Betrapt!

Sander was vanavond thuis en zou niet gaan werken. Hij had zich verontschuldigd voor zijn frequente afwezigheid maar de mijne niet opgemerkt. Ik liet het zo en zei dat het niks gaf en alles prima ging.  We aten samen met de kinderen en legden ze harmonieus in bed. Voor de zomervakantie hadden we een camper gehuurd en nu gingen we ons buigen over de route. Een flesje wijn erbij, wat kaarsjes aan en mijmeren over koude veneziano’s onder de luifel. Het werd net gezellig toen Sander opstond om even te googlen naar die ene camping, waar we de beste kikkerbilletjes ooit hadden gegeten. Ik zag hem mijn laptop pakken en mijn adem stokte. Het zou er heus niet zomaar uitrollen maar ik had niet veel aandacht besteed aan het opbergen en beveiligen van gevoelig materiaal.

Ik wist genoeg toen hij me vragend verschrikt aankeek.
‘Marise, er staat hier een inlogscherm van Secret Love open.’
Ik ging het niet geheel ontkennen, dus acteerde enige schrik gevolgd door een lachend: ‘Oh sjeit, dat had jij natuurlijk helemaal niet mogen zien.’
Hij kon er niet om lachen. ‘Kun je me uitleggen wat je op die site doet?’
Ik pauzeerde om mijn verhaal te ordenen en hem zo open mogelijk aan te kijken.
In mijn hoofd had ik verschillende betrappingen geoefend, ik redde me hier wel uit.
‘Dat kwam met de dames ter sprake. Je kunt je toch wel voorstellen dat we het over dit soort dingen hebben? Secret Love is enorm in de media, ik was ook gewoon nieuwsgierig.’
‘Tjongejonge, jullie gaan wel ver. Heb je echt naar mannen zitten kijken?’
‘Een beetje.’
‘En?’
‘Weet ik veel, mannen hè. Het is een datingsite.’
‘Wil je vreemdgaan?’
‘Sander, daar hebben we het eerder over gehad en toen kwamen we er niet uit.’
‘Ik denk er nog steeds hetzelfde over. Ik moet er niet aan denken dat een andere kerel zich aan je vergrijpt.’
‘Nou, het gaat niet om verkrachting hoor.’
‘Het mag niet. Echt Marise, denk na. Je speelt met vuur.’
‘Maak je geen zorgen, ik ging alleen even kijken. De paar mannen die ik zag, waren niet veelbelovend. Laat maar.’
‘Ik maak me wel eens zorgen dat ik er te weinig voor je ben. Je gaat je heil toch niet bij iemand anders zoeken?’
‘Liefje, ik ben enorm blij met jou en wij gaan lekker samen met de camper naar de kikkerbilletjes. We hebben het er later nog wel over, ok?’

Op de bank waar ik die ochtend nog wulps voor de camera had liggen rollen, kroop ik naar mijn echtgenoot toe. Dit was een uitgelezen kans om hem te laten merken dat hij altijd het alfamannetje zou zijn. Ik draaide zijn hoofd naar me toe en kuste hem. Hij aarzelde even maar besloot wijselijk te kiezen voor de opwellende geilheid. We hielden allebei van zoenen maar zoals we het nu deden, deden we het te weinig. Ik wilde hem pijpen en vroeg gespeeld onschuldig of hij dat ook een goed idee vond. Ja-knikkend schoof hij in één keer uit zijn broek en boxer, waarbij zijn stijve als een bevrijde veer omhoog sprong.

Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn pik tussen mijn lippen. Kreunend liet ik mijn mond over hem heen zakken, ik was blij dat ik zo’n lekkere vent had. Waarom wilde ik het niet voor altijd alleen met hem doen?  Sander ging sowieso profiteren van mijn escapades want mijn lust was aanmerkelijk toegenomen.  Na een uitgebreide pijpbeurt kroop ik over hem heen en bleef met mijn poesje vlak boven zijn eikel hangen. Mijn borsten en buik tegen hem aangedrukt, mijn armen om hem heen. Mijn verlangen naar pik was groot, ik genoot van het vooruitzicht. Sander was mijn gespeel zat en pakte me bij mijn middel. Hij zette me op zijn pik met een kracht die verried dat hij wat te bevestigen had. Ik liet hem helemaal in me komen en verend op zijn schoot neukte ik hem.  We hadden het al jaren niet meer buiten bed gedaan.

Een gedachte over “Betrapt!

  1. Betrapt worden. Shit ja. Je kunt alle scenario’s uitdenken en uiteindelijk gaat het toch anders dan dat je gepland had. Je beeldvorming wordt ook wel sterk beïnvloed door wat je aan het doen bent, zeker als het al een tijdje gaande is en normaler wordt. Anyhow, we’ll cross that bridge when we get there. Enneh, smart phones helpen enorm tegen ontdekt worden. Goeie ‘safe’ trouwens!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s