Piemelpic Competitie

Een tijdje terug vroeg ik vrijpostig om mij piemelpics te sturen.
Ik zou graag de kaft van mijn boek sieren met zo veel mogelijk piemels.
Klein en onherkenbaar, samen een abstract geheel.

Ik zette me schrap voor een stortvloed aan erecties en slappe pikken maar helaas.
Veel meer dan dertig piemels heb ik niet gekregen, dat is net genoeg voor een hoekje.
Blijkbaar zijn mannen minder gretig om hem te laten zien dan ik op basis van eerdere ervaringen dacht. Waarschijnlijk speelt mee dat de foto op een kaft terecht komt en ik geen persoonlijke interesse heb getoond om er iets anders mee te doen.
Ja, waarom zou je dan je piemel sturen?

Misschien kan ik het aantrekkelijk maken door elementen toe te voegen waar mannen dol op zijn. Competitie, hoop en een deadline.

De jury (moi) zal uit alle inzendingen de mooiste piemelpic kiezen op basis van compositie en model. De winnende piemel en zijn eigenaar worden uitgenodigd voor een Meet & Greet met de jury. Het precieze programma stellen we in onderling overleg samen. 😉

De termijn voor inzending sluit zaterdag 1 oktober 2016 om 12:00 uur.
Bekendmaking van de winnaar volgt diezelfde dag.
Over de uitslag mag gecorrespondeerd worden maar hij staat niet ter discussie.

Alvast bedankt voor jullie deelname!

XM

marisedh@outlook.com

 

4 gedachten over “Piemelpic Competitie

 1. Zal het gaan lukken je collectie compleet te krijgen? We zijn allemaal wel heel fier op onze jonge heer, maar zodra we vergeleken gaan worden voelen we ons weer als jochie onder de douche bij de gymles… dan weet ik niet of we nog zoveel praatjes hebben 😉 Succes!

  Je blog heb ik net ontdekt en geniet nu van het van achter naar voren lezen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hallo Maria (leuke naam!),

  Vandaag pas kennis gemaakt met je blog en zie je oproep staan…..
  Ik wil wel een foto sturen van mijn piemel!
  Maar….. Moet dat in vol ornaat zijn, stand-by, of hoe?
  Verder…. : moet ik die pic mailen? Zo ja.. Welk mailadres?

  Groetjes,
  Peter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s