Sexy Mauritshuis

Met een gevoel alsof ik jarig was, sprong ik uit bed.
Ik suisde in mijn eigen coconnetje door het ochtendritueel en veegde het huis leeg. Met het rijk voor mij alleen zeepte ik me onder de douche helemaal in. Mijn benen controleerde ik zorgvuldig, ik zou ragdunne kousen aantrekken en daar mocht geen haar onder zichtbaar zijn, laat staan doorheen steken. De gedachte dat ik Mark ging ontmoeten deed een wolk energie door mijn bekken gonzen. Ik zou voor het eerst zijn stem horen, hem zien en voelen.

Die middag stond ik in vol ornaat, minus het slipje, voor de spiegel. Ik zag er mooi uit met mijn haar opgestoken en de lange oorbellen van mijn oma. Een klassieke uitstraling, ik wist dat Mark daar van hield. Toch voelde ik mijn maag omdraaien van de zenuwen.
Wat was ik in godsnaam van plan? Volledig opgedirkt met een vreemde man naar het museum. Ik zou vast een knalrode kop krijgen en gaan stamelen. Stel je voor dat het een glijer was. Of erger nog, dat we een bekende zouden tegenkomen. Gelukkig waren er ook aantrekkelijke mogelijkheden. Verleid worden door een knappe man, stout zijn op zo’n serieuze plek. In hoog tempo en volstrekt willekeurig passeerden de scenario’s voor mijn geestesoog. Ik kalmeerde mezelf met de gedachte dat niemand wist van onze geheimpjes en we elkaar niets beloofd hadden. Mijn relatieve anonimiteit werkte geruststellend, ik zou zonder bagage of verplichtingen zijn. De seksuele lading van het geheel beviel goed maar dat gevoel van vrijheid bezorgde me de grootste prikkeling.
Ik ging hoe dan ook naar het Mauritshuis.

We zagen elkaar meteen, Mark was niet te missen. De knapste man in de ruimte, strak in pak met zijn jas over de arm. Hij was lang, slank en trok mijn blik als een magneet dieper de zijne in. Met iedere stap die ik zette, werd zijn glimlach groter. Ik liet me door zijn charme bedwelmen maar wist hem zonder struikelen te bereiken. Zonder iets te zeggen, gaven we elkaar drie zoenen op de wang. Bij de tweede voelde ik zijn hand op mijn heup. Bij de derde streek een van zijn zwarte lokken over mijn neus en kon ik ruiken dat hij precies zo kruidig was als ik had gehoopt. Alsof hij net door een veld met rozemarijn en tijm had gerold. Ik draaide mijn rug naar hem toe en knoopte mijn jas los. Voordat hij die van mijn schouders pakte, streelde hij langs beide kanten van mijn nek. Toen hoorde ik voor het eerst zijn stem.

‘Marise, laat mij je jas aannemen’.
Hij zei mijn naam zo langzaam en zwoel dat het laatste restje twijfel verdween.
‘Dank je, Mark’, sprak ik even zorgvuldig uit. We moesten allebei lachen, van opluchting. We waren soepel over de eerste horde gesprongen, we hadden de aantrekkingskracht gevoeld. Terwijl hij onze jassen inleverde, kon ik hem nog even opnemen. Mijn blik bleef rusten op zijn billen, die ik al naakt kende van de foto’s. Ik wilde niet gaan staan giebelen maar kon een lach net binnen houden.
‘Wat sta je daar te grijnzen?’
‘Oh niks, ik had een binnenpretje.’
‘Kom, we gaan kijken naar de bellenblazende jongen.’

Zachtjes pratend schoven we door de zalen, soms keken we naar een schilderij en zeiden even niets. Dat waren de momenten dat onze lichamen elkaar opzochten. We hadden al zoveel woorden gedeeld, dat we ze nu niet per se nodig hadden. Zijn arm tegen de mijne, een hand eventjes over mijn bil. Zijn nabijheid was opwindend en ik genoot van onze ondeugende excursie.
Hij vond het interessant, bij vlagen opwindend, om te horen over mijn belevenissen op Secret Love.  Wat ik uitspookte met de anderen maar zeker ook alleen en met meneer thuis. Ik vertelde open maar niet alles. Fluisterend gaf ik een prikkelende beschrijving van mijn masturbatiedrift en zijn concurrentie.

