Reprise: Sexy Mauritshuis

Geen competitie meer, al blijft mijn mailbox open voor heren die graag op de beruchte ‘piemelkaft’ willen.
We gaan terug naar het avontuur van Marise en beginnen met een flashback.
Marise’s eerste echte date, sliploos in het Mauritshuis.
Nieuwe versie 😉

Sexy Mauritshuis

Met een gevoel alsof ik jarig ben, spring ik uit bed.
Ik suis in mijn coconnetje door het ochtendritueel en veeg het huis leeg. Onder de douche zeep ik me helemaal in. Mijn benen controleer ik zorgvuldig, ik ga ragdunne kousen dragen en daar mag geen haar onder zichtbaar zijn, laat staan doorheen steken. De gedachte dat ik Mark ga ontmoeten doet een wolk energie door mijn bekken gonzen.
Ik zal voor het eerst zijn stem horen, hem zien en voelen.

‘s Middags sta ik in vol ornaat, minus het slipje, voor de spiegel. Ik zie er mooi uit met mijn haar opgestoken en de lange oorbellen van mijn oma. Een klassieke uitstraling, ik weet dat Mark daar van houdt. Toch voel ik mijn maag omdraaien.
Wat ben ik in godsnaam van plan? Ik krijg vast een knalrode kop en ga stamelen. Stel je voor dat het een glijer is. Of erger nog, dat we een bekende tegenkomen. Of word ik straks verleid door een knappe man? In hoog tempo passeren willekeurige scenario’s voor mijn geestesoog. Ik kalmeer mezelf met de gedachte dat niemand weet van onze geheimpjes en we elkaar niets beloofd hebben. Mijn relatieve anonimiteit werkt geruststellend, ik ben zonder bagage of verplichtingen. De seksuele lading bevalt goed maar dat gevoel van vrijheid bezorgt me de grootste prikkeling.

Mark is de knapste man in de ruimte, strak in pak met zijn jas over de arm. Hij is lang, slank en trekt mijn blik als een magneet dieper de zijne in. Met iedere stap die ik zet, wordt zijn glimlach groter. Ik laat me door zijn charme bedwelmen maar weet hem zonder struikelen te bereiken. Zonder iets te zeggen, geven we elkaar drie zoenen op de wang. Bij de tweede voel ik zijn hand op mijn heup. Bij de derde strijkt een van zijn zwarte lokken over mijn neus en ik ruik dat hij precies zo kruidig is als ik hoopte. Alsof hij net door een veld met rozemarijn en tijm heeft gerold. Dan hoor ik voor het eerst zijn stem.
‘Marise, laat mij je jas aannemen’.
Hij zegt mijn naam zo langzaam en bewonderend dat het laatste restje twijfel verdwijnt.
‘Dank je, Mark’, spreek ik even zorgvuldig uit. Tussen onze lichamen is de aantrekkingskracht voelbaar, we maken letterlijk contact. Als hij onze jassen afgeeft, kan ik hem goed bekijken. Mijn blik blijft rusten op zijn billen, die ik al naakt ken van de foto’s.

Zachtjes pratend schuiven we door de zalen of kijken naar een schilderij en zeggen even niets. Dat zijn de momenten dat onze lichamen elkaar opzoeken. We hebben zoveel woorden gedeeld, dat we ze nu niet per se nodig hebben. Zijn arm tegen de mijne, een hand eventjes over mijn bil. Zijn nabijheid is prikkelend en ik geniet van onze ondeugende excursie. Hij vindt het interessant, bij vlagen opwindend, om te horen over mijn belevenissen op Secret Love. Ik vertel open maar niet alles over wat ik uitspook met de anderen maar ook alleen en met meneer thuis. Fluisterend geef ik een beschrijving van mijn masturbatiedrift en zijn concurrentie.

In de zaal met ‘de Stier’ van Paulus Potter gaan we dicht naast elkaar op een bankje zitten. We doen alsof we naar het boviene scrotum turen, terwijl Mark zijn hand op mijn knie legt en langzaam maar stevig naar boven beweegt. Mijn jurk gaat tot net over de knie mee en hij knijpt zachtjes in mijn bovenbeen. Zijn gezicht is vlak bij het mijne.
‘Ik heb zin in je. Ik vind je prachtig, Marise.’
‘Je windt me op, Mark, ga alsjeblieft door.’
‘Ik laat je mijn favoriete schilderij zien en daarna weet ik een donker hoekje, waar ik kan controleren of jij je wel aan de afspraak hebt gehouden.’
‘OK’, zeg ik zo zeker en verleidelijk mogelijk terwijl ik het bankje bijna onder me weg voel smelten.

