?’
Hij is dichtbij en ik kan zijn kruidigheid goed ruiken, een lekker soort zweet.
Onopvallend laat ik een grote teug van zijn feromonen door mijn neusgaten gaan.
‘Ik luister.’
Hij kijkt me indringend aan met zijn olijfgroene ogen, neemt een slok en steekt van wal.
‘Ik werk als model en reis de hele wereld over. Een paar maanden terug raakte ik op een terras in gesprek met Augusta. Ze schrok toen ik haar vroeg of ze met me uit wilde maar zei wel ‘ja’. Die avond slenterden we door Milaan en werden verliefd. Sindsdien probeer ik zo vaak als het kan bij haar te zijn. Maar ja, met mijn agenda….’ Hij zucht diep, waarschijnlijk komt nu het minder vrolijke stuk van het verhaal.

‘Sinds een tijdje praat ze steeds over het einde van mijn carrière. Ze wil een boerderijtje in Toscane kopen en kindjes maken. Ik vind dat een benauwend idee maar met haar durf ik het wel aan. Ooit. Blijkbaar heb ik haar laten twijfelen. Geloof je dat? De vrouw waar ik van hou belt me om te zeggen dat het voorbij is. Ze heeft een man ontmoet met een stabieler leven en wil aan haar toekomst denken.’
Hij kijkt me aan met een gekwelde blik, ik zie tranen in zijn ogen.
Moederlijk leg ik mijn hand op zijn schouder.

Die spieren, heerlijk. Zou hij een grote pik hebben?

‘Arme jongen, hoe heet je eigenlijk?’
‘Oh sorry, ik ben Cedro. Oorspronkelijk uit Guatemala, nu kind van de wereld.’
‘Okay, ik ben Lisa. Uit Nederland. Het spijt me dat je zo verdrietig bent.’

Ik wenk naar de ober, dit vraagt om nog een rondje.
Cedro wijdt uit over zijn hartzeer en dat hij niets begrijpt van de liefde, laat staan van vrouwen. Ik knik begrijpend en beloof hem dat het goed zal komen.
Door de continue aanvoer van drank vertroebelt mijn geweten.

Ik wil zijn stevige armen om me heen en zijn pik in me. Mijn handen op zijn gebeeldhouwde billen.

‘Lisa?’
‘Uh, ik dwaalde even af.’

Ik heb het gevoel dat hij de onkuise gedachten zo uit mijn hoofd kan lezen. Gelukkig lacht hij. Wat een hopeloos idee, alsof deze jongen ook maar één seconde geil zou worden van mij. En bovendien, ik zou nooit vreemdgaan, voel die behoefte toch niet?
Terwijl ik naar hem luister, bestudeer ik elke lijn in zijn prachtige gezicht en raak hem zo terloops mogelijk aan. Hij vindt het allemaal prima.

‘Ik ga even mijn neus poederen, doen we daarna nog een drankje?’
‘Heel graag zelfs, regel ik voor ons.’

Ik laat koud water over mijn polsen stromen en kijk recht in de spiegel. Een mooie, rijpe vrouw die deze kans misschien nooit meer krijgt. Terwijl ik mijn lippen stift, beloof ik mezelf met gekruiste vingers om het beschaafd te houden.
Cedro zit met volle drankjes en een ondeugende grijns op me te wachten.
‘Door mijn verdriet ben ik vergeten te zien hoe mooi je bent, Lisa.’
Zodra ik zit strijkt hij liefkozend met zijn vingers langs mijn wang en ik smelt onder zijn aanraking.

Hoezo beschaafd? Laat deze Adonis me alsjeblieft verslinden.

Cedro kruipt dichter naar me toe en we vertellen elkaar steeds pikantere verhalen over avontuurlijke ontmoetingen en spannende reizen. Als ik opper dat deze avond ook tot een anekdote zal verworden, fronst hij zijn wenkbrauwen en brengt zijn gezicht heel dicht bij het mijne.
‘Zullen we dan zorgen voor een ondeugend einde?’
‘Lieverd, ik ben minstens 20 jaar ouder, enorm getrouwd en voorzien van putjes en rimpels.’
‘Nou en! Ik zal al je putjes kussen en je rimpels gladstrijken met mijn tong.’

Hij meent het! Oh hemel, hij wil me. Ik ga dit doen.

