Ontmaagding op de loer

De zonnestralen prikkelden aangenaam op mijn gezicht, ik had het rijk voor mij alleen.
Niet veel mensen kenden de weg naar dit verborgen plekje in het bos, met een bankje omsloten door een cirkel van dikke bomen en dicht struikgewas. Willem scharrelde rond terwijl ik Simon vertelde dat ik hem spreekwoordelijk naar mijn kontzak ging verhuizen. Dicht tegen mijn bil zou ik hem warm houden tot een volgend online moment. Hij dacht dat ik nu op de fiets moest springen richting een afspraak maar ik wilde reageren op de berichtjes van Tommy, een jonge nieuwkomer. In eerste instantie had ik hem afgepoeierd maar hij was niet van plan om zomaar te vertrekken en bracht dat met humor en tegengas. Hij koketteerde met zijn twijfel over de zoektocht naar een minnares. Thuis had hij het best goed en het leek hem allemaal nogal ingewikkeld. Voor een vrouw als ik wilde hij wel z’n best doen maar hij betwijfelde zijn kansen openlijk.  Ik vond hem lief en we hadden vermakelijk gechat over groente en zijn moestuin. Hij hield, voor zover ik kon zien, het midden tussen knap en onknap maar compenseerde dat met een mysterieuze oogopslag en een scherpe kaaklijn. Tommy had alles in zich om een parel te worden. Het was tijd om een stapje verder te gaan.

M: Hi Tommy, ben je er nog? Ik heb iets heel spannends gedaan.
T: Ik moet eigenlijk offline maar voor jou…
M: Ik lig in lingerie op de bank.
T: Boefje, zo midden op de dag. Wat heb je uitgespookt?
M: Ik heb fotootjes van mezelf gemaakt. Zal ik je een sturen?
T: Ja! Nu!
M: { foto }
T: Oh, Marise! Ben jij dat? Wie heeft die gemaakt?
M: Ik ben het, zowel model als fotograaf. Fijn dat je het mooi vindt.
T: Geweldig! Ik ben er bijna stil van. Heb je nog meer?
M: Nou vooruit dan, nog eentje. Bofkont.
M: {foto}
T: Oh yes, wat een billen! Grrrr.. ik kom je pakken hoor. Maar..ik moet echt gaan.Er zitten nu 5 onderzoekers op me te wachten om te horen hoe het ervoor staat met ons project. Gelukkig goed want ik kan alleen nog maar aan jouw ronde, om op te vreten billen denken. Straks ga ik uitgebreid kijken naar je pics. Baby…you’re hot.
M: Succes x
T: xx

Jammer dat hij weg moest, ik was geil.
Alsof hij het geroken had, dook precies op dat moment Mark op.

Mk: Marise Cherise, ik ben weer in het land. Ik heb goede zaken gedaan aan de Oostkust, tevreden gevoel. Onze date in het Mauritshuis heeft me meerdere malen in slaap gewiegd.
In die absurd grote Amerikaanse bedden droomde ik over mijn hand die tussen je dijen glijdt en je tepels, die zich genietend naar me oprichten. Je bent toch niet geschaakt door een ander? Kunnen we elkaar weer zien? XMark.

Hij was twee weken volledig stil geweest en ik beantwoordde hem binnen twee seconden.

Mi: Welkom terug! Je hebt de lente meegebracht, wat lief van je.
Mk: Je bent er xx
Mi: Ja, levend en wel. Ik vermaak me prima maar van schaken is geen sprake.
Mk: Ga je volgende week mee varen? Ik ben vrij en wil graag een tochtje met je maken.
Mi: Mmm, aantrekkelijk aanbod. Dan zijn de kinderen inclusief hond een paar dagen logeren en mijn meneer is ook van huis.
Mk: Dan knopen we er meteen een nachtje aan vast.
Mi: Easy tiger.
Mk: Ok, varen. Aanleggen achter een rietkraag, met een bubbeltje en knabbeltje op mijn achterdek, jouw blote tietjes in de zon.
Mi: Doen we, boefje. Fijn om je weer te zien xx

Dag en tijd waren snel geregeld en Mark gaf me het adres van een jachthaven in Rijpwetering. Ik wierp een blik op de weersverwachting en ook die goden leken mee te werken. Mijn hart bonsde als een Intercity die over de rails dendert en ik zat heen en weer te wippen op het bankje. Alleen op een boot met Mark, dat was andere koek dan eerdere dates. Ik durfde er niet aan te denken maar wist dat mijn tweede ontmaagding op de loer lag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s