Club Kamasutra

We hadden elkaar nooit eerder ontmoet en daarom afgesproken op het station.
Mocht het hele plan bij de eerste blik in duigen vallen dan konden we in ieder geval ongecompliceerd afscheid nemen.

Door de uitgewisselde beelden herkenden we elkaar meteen en hij deed zijn foto gelukkig eer aan. David was niet knap maar wel bijzonder. Zijn rossige haar, groene ogen en sproeten gaven hem een ondeugende uitstraling. Zijn glimlach vertelde me dat ook ik de eerste ronde glansrijk was doorgekomen. We zoenden elkaar drie keer op de wang, hij was lekker glad en rook kruidig.
We praatten over de treinreis terwijl we elkaars energie en kenmerken opnamen.
Zijn stem, zijn blik, de manier van lopen. Het voelde goed.

We gingen meteen naar de club, eerst een café bezoeken was overbodig.
In de chat hadden we al voldoende gedeeld en zelfs een leidraad voor vanavond opgesteld.
‘Niets moet’ was de mantra en als ik liever met een ander wilde, zou hij daar geen bezwaar tegen hebben. Voor mij de ideale uitgangssituatie en ik had met toenemende opwinding uitgekeken naar onze date. Nu stond ik met deze verleidelijke man onder het kitscherige luifeltje van ‘Club Kamasutra’. Hooggehakt, in mijn zwarte, net iets te korte jurkje met daaronder mijn mooiste lingerie en kousen. Ik voelde mijn naakte dijen tegen elkaar liggen, een tinteling door mijn bekken.

David drukte op de gouden bel en meteen ging het luikje in de deur open.
De madam kneep haar ogen dicht, knikte goedkeurend en liet ons binnen. Het was een sjieke club, dat hadden we onszelf gegund.
Hij hielp me uit mijn jas en liet daarbij de kans niet onbenut om met zijn handen mijn rondingen te verkennen. Hij klakte goedkeurend met zijn tong en van hem kon ik dat wel hebben.

Er was een tafeltje voor ons gereserveerd, of eigenlijk een kleine ‘booth’. Een rond bankje met hoge rugleuning, waarvan er een stuk of tien stonden opgesteld rond een iets verhoogd podium met twee danspalen. Achter de bankjes waren ook nog zitplaatsen en het was druk. Achterin de zaal vormde een gouden deur de entree naar ‘het Doolhof’, de attractie waar wij speciaal voor kwamen.

David liet een fles champagne aanrukken en nestelde zich naast mij. Terwijl de rondborstige dames het podium op huppelden, had hij zijn lippen in mijn hals gedrukt en onder tafel een hand onder mijn jurkje laten glijden. Zijn gezicht was nu vlak bij het mijne. ‘Ik wil je proeven, Marise’.
Mijn ogen lachten, mijn lippen reikhalzend. Hij kuste me.
Zo lekker.
In de club hing een broeierige, geile sfeer. Er waren meer mensen aan het zoenen en zeker niet alle handen waren boven tafel. Toen we de bodem van de fles bereikten, was mijn poesje kletsnat en wilde ik niets liever dan het donkere doolhof in.

Achter de gouden deur stapten we meteen in de duisternis. David pakte mijn hand en trok me mee een gangetje in. Ik moest giechelen, dit deed me denken aan het spookhuis op de kermis. Aan het einde van de gang was een zwak verlicht nisje, waar een man net zijn stijve pik liet verdwijnen in de mond van een vrouw op haar knieën.
Ik voelde nieuwsgierigheid en opwinding. Nu was het menens, dit waren geen fantasietjes in mijn hoofd. We liepen, deels op de tast, nog wat verder. Het gangenstelsel zat vol verborgen ruimtes en seksende mensen. David trok me al snel een donker hoekje in om me een enorme tongzoen te geven. We konden hier veel verder gaan dan in de club zelf. Ik wist niet precies hoeveel verder dat voor ons zou worden maar ik wilde niet opeens preuts gaan doen. Deze kans ging ik benutten, in mijn fantasie wond het ‘kijken en bekeken worden’ me mateloos op maar een echte ervaring had ik nog niet gehad.

