Fucketlist

Met de ‘tijdelijke vrijstelling van de monogamie’ op zak liep ik weer op wolken.
Ik had nu een kader voor mijn verlangens en het avontuur dat ik wilde beleven.
Hoe ik het komende jaar zou invullen had ik zelf in de hand, al wist je bij SL nooit helemaal hoe de dingen zouden lopen.

Het was al vanaf het begin een rollercoaster met onverwachte wendingen. Een apart wereldje, met andere omgangsvormen, drijfveren en ongekende mogelijkheden.
Er was slechts één ding om voor uit te kijken, zo drukten de ervaren parels mij op het hart.
Liefde.
Als ik mijn huwelijk tenminste in stand wilde houden en SL zou zien als een appetijtelijke toevoeging. Met liefde werd SL een gevaarlijke cocktail.
Ik wuifde de waarschuwingen charmant weg en zei dat het zo’n vaart niet zou lopen.

Mijn relatie met Sander was alleen maar beter geworden sinds ik aan het schuinsmarcheren was geslagen. Mijn vrolijke stemming had een positieve uitwerking op het hele gezin en mijn libido was duidelijk toegenomen. Sander genoot en was niet argwanend. Hij was vooral blij dat ik ‘lekker in mijn vel’ zat. Ik had hem verteld dat ik weer was begonnen met schrijven om zo al die uren in mijn werkkamer te verklaren. Hij stelde geen lastige vragen, was misschien ook te druk met zijn eigen dingen en wel tevreden met onwetendheid.

Vooralsnog had ik me er goed doorheen geslagen en een indrukwekkende collectie parels opgedoken. Met deze mannen zou ik het allemaal kunnen doen. Maar wat?
Ik had eigenlijk geen idee wat ik precies wilde en met wie dan.
Gewoon 1-op-1 het rijtje ‘afwerken’ leek me niet zo aantrekkelijk, te saai ook.
Het was tijd om mijn onvervulde sekswensen te verkennen en een lijstje te maken.
Mijn eigen Fucketlist.

Op een van mijn vele avonden alleen nestelde ik me op de bank, muziekje aan, glaasje wijn.
Gelukkig kon ik het ook in mijn eentje heel gezellig hebben.
Ik droomde weg naar mijn wereld van seks en verleiding en had pen en papier bij de hand om te noteren wat voorbij kwam.
Het begon bij Mark. Ik zag ons weer op zijn boot en voelde een geile scheut door mijn kutje trekken toen ik dacht aan zijn pik die bij me naar binnen schoof. Met hem wilde ik het zeker nog een keer doen. Daarnaast had hij zijn vaste vriendin, die wel te porren was voor een triootje met zijn andere veroveringen. Hij had een foto van haar laten zien en voorzichtig wat gehint. Een vrijage met een vrouw kwam zeker op het lijstje.
In mijn jonge jaren had ik het genoegen gehad een poesje te proeven maar dat was 1-op-1 en eenmalig. Ik zag een herkansing wel zitten, liefst met een rondborstige vrouw.
Met een man erbij zou het helemaal interessant worden.

Behalve het mvv-trio was er natuurlijk ook het mmv-trio.
Een extra man, opwindende gedachte. Twee pikken voor mij alleen.
In mijn masturbatiefantasietjes deed ik het wel vaker met twee mannen, meer zelfs, maar nu kwam het heel dichtbij om zoiets te verwezenlijken.
Ik liet mijn gedachten de vrije loop en overwoog serieus om alle parels uit te nodigen voor een Fuckfest in een chalet in de Ardennen. Het was de hippie in mij die geloofde dat zoiets moest kunnen maar ik wist dat het onwaarschijnlijk was dat ik de mannen zover zou krijgen. Misschien als er wat meer dames mee zouden gaan, dan wel.
Een bezoek aan een club eindigde hoog en BDSM bleef met een groot vraagteken onderaan bungelen. Al met al had ik genoeg onvoorstelbaar ondeugende ideetjes. Ik was zo geil als boter en bij de bodem van de fles toen David online kwam.

 

6 gedachten over “Fucketlist

 1. Haha, leuke vooral de gangbang van brandweermannen. Hoop dat het nergens brand want jij bent veiligheidsrisico!
  Ben wel benieuwd als je zegt “tijdelijke vrijstelling van monogamie” heb jij je die zelf gegeven of heb je ze gekregen 😉

  Like

 2. Hey Marise wat schrijf je prachtig en ontspannen. Heerlijk. Ik voel je opwinding.
  Ik heb mijn vriendin die ruimte ook gegeven toen ze me vertelde dat ze verliefd was. Ze was zo blij, voelde zich vrij en gelukkig en genoot van haar verliefdheid. Ze deelde haar fantasieën met mij en onze liefde bloeide.
  Maar helaas, haar wantrouwen naar mij won het toch weer. Ze respecteert mijn behoefte aan vrijheid, maar kan me die niet geven zoals ik haar.
  Een trio met een man of vrouw erbij, ik sta er voor open. Mijn hart is groot. Maar wat is t moeilijk als je in een ongelijke relatie zit.
  Jouw Sander is een gelukkig man. Ik hoop dat hij je de vrijheid ook kan geven. Evengoed mag t natuurlijk stiekum, dat is heerlijk.
  Kus!

  Like

  1. Hi Beer, bedankt voor je complimentjes en verhaal. Het is complex om first en second love in goede banen te leiden. Eigenlijk doen we maar wat en hopen dat het goed komt.
   Blijven praten, seksen en het elkaar gunnen. We komen er wel! XM

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s