In de zaal met de Stier van Paulus Potter gingen we dicht naast elkaar op een bankje zitten. We deden alsof we naar het boviene scrotum tuurden, terwijl Mark zijn hand op mijn knie legde en langzaam maar stevig naar boven bewoog. Mijn jurk ging tot net over de knie mee en hij kneep zachtjes in mijn bovenbeen. Hij boog zich richting mijn oor en fluisterde:
‘Ik heb zin in je. Ik vind je prachtig, Marise.’
Langzaam draaide ik mijn gezicht richting zijn oor, waardoor we nu heel dicht bij elkaar waren met alle belangrijke zintuigen.
‘Je windt me op, boefje.’
‘Ik laat je dat jongetje zien en daarna weet ik een donker hoekje, waar ik even kan controleren of jij je wel aan de afspraak hebt gehouden.’
‘OK’, zei ik met gespeelde aarzeling en een verleidelijke oogopslag.
Met enige haast nu liepen we een paar zalen door, tot hij stilhield voor een onopvallend schilderijtje van een, jawel, bellenblazend jongetje.
‘Dit schilderijtje van Caspar Netscher is mijn favoriet hier. Zie je hoe gelukkig hij kijkt en bezig is? Die bel staat voor de vluchtigheid van ons bestaan. Laat ons zorgeloos en vrij leven, het is zo snel voorbij.’

Ik keek naar het onschuldige 17e  eeuwse jongetje, terwijl ik de versnelde ademhaling van een 21e eeuwer in mijn nek voelde. Ik drukte mijn billen tegen hem aan, er was toch niemand in de buurt. Hij kreunde zacht en trok me aan mijn heupen nog wat dichterbij. Met mijn hoofd schuin bood ik hem mijn nek aan.
Ik hoorde een grommetje en voelde vervolgens zijn volle lippen halverwege landen.
‘Mmm.. ’
‘Voel je hoe hard ik ben? Ik denk aan jouw naakte billen onder dit dunne stofje.’
‘Ik voel hem zeker.’
‘Ga je mee voor de inspectie?’
Hij klonk dwingend maar gebruikte een knipoog om me te overtuigen.
Zonder aarzelen vond hij de weg naar het donkere hoekje bij de lift en trok me achter het muurtje. Terwijl ik net stond te bedenken dat hij dit waarschijnlijk eerder had gedaan, zoende hij me vol op de mond en greep met beide handen mijn billen. Het was dierlijk en romantisch tegelijk.

Onze zorgvuldig opgebouwde seksuele energie had een uitweg gevonden en ik zoende hem gretig terug. Zijn linkerhand liet mijn bil los om de onderrand van mijn jurk te zoeken. Niet per ongeluk had ik gekozen voor een exemplaar met klokkende rok. Hij kon zijn hand er makkelijk onder laten glijden en streelde de rand van mijn kous. Ons zoenen werd intenser toen hij verder naar boven bewoog, het voelde alsof zijn vingers kleine stroomstootjes door mijn dij zonden. Mijn handen liet ik naar beneden glijden om zijn billen te pakken. Door zijn pak heen voelde ik hoe hij ze voor me spande, we waren één brok lust nu. Zijn hand was op mijn heup en maakte een draai naar binnen om via mijn lies en venusheuvel de inspectie af te ronden. We stopten met zoenen. Onze ogen vlak bij elkaar, ons gevoel bij zijn vingers . Ze trippelden door mijn lies naar beneden, ik spreidde mijn benen zodat hij zijn hand makkelijk ertussen kon laten glijden. Zijn vingers langs mijn lipjes gaf een heerlijk gevoel en ik drukte mijn benen om zijn hand. In een gezamenlijke kreun zochten onze monden elkaar weer op. Hij had genoeg speelruimte om mijn kutje te verkennen en zeker te weten dat zich daar niet stiekem een stringetje bevond. Hij liet twee natte vingers naar binnen glijden en ik bewoog mijn heupen ritmisch eroverheen.

Toen hoorden we allebei de beschaafde doch luide ‘ahum’. Mark kon nog net zijn hand onder mijn rok vandaan halen voordat het hoofd van de suppoost om het hoekje verscheen.  Hij keek redelijk geamuseerd maar was ook vastbesloten de orde in het museum te handhaven.
‘Wilt u dat alstublieft ergens anders gaan doen?’
‘ Ja, tuurlijk meneer, niks aan de hand hoor, we moesten even wat bespreken.’
Ik stond zenuwachtig te lachen terwijl Mark het tafereel met een verwilderde blik completeerde.  De suppoost zou vast al zijn collega’s inseinen over het ‘amoreuze stelletje van in de 40, hij zwart haar in pak, zij bruin haar in groene jurk’. We konden ons beter uit de voeten maken.

 

5 gedachten over “Sexy Mauritshuis

  1. Beste Marise, spannend verhaal. Ik heb zo een vermoeden in welk hoekje van het Mauritshuis jullie de grens hebben opgezocht en zal volgende keer dat ik daar ben op zoek gaan naar het plekje. Ik zou graag een foto van je zien in het groene jurkje. x Robert uit Den Haag

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s