Lang Leve de Liefde

2de plaats in de halve finale!
Ik zit alweer te broeden op iets moois, nog één keer knallen voor de EWA Schrijfmarathon. Over 3 weken mag er gestemd worden voor de winnaar, ik geef jullie een seintje.

Lang Leve de Liefde

De jonge kleermaker werkt mijn nieuwe kniebroek af en schampt met zijn voorhoofd mijn ballen. Hij doet het expres, hij begint ons spel. ‘Excuses Majesteit’, zijn zoete stemgeluid warmt mijn onderbuik op. Ik knik vergevend en voel mijn pik opstijven. Hij gaat verder met de ruches van mijn hemd en laat zijn vingers stevig langs mijn tepels glijden. Ze worden hard als jonge erwtjes en mijn broek begint gevaarlijk te spannen. Bewonderend kijk ik naar zijn atletische armen met handen verfijnd als die van een pianist. De lakeien vertrekken geen spier.

De koningin en ik zijn getrouwd om voor nageslacht te zorgen maar zelfs verwoede pogingen mochten niet baten. Van liefde was nooit sprake, van hertrouwen evenmin. Na mijn overlijden zal een verre neef de troon bestijgen en alles veranderen. Ik probeer te genieten van de herfst van mijn leven en de komst van Felipe is een godsgeschenk. Bij zijn tweede bezoek stuurde ik de lakeien met een onbenullig klusje weg om met hem alleen te kunnen zijn. Mijn zichtbare opwinding werd vurig door hem beantwoord. We zijn als minnaars voor elkaar bestemd, hij heeft me ingewijd in de kunst van de mannenliefde. Sindsdien ben ik verslaafd aan zijn zoetzilte nectar en barst mijn garderobe uit zijn voegen. De koningin heeft al menigmaal gedreigd Felipe het paleis uit te zetten.

‘Lakeien, ga het zilver poetsen. Ik wil de komende drie uur niet gestoord worden.’
Felipe kijkt me uitdagend aan terwijl hij het meetlint razendsnel oprolt. De deur valt dicht op het moment dat onze lippen elkaar al raken. Onze tongen versmelten in een sensuele dans.
Hij smaakt naar zacht gebrande koffie, zo aards en lekker. ‘Au’, hij springt achteruit.
We lachen en snel doch voorzichtig helpt hij mij uit de afgespelde broek. Hij hangt hem keurig over een stoel en trekt dan zijn hemd uit. Zijn gebruinde torso beneemt me de adem,
ik verlang intens naar zijn aanraking. Hij wenkt me en ik, de koning, kniel voor hem neer.
Ik reik naar zijn kruis en hij duwt mijn hand op de ferme bobbel die zich daar aftekent. Ik wil niets liever dan hem likken en proeven. Hij laat me zijn sluiting openrukken en ik stroop de soepele stof langs zijn dijen naar beneden. Zijn stijve staat fier voor mijn neus en ik stort me erop. Zijn ballen wieg ik in mijn hand terwijl mijn mond over zijn eikel schuift. Steeds gulziger zuig ik zijn grote pik naar binnen. Mijn verlangens zijn zo lang onderdrukt, dat ze eenmaal los niet meer te temmen zijn.

Ik hoor hem kreunen maar dan houdt hij ineens mijn hoofd stil.
‘Gustav, heb je weer te lang op me moeten wachten? Doe maar rustig, ik ben bij je.’
Hij trekt me omhoog en zoenend ontdoen we ons van de laatste kledingstukken. Op het hemelbed gaan we op onze knieën tegenover elkaar zitten. Nu zijn we gelijk, naakt bij elkaar. Onze pikken deinen als olifantenslurven tussen ons in. Zacht legt hij zijn warme hand om mijn pik en begint ermee te spelen. Ik verlang naar het orgasme dat alleen hij me kan geven. Zwijgend maken we oogcontact, mijn hand zoekt zijn pik. Ik kreun als we langs elkaar stoten en wrijven, mijn ademhaling verraadt mijn overgave aan de lust.

Felipe spuugt op zijn vingertoppen en vouwt, als in een gebed op kruishoogte, zijn handen om onze fallussen. Tussen zijn vingers glijden ze langs elkaar, terwijl hij ons samen aftrekt. Ik klamp me vast aan zijn heupen om overeind te blijven in deze golven van opwinding. Hij weet welk effect hij op me heeft en glimlacht.
‘Geef je over, laat het los. Spuit voor me.’ Mijn hele wezen concentreert zich in mijn kloppende lid, dat zich opmaakt voor een enorme ontlading. Felipe schuift met twee handen mijn voorhuid heen en weer, tintelingen schieten door mijn hele lijf. Als mijn zaad zich een weg naar buiten baant, meen ik heel even het bewustzijn te verliezen. Hij vangt me op in zijn armen, waar ik het wegebbende orgasme onderga. Het is goddelijk maar ik ben nog lang niet verzadigd en fluister in zijn oor: ‘Laat me je pijpen, Felipe. Ik zal rustiger zijn nu jij me hebt bevredigd.’

Hij knikt en gaat comfortabel achterover liggen. Ik neem zijn pik in de hand en teder tussen mijn lippen. Zacht laat ik mijn mond over hem heen glijden en met mijn tong lik ik ons gemengde vocht van zijn imposante erectie. Hij woelt door mijn haar, kucht en begint langzaam te praten:
‘Ik moet je iets vertellen, ik lig er nachtenlang wakker van. Alleen omdat ik van je hou, heb ik iets verderfelijks bedacht. Het is de koningin, we moeten van haar af. Ik kan regelen dat het gebeurt, snel en pijnloos. Het zal een ongeluk lijken, je hoeft alleen in te stemmen.’

Hij verwoordt een gedachte die ik niet durf te denken. Met mijn ogen dicht ga ik uiterlijk onbewogen verder met liefkozen. Een leven zonder de koningin? Ik als tevreden weduwnaar?
‘Gustav, ik wil niet tot ze vanzelf doodgaat zo geheimzinnig doen. De enige andere optie is samen vluchten maar dan moet je al je rijkdommen achterlaten.’
Hij heeft gelijk, mijn hele leven heb ik gegeven voor dit koninkrijk. Als de waarheid onder tafel blijft, is er geen vuiltje aan de lucht. Ik zal zo’n geheim als loden last torsen maar het ongehinderd samenzijn met Felipe zal het draaglijk maken. Ik schuif naar boven tot onze gezichten vlak bij elkaar zijn.

‘Felipe, jij schavuit. Je hebt briljante maar gevaarlijke ideeën.’
‘Dit is geen idee maar een voorstel. Laten we het doen en vrij zijn.’
‘Zijn er dan echt geen andere mogelijkheden?’
‘Nee, ze dreigt me nu al weg te sturen.’
‘Ik heb nog nooit zoiets slechts gedacht, laat staan gedaan.’
‘We zullen gelukkig zijn.’
‘Alleen met jou wil ik deze zonde begaan, het moet blijkbaar zo zijn.’
‘Oh Gustav, ik doe het voor jou. Voor de liefde.’
‘Lang leve de liefde.’

Ik zucht gelukkig.

Geplaatst in EWA

2 gedachten over “Lang Leve de Liefde

  1. Gefeliciteerd! Knap gedaan Aan sommige verhalen was te zien dat het geen gemakkelijke opgave was. En dan tweede worden. Succes in de finale!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s