Parel met een deukje

Na ons wervelende bezoek aan het Mauritshuis dronken Mark en ik nog wat op het Plein. Onze chemie was haast tastbaar, als ik nu een bekende zou tegenkomen had ik heel wat uit te leggen. Het stiekeme en stoute wond me ook enorm op en ik zat erbij als een geile barones. Sjiek met een grote vleug seks.
Mark schoof zichzelf charmant naar voren als de beste kandidaat om mij in het overspel te ontmaagden. Hij bedekte me met complimentjes en mooipraterij, zijn hand schoof onder tafel over mijn dij. De komende tijd zou hij veel in het buitenland zijn maar daarna wilde hij me graag een keer mee uit varen nemen. Op zijn boot konden we een mooie tocht over de Kaag maken en hadden we meer privacy. Ik nam de uitnodiging uiteraard aan maar beloofde hem wijselijk niets. Deze man hield ervan om te jagen en ik was er de prooi niet naar om meteen te gaan liggen. Weggedoken tussen de jassen in de garderobe namen we afscheid met een zoen vol en lang op de lippen, we moesten er tenslotte even mee doen.
Die avond kreeg ik nog een berichtje van hem:
‘Hé sexy, ik vertrek morgenochtend. No mail, no chat. Onze date was super, je bent een droomvrouw. xM’
Daarna was het ruim twee weken stil.

In mijn twintiger jaren zou ik daar behoorlijk van gaan twijfelen maar nu voelde ik dat we de draad simpelweg weer op gingen pakken. Op een potentiële minnaar is het makkelijker wachten dan op een partner. Mark intrigeerde me, zijn wisselvallige beschikbaarheid nam ik voor lief. Ik hoefde me in de tussentijd ook niet te vervelen, er zaten meerdere parels in mijn mandje. Deze eerste echte date had me ook nieuwsgierig gemaakt naar de rest.
Online mocht ik dan een heel eind komen met de selectie, alleen een ontmoeting kon duidelijk maken of er meer in het vat zat.
Een rondgang door mijn Funk-historie leverde een lijstje op met zes begerenswaardige mannen. Een bescheiden aantal als je bedenkt dat ik ze uit 600 had gekozen maar immens vergeleken bij mijn mogelijkheden. Dates met zes mannen, hoe moest ik dat voor elkaar krijgen? En hoe zou ik moeten kiezen?
De gedachte aan een weekendje Ardennen met z’n allen drong zich op, waarna ik besloot er liever zo min mogelijk over na te denken.
Het moest wel leuk blijven en de mannen zouden hopelijk begrip hebben voor de situatie. Ik zou nooit aan al hun verwachtingen kunnen voldoen.

Bovenaan mijn lijstje stond Simon. We spraken veel over eten, kunst en seks.
Hij hoorde graag over mijn belevenissen met de andere mannen maar toonde zich ook een begaafd seks-chatter. Hij was vaak online en dus beschikbaar op mijn lustmomenten. Ik stuurde hem een berichtje:
M: Hé Siempie…ontspannen avondje?

Vrijwel meteen zag ik de ´d´ naar een ´r´ springen en Simon begon te typen.
S: Prinsesje van me xx. Hier ok, ben jij een beetje lief geweest?
M: Ik was vandaag nogal stout maar dat vertel ik je later wel. Stout is goed, ik wil meer.
S: Boefje. Als ik je te pakken kreeg!
M: Daar kunnen we natuurlijk wel een handje bij helpen. Wordt het niet tijd om elkaar te ontmoeten?

Zo direct had ik nog nooit met een date geschermd, meestal liet ik het initiatief aan de heren en wimpelde ze vervolgens beleefd af. Simon had nooit over een date gerept en wist zich er blijkbaar geen raad mee, want ik zag ´…is typing´ maar er kwam een hele tijd niks. Tot dit:
S: Ik slik even, wil je zo graag ontmoeten (en meer!). Ik kan alleen niet zomaar ´ja´ roepen. Er is iets dat ik je moet vertellen en dat vind ik lastig. Het zou niet de eerste keer zijn dat een dame afhaakt. Ik maak juist gebruik van dit medium omdat ik niet meteen zichtbaar ben maar ik kan me nooit blijven verbergen. Dus daar gaan we, maskers af. Ik heb reuma, een ernstige vorm. Gelukkig woon ik zelfstandig maar ik kan niet zonder hulp en moet op de meest onmogelijke momenten een batterij aan medicijnen slikken. Ik ben niet enorm misvormd of spastisch maar zonder hulpmiddelen kom ik nergens. Met mijn verstand en geest is alles in orde, ik geloof zelfs dat ze zich door mijn eeuwige ziek-zijn beter ontwikkeld hebben. Ik ga nu op ´verzenden´ drukken en heel hard wensen dat je niet verdwijnt. Vraag en zeg me alles wat je wilt XS.

Ik hapte naar adem. Van hemzelf had ik inderdaad alleen foto´s van hoofd of kruisregio gezien en bepaalde opmerkingen vielen opeens ook op hun plek. Ik wist dat hij zat te wachten op antwoord en typte:
M: Je laat me schrikken, Siempie. Je hebt het goed verborgen gehouden en blijkbaar heeft het voor ons ook niet uitgemaakt. Ik ga niet lullig doen maar wel eerlijk. Laten we elkaar ontmoeten maar zonder ook maar iets aan verplichtingen. Jij, ik en een pan goed eten.
S: Als jij naar mij komt, zorg ik voor de rest.
M: Bij een man thuis afspreken druist tegen alle regels in maar voor jou maak ik graag een uitzondering.

Om hem te laten merken dat ik het meende en om mezelf te behoeden voor een open eindje prikten we meteen een avond in de week erop. Ik kon een etentje met een vriendin veinzen en vanuit Haarlem makkelijk met de trein terug.

.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s