We vonden ergens een nisje en David vroeg me mijn jurkje uit te trekken.
Hij bewonderde mijn lingerie en nam mijn borsten liefkozend in de hand. Hij tilde eentje naar zijn mond en wrong zijn tong onder mijn bh-randje om mijn tepel een plagerig likje te geven. Ik kreunde, liet mijn tietjes uit hun omhulsel wippen en kneedde ze.
David gromde en dook met zijn neus ertussen.

Terwijl ik stond te kronkelen van genot, piepten twee hoofden om het hoekje.
We konden elkaar aankijken maar niet echt zien.
Ik hoorde hem wel zeggen ‘mmm, die zijn lekker bezig’ en zag haar knikken.
Ze deden een stap naar ons toe en bleven kijken. Zij ging voor hem staan met haar billen tegen zijn kruis en hij greep haar bij de borsten.
David had niets in de gaten, hij verdronk tussen mijn tietjes.
De man duwde zijn vrouw richting David, die zich opgeschrikt omdraaide.
Ze kwamen te dichtbij, wij waren hier met elkaar en geenszins van plan te delen.
Dat werd ogenblikkelijk duidelijk toen David een welgemeende ‘niks daarvan’ richting het stel smeet en een beschermende arm om mij heen sloeg.

Ik grabbelde mijn jurkje van de grond en liet het in één keer over mijn lijf glijden.
We glipten de donkere gang weer in. We passeerden mensen, ik voelde handen langs mijn lijf gaan. Het voelde niet ‘raar’, ik genoot.
Door een zwak schijnsel werden we naar een ruimte getrokken, beduidend groter, iets beter verlicht en met in het midden een groepspoef.
We hadden het hart van het Doolhof gevonden!

We gingen op de plastic bekleding zitten. Best ranzig maar het had geen zin daar verder over na te denken. Ik ontspande en we gingen verder waar we gebleven waren. Ik voelde zijn vingers langs de binnenkant van mijn dij omhoog trippelen terwijl zijn tong mijn lippen uit elkaar duwde. Hij streek over dat zachte plekje tussen dij en poesje en duwde toen resoluut mijn stringetje met twee vingers opzij. Diezelfde vingers vonden hun weg naar mijn vochtige spleetje. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar en beet zachtjes op zijn lip toen hij ze naar binnen liet glijden.

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat het inmiddels een stuk drukker was geworden. David had dat ook door en pauzeerde even. Hij fluisterde: ‘We verkassen, ik wil je echt verwennen.’ Hij leidde me naar de andere kant van de poef, inderdaad een plekje met iets meer relatieve privacy. Hij gebaarde me te gaan zitten en zonk op zijn knieën voor me neer. Hij stroopte mijn jurkje op, zodat de kanten rand van mijn kousen net zichtbaar werd en schoof zich tussen mijn benen. Ik leunde inmiddels op mijn ellebogen en keek hem vol verwondering maar waarschijnlijk ook bloedgeil aan.
Ik wist wat hij van plan was.
Mijn jurkje ging nog wat verder omhoog, zodat ook mijn rode stringetje zichtbaar werd.
Hij likte langs het kanten randje vanaf mijn heup tot de binnenkant van mijn dijen.
Ik zat onder het kippenvel en dat was niet van de kou.

Naast ons was een ouder stel neergestreken, dat duidelijk eerder met dit bijltje gehakt had.
Ik zag meer mensen zoenen, friemelen en in de hoek werd een kerel flink gepijpt.
David keek ook rond, we lachten naar elkaar. Een belangrijk moment, deze man ging mijn kutje krijgen. Zijn blik werd gulzig en ik gaf hem een ondeugend knikje.
Mijn slipje mocht uit en binnen drie seconden had hij dat voor elkaar.

Met natte lippen dook hij tussen mijn dijen, waar hij al snel mijn klitje vond.
Hij zoog in cirkeltjes en maakte lange halen met zijn tong, van tussen mijn billen helemaal naar boven. Mijn god, ik had een meesterlikker te pakken.
Ik liet me languit op mijn rug vallen om de golven van genot over me heen te laten stromen.
Ik  kromde mijn rug en woelde in zijn haar.

