Gewonnen!

Geweldig, ik heb de achtste ronde op mijn naam geschreven met het verhaal ‘Bodyguard’.
Bedankt voor het lezen en stemmen!
Nog twee spannende rondes en dan is de winnaar van de EWA Schrijfmarathon bekend.

Volgende gelegenheid om te stemmen: 16 oktober.

Uitslag-stemronde-8

Bodyguard

Ik heb net vijf keer dezelfde uitnodiging geschreven. De briefjes branden in mijn binnenzak als ik richting de foyer loop. De show begint over een half uur, dus daar zal het nu topdruk zijn.

‘Je wordt uitgenodigd voor een speciale Meet en Greet met Sam. Na afloop van het optreden kun je zeer persoonlijk kennismaken. Kom na het nummer ‘In your face’ naar de bar, waar ik op jullie zal wachten. Let op: alleen 18+.’

Ik reis pas twee weken met Sam en zijn gevolg maar ben het nu al zat.
Hij is door YouTube een idool geworden maar zijn zang en gitaarspel zijn van dubieuze kwaliteit. Het helpt dat hij een knapperd is, begin twintig en gespierd.
Zijn aalgladde manager heeft mij ingehuurd als bodyguard omdat er steeds vaker ongeregeldheden zijn. De fans scheuren onze ster zonder pardon het T-shirt van het lijf.
Met mijn twee meter lengte en gespierde, getatoeëerde lijf heb ik geen moeite om autoriteit uit te stralen. Dit is een peulenschil vergeleken bij de 40-jarige vrouwen die ik van de Chippendales moest afhouden.

Vanuit een hoekje van de foyer laat ik mijn ogen over de jonge hertjes gaan. Ik moet eigenlijk de geilste hebben, ik heb maar vijf uitnodigingen. Als een wervelstorm beweeg ik me door het publiek om de juiste dames te bereiken.
‘Alsjeblieft, een bijzondere uitnodiging namens Sam. Hopelijk tot straks!’
Deel één van het plan is geslaagd.

Mijn bonkende hart overstemt de wegebbende klanken van ‘In your face’.
Daar komen ze al en zo te zien hebben ze er zin in. Ik tel er drie.
‘Sam zal blij zijn. Ik zal jullie meenemen naar zijn kleedkamer.’
Die is voor mij verboden terrein maar ik heb ervoor gezorgd dat hij niet op slot ging.
Het etterbakje moet niet denken dat hij mij de baas kan zijn.
Ik hou charmant de deur open en veeg de dames met mijn arm denkbeeldig naar binnen.
‘Ga toch zitten. Willen jullie iets drinken?’
Ze nestelen zich op de lederen bank en ik deel biertjes uit. Ik neem een grote slok en zeg:

‘In de uitnodiging stond niet voor niets 18+. Sam wil jullie zonder remmingen ontmoeten, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Er is een ruime voorraad drank en drugs, dan volgt de rest vanzelf toch. Zijn jullie geïnteresseerd?’

Ze kijken me met grote ogen aan en durven nog geen ‘nee’ of ‘ja’ te zeggen.
Er volgt overleg, eigenlijk hebben er twee een vaste relatie. Tot mijn verrassing komen ze met een unaniem ‘ja’.

‘OK, dan hoeven jullie alleen nog maar te laten zien dat je kunt pijpen. Dat klinkt misschien vreemd, maar geloof me, hij heeft de boel een keer kort en klein geslagen toen er een chick tussen zat die het niet kon.’

De geilste van de drie kijkt me ondeugend aan. Ik denk niet dat ze me doorheeft maar anders speelt ze het spelletje goed mee.
‘Uh, moeten we het in de lucht voordoen of bij jou?’
‘Bij mij natuurlijk, ik moet het voelen.’
Ze komt naar me toe en zakt op haar knieën. De blonde staat op en verlaat haastig de kleedkamer, de derde durft zich niet te verroeren. Ik heb ondertussen mijn broek losgemaakt om mijn stijve pik eruit te laten. Zonder aarzelen pakt ze hem, met half geopende mond, bij de top. Haar hand klemt zich om mijn stam, terwijl ze het bovenste stuk masseert met haar lippen en tong.
‘Mmm, ja, jij doet het geil. Zuig me maar lekker af.’
Terwijl ik heerlijk word gepijpt, zit ik te lonken naar de ander. Ik wil dat zij het ook doet, dat hoort bij het plan.
‘Kom jij eens even hier, dan kan ik goed vergelijken.’

Ze twijfelt maar gaat toch op de knieën, vlak naast het andere sletje.
‘Niet verlegen zijn, doe je mondje maar open. Laat me maar zien hoe goed je het kan.’
Ik trek mijn pik uit de hand van mijn kleine ondeugd om hem tussen de nieuwe lippen te steken. Met mijn handen op haar hoofd stuur ik hem naar binnen. Ze zuigt tergend zacht en ik voel mijn paal kloppen. Ik duw haar naar achter, ik wil nog niet komen.
‘We gaan dit even netjes afmaken, allebei mondjes open.’
Ze doen braaf wat ik zeg. Ik dip mijn pik weer in de eerste mond, ze houdt hem stevig vast met haar lippen. Ik laat haar even likken en laat hem dan bij de ander erin glijden.
Twee vrouwen gewillig op de knieën, zo moest het zijn. Ik ga nog een paar keer om en om, tot ik mijn zaad voel opwellen en met een diepe grom de stralen op hun snoetjes zwiep.
Bij de geilste loopt een dikke klodder over haar kin naar beneden. Ik zucht diep.
‘Uitstekend dames, dat belooft wat voor de rest van de avond. Als jullie je even opfrissen, zal ik Sam gaan halen.’
Ik verdwijn snel uit het theater, vanavond moet hij zichzelf zien te redden. Morgen lul ik me hier uit, of niet, het kan me nu weinig schelen. Sam zal wel opkijken als hij zo zijn kleedkamer binnenkomt.

Geplaatst in EWA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s