Met enige haast nu lopen we door een paar zalen, tot hij stilhoudt bij een onopvallend schilderij van een bellenblazend jongetje.
‘Dit schilderijtje van Caspar Netscher is mijn favoriet hier. Zie je hoe gelukkig hij kijkt en tevreden bezig is? Die bel staat voor de vluchtigheid van ons bestaan. Laat ons zorgeloos en vrij leven, het is snel voorbij.’
Ik kijk naar het onschuldige 17e-eeuwse jongetje, terwijl ik de versnelde ademhaling van een 21e _eeuwer in mijn nek voel. Ik druk mijn billen tegen hem aan, er is toch niemand in de buurt. Hij kreunt zacht en trekt me aan mijn heupen wat dichterbij. Met mijn hoofd schuin bied ik hem mijn nek aan. Ik hoor een grommetje en voel vervolgens zijn volle lippen halverwege landen. Hij streelt mijn hals met zijn tong.
‘Mmm.. ’
‘Ik denk aan jouw naakte billen onder dit dunne stofje.’
‘Ik denk aan jouw pik, die ik er nu tegenaan voel drukken’
‘Ga je mee voor de inspectie?’
Hij klinkt dwingend maar gebruikt een knipoog om me te overtuigen.
Zonder zoeken leidt hij me naar een donker hoekje bij de lift. Terwijl ik me realiseer dat hij dit eerder heeft gedaan, zoent hij me vol op de mond en grijpt met beide handen mijn billen. Het is dierlijk en romantisch tegelijk.

Onze zorgvuldig opgebouwde seksuele energie mag er eindelijk uit en ik zoen hem gretig terug. Zijn linkerhand laat mijn bil los om de onderrand van mijn jurk te zoeken. Niet per ongeluk heb ik gekozen voor een exemplaar met klokkende rok. Hij kan zijn hand er makkelijk onder laten glijden en streelt de rand van mijn kous. Ons zoenen wordt intenser als hij verder naar boven beweegt. Mijn handen laat ik over zijn rug naar beneden glijden om zijn billen te pakken en ik voel hoe hij ze voor me spant. We zijn één brok lust nu. Zijn hand ligt op mijn heup en maakt een draai naar binnen om via mijn lies en venusheuvel de inspectie af te ronden. We stoppen met zoenen. Onze ogen vlak bij elkaar, ons gevoel bij zijn vingers . Ze trippelen door mijn lies naar beneden, ik spreid mijn benen zodat hij zijn hand makkelijk ertussen kan laten glijden. Zijn vingers langs mijn lipjes geeft een heerlijk gevoel en ik druk mijn benen om zijn hand. In een gezamenlijke kreun zoeken onze monden elkaar weer op. Hij heeft genoeg speelruimte om mijn kutje te verkennen en zeker te weten dat zich daar niet stiekem een stringetje bevindt. Hij laat zijn natte vingers naar binnen glijden en ik beweeg mijn heupen ritmisch eroverheen.

Opeens horen we allebei de beschaafde doch luide ‘ahum’. Mark kan nog net zijn hand onder mijn rok vandaan halen voordat het hoofd van de suppoost om het hoekje verschijnt.  Hij kijkt redelijk geamuseerd maar is ook vastbesloten de orde in het museum te handhaven.
‘Wilt u dat alstublieft ergens anders gaan doen?’
‘ Ja, tuurlijk meneer, niks aan de hand hoor.’
Ik sta zenuwachtig te lachen terwijl Mark het tafereel met een verwilderde blik completeert.  De suppoost zal zijn collega’s inseinen over ‘het amoreuze stelletje van in de 40, hij zwart haar in pak, zij bruin haar in groene jurk’. We kunnen ons beter uit de voeten maken.

Na ons wervelende bezoek aan het Mauritshuis drinken Mark en ik nog wat op het Plein. Onze chemie is tastbaar, als ik nu een bekende tegenkom heb ik heel wat uit te leggen. Het kan me niet schelen, het stiekeme en stoute windt me juist enorm op. Ik zit erbij als een geile barones. Sjiek met een grote vleug seks. Heerlijk.
Mark schuift zichzelf charmant naar voren als de beste kandidaat om mij in het overspel te ontmaagden. Hij bedekt me met complimentjes en wrijft onder tafel zijn hand over mijn been. De komende tijd is hij veel in het buitenland maar daarna wil hij me graag een keer mee uit varen nemen. Op zijn boot kunnen we een mooie tocht over de Kaag maken en hebben we meer privacy. Ik neem de uitnodiging aan maar beloof  hem  niets. Mark intrigeert me, zijn wisselvallige beschikbaarheid neem ik voor lief. Weggedoken in een portiekje nemen we afscheid met een ellenlange tongzoen, we moeten er tenslotte even mee doen. Die avond krijg ik nog één berichtje van hem:

‘Hé sexy, ik vertrek morgenochtend. No mail, no chat. Onze date was super, je bent een droomvrouw. xM’

Ik hoef me in zijn afwezigheid niet te vervelen, er zitten meerdere parels in mijn mandje. Deze eerste echte date heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de rest. Online kom ik een heel eind maar alleen een ontmoeting maakt duidelijk of de vonk overslaat. Mark heeft me zelfs aangemoedigd op onderzoek uit te gaan. Hij beweert dat met meerdere minnaars het risico op verliefdheid een stuk kleiner wordt. Het is geen goed idee om liefde en vreemdgaan te mengen, dan wordt het gevaarlijk. Ik ben het niet met hem eens maar mis de ervaring om het tegendeel te bewijzen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s