In het geroezemoes hoorde ik aanmoedigingen en soppende geluiden, begeleid door het nodige gekreun en hier en daar een gilletje. Ik zag de schimmen van wel 20 mensen om ons heen.
De dame naast mij werd net door haar meneer genomen. En ik, ik werd gelikt door die heerlijke David. Zijn tong deed wonderen en niet alleen ik  wilde naar dat orgasme toe. Hij voelde dat ik er klaar voor was en voerde het tempo van zijn bewegingen iets op. Toen hij mijn klitje opzoog en weer liet ‘ploppen’, kwam ik tot een genadeloos hoogtepunt. David sabbelde nog wat op mijn dijen en ik hoorde ‘heerlijk’, ‘you go girl’ en ‘lekker geil’ uit verschillende hoeken. Ik hoefde geen buiging te maken maar wist dat het publiek genoten had.

Ik kwam overeind om hem te zoenen en zo mijn eigen poesje te proeven. Heerlijk, dat zei hij ook. Galant hielp hij me in mijn stringetje en ik fluisterde dat hij die later van me zou krijgen.
We verdwenen weer het doolhof in, allebei bloedgeil en nog lang niet klaar met elkaar. Terwijl we zoenden, voelde ik zijn stijve tegen me aan drukken. Ik had zin in die pik, ik wilde hem proeven.
Ik zakte op mijn knieën en hoorde hem kreunen. Hij ritste snel zijn broek open om mij zijn pik te presenteren. Een prachtexemplaar, groot en fier overeind. Ik pakte hem vast en liet mijn lippen over zijn eikel glijden. Nu kreunden we allebei. Gulzig zoog ik zijn stijve naar binnen, terwijl ik hem ook aftrok. David legde zijn handen op mijn hoofd om zo zijn pik iets verder te duwen. Ik kon het goed hebben en liet hem begaan. Achter mij stond inmiddels wat publiek en dat maakte het extra geil.
Opeens hoorde ik een mannenstem: ‘Zeg schatje, wil je mij ook zo pijpen?’
Toen ik me op mijn knieën omdraaide, stootte ik bijna met mijn neus tegen een onbekende erectie. Geen onappetijtelijke meneer. Ik keek naar David, die terugkeek met een blik van ‘zelf weten’.
Hij voelde zich nu vast zekerder en gunde mij de keuze.
Ik aarzelde even maar nam toen de tweede pik in mijn mond.
Uit het publiek steeg goedkeurend gegrom op, ik hoorde dat er iemand geneukt werd.
Ik verwende de heren om en om en voelde me machtig en sletterig tegelijk.
Het duurde niet lang tot de eerste pik begon te kloppen, die van de onbekende man.
Hij kondigde aan dat hij mijn mondje vol zou spuiten maar dat wist ik  te voorkomen.
Zijn kwakje belandde net niet in mijn oog.
Ik zat  te overwegen het aan zijn broek af te vegen toen hij voorover boog en zijn eigen sperma met lange halen van mijn gezicht likte. David sloeg het tafereel geamuseerd gade terwijl hij aan zijn pik trok. Ik begon hem weer te pijpen, hij mocht wél in mijn mond komen. En dat deed hij ook.

Later op de avond brachten we nog een bezoek aan het Doolhof maar toen was het veel te druk.
Zweet en vochtigheid dropen in ‘het Hart’ nog net niet van de poef af. Er lag wel een naakte vrouw van minstens 140 kilogram, die zich liet vingeren door een even zware man.
Het was tijd om de club te verlaten.
Ik belde naar huis om te zeggen dat ik toch bleef slapen bij mijn vriendin en dook met David een hotelkamer in.
.

6 gedachten over “Club Kamasutra

  1. Hi Marisa,

    Heb net op mijn Sardijnse vakantie-adres – op een schaduwrijk terras, met koffie – in één figuurlijke ruk alle verhalen op je blog gelezen. Je hebt een soepele en efficiënte pen, dat maakt het lezen van je verhalen tot een aangename bezigheid. De erotiek is liederlijk en vol, sexscenes zijn opwindend… Dank!

    Groet,
    David

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s