‘Cedro, jij boefje, je maakt een grapje.’
‘Zeker niet! Ik word altijd omsingeld door graatmagere modellen, snap je dat ik verlang naar romige dijen en deinende borsten? Ik voel me zo lekker bij jou Lisa, geef me de kans om je te verwennen.’  Het engeltje en duiveltje op mijn schouder zitten luidkeels te kwetteren. Ik snoer ze de mond door  mijn lippen vol op de zijne te drukken. Dat voelt heerlijk, zeker als hij mijn kus tot een echte tongzoen maakt. Hij fluistert Spaanse liefkozingen in mijn oor, terwijl ik mijn hand over zijn brede rug laat dwalen. Er is geen weg terug en hij stelt voor naar mijn kamer te gaan.

Dit is gevaarlijk! Stel dat hij een verkrachter of moordenaar is? Hou op, ik neem het risico.

Met een hand op mijn bil duwt hij me richting de lift. Op dit late tijdstip hebben we die voor onszelf en op weg naar de achtste etage heeft hij ruimschoots de tijd om zijn vingers alvast door mijn natte kutje te laten glijden. Ik zit in een geile roes en geef me volledig over aan de lust die hij in me opwekt.
Eenmaal in mijn kamer zwiept hij de deur dicht en zet me met mijn rug tegen de muur. Zijn hele lijf drukt tegen het mijne als hij mijn armen boven mijn hoofd houdt en me beveelt ze daar te houden.
Ik ben gehypnotiseerd, ik doe alles. Hij kust vanaf mijn elleboog door mijn oksel langs mijn zij naar beneden. Hij kijkt me dromerig aan en zakt op zijn knieën. Ik sta te trillen van opwinding als zijn hoofd onder mijn rok verdwijnt. Eerst voel ik zijn haren kriebelen maar dan drukt hij mijn dijen uit elkaar en legt zijn lippen op mijn kutje. Door de dunne stof heen stroomt mijn nectar hem tegemoet. Ik spreid mijn benen zo ver als kan en zijn tong zoekt een weg naar mijn klitje.

Ik zweef! Ik zweef!

Opeens voel ik zijn lippen weer op mijn mond en een grote bobbel tegen mijn onderbuik.
‘Ik wil je nemen, Lisa. Je kutje smaakt zo lekker, ik wil erin.’
Resoluut draait hij me om en trekt me naar zich toe. Hij sjort mijn rok omhoog en mijn stringetje omlaag. Ik leun met mijn ellebogen tegen de muur en zie hem over mijn schouder snel zijn broek losmaken. Hij tovert een enorme erectie tevoorschijn, ik kan hem al bijna voelen.

Dit is minder romantisch dan ik hoopte maar oh, wat ben ik geil. Neuk me!

Met zijn knieën spreidt hij mijn benen, zijn eikel schampt langs mijn billen.
Hij trekt zijn pik een paar keer van onder tot boven door mijn spleetje en laat hem dan naar binnen glijden. Er lijkt geen einde aan te komen, hij vult me totaal. Hij houdt me stevig vast bij de heupen, geeft me een paar flinke petsen op de billen en neukt me in een traag en diep tempo. Ik draai zelf cirkeltjes rond mijn klitje en kom tot een ongekend orgasme.
Hij murmelt achter mijn rug wat onverstaanbare krachttermen, ik voel zijn pik kloppen en dan zijn zaad tegen mijn binnenste spuiten. Die nacht bevlekken we elk hoekje van het bed, onze lichamen en lust lijken onverzadigbaar.

De volgende ochtend word ik alleen wakker. Ik heb een kater en denk even dat ik dit avontuur gedroomd heb.  Maar nee, het bed ruikt naar mijn Adonis en de kamer is een ravage. Ik vraag me af waarom hij zomaar vertrokken is, tot ik zie dat mijn laptop weg is. Een kleine rondgang door de kamer bevestigt mijn vermoeden. Alles van waarde is verdwenen op twee dingen na. Mijn paspoort en ticket heeft hij keurig op het tafeltje achtergelaten.

Hij heeft me genaaid, de klootzak. Een geile herinnering in ruil voor mijn kostbaarheden, misschien niet eens zo’n slechte deal.

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Genaaid in Nairobi

  1. “Genaaid in Nairobi” en dan is ze ook nog naaister… what’s next? “Niets te verliezen in Toulouse” met een pokerspeelster… 😉 sorry, ik word er een beetje melig van, vind hem wel heel flauw en hij doet wat af aan een mooi verhaal. Mooi hoe je de sfeer neerzet, maar aan het einde had ik eerst een wat vreemd gevoel, de vrouw was naar mijn gevoel toch teveel het slachtoffer. Nu ik hem nog een keer lees zit er ook een sterk staaltje omdenken in, een positieve berusting in het lot. Toch geniet ik meer van de bad girl, of deze nu 30, 40 of 50 is zolang ze haar vrouwelijkheid koestert en uitdraagt dan zal de prijs niet altijd zo hoog hoeven te zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s