Godje

Ik moest zorgen dat mijn mannenmandje opgeruimd bleef om te voorkomen dat de goeden tussen de rest zouden verzuipen. Als ik niet uitkeek, glipten er geheid pareltjes door mijn vingers. Die wilde ik juist verzamelen, parels.
Simon had gereageerd:
Schoonheid, ik heb je gelezen en bekeken! Mijn vingers ratelen boven het toetsenbord om te beschrijven wat ik voel. Dat gaat niet lukken maar ik kan wel zeggen dat ik nu degene ben die tintelingen voelt. Ik zie dat je je profieltekst hebt aangepast maar tintelingen zijn nog steeds goed toch? Heb je Funk? XSimon’
Ik antwoordde:
‘OK, we laten de recepten wel zitten dan. Tintelingen gaan voor. En ja, ik ben wel eens betrapt op enige funk. Mag ik jou ook zien? xMarise’
De inbox was nu aan kant, hoogste tijd om naar de chat te schakelen. Ik ging mezelf verwennen met een potje begeleid masturberen. Ik klikte mijn status naar online en tuurde als een visser naar het scherm. Al snel kwamen de chatbalkjes van de bronstige mannen tevoorschijn. Gelukkig kon ik een paar gesprekken tegelijk voeren.
Met de eerste uitwisselingen en een blik op het profiel vormde ik snel een beeld van de betreffende man, het merendeel kwam niet verder dan tien berichten. Ik vermaakte me best maar geile chemie was toch ook een kwestie van geluk.

Ik klikte het balkje van Dionysos69 open:
D: Hi Marise! Ik kijk net op je profiel. Heerlijk, dear, nu al een vrouw naar mijn hart.
D: En ook nog online…
D: Zo te merken druk in de weer. Met de rest? Hallo?
M: Hi, ik ben er.
D: Hi!
M: Het is nogal druk op de lijn ;-).
D: Je maakt indruk, vrouwen als jij zijn schaars hier. Neem je even wat tijd voor mij?
M: Uiteraard, voor de God van de wijn en ander genot.
D: Ik ben dol op vrouwen ook. Vrouwen en wijn.
M: Und Gesang ;-).
D: Nog grappig en onderlegd ook. Laat me een kus in je nek geven, ik wil even aan je snuffelen.
M: Oh hemel….zo’n lekker mollig godje.
D: Pas op hoor, dit godje is in shape en heeft ook een zweepje. Ik ga door…geef kusjes van onder je oor tot op je sleutelbeen. Ik lik aan je oorlelletje.
D: Terwijl ik je zoen, glijdt mijn hand naar beneden om zich rond je borst te nestelen.
M: Ik twijfel maar geniet teveel van je aanrakingen om te stoppen.
D: Ik kneed je borstjes en trek even plagerig aan je tepels.

Ja! Deze meneer wist van wanten, ik had mijn hand allang in mijn broek.
Ik had inmiddels ontdekt dat ik beter met links vingerde dan typte.

M: Het is zo lekker en stout. Jij mag helemaal niet aan mijn borstjes zitten! Je zoent mijn mond, eerst zachtjes dan vol. Je tong glijdt tussen mijn lippen en vindt de mijne.
D: Ik schuif mijn hand behendig onder je rokje, langs de binnenkant van je dij omhoog. Je kreunt en spreidt je benen, je geeft me ruimte.
M: Ik geef me aan je over, vreemdeling. Je handen hebben me tot was gekneed.
D: Mijn vingers glijden zachtjes over je lipjes en vallen ertussen. Daar ben je romig en nat. Met mijn vingers roer ik in je geilkommetje. Je bloesje heb ik inmiddels opengereten. Ik ga je geile tepels met mijn mond verwennen terwijl ik cirkeltjes rond je klitje draai en er plagerig op druk.
M: Je hebt me lekker nat gemaakt (ik voel het!)
D: Ik ga je nog veel natter maken. Ik verwen je met mijn vingers, laat ze lekker op en neer gaan. Dan duik ik met mijn hoofd tussen je benen en leg mijn lippen op je klitje. Ik zuig eraan, lik met mijn tong rond dat lekkere harde heuveltje van je.
M: Mmm…ga door.
D: Ik laat je mijn pik zien, hij is zo lekker groot en hard nu. Je wilt ‘m zoenen en gaat op je knietjes voor me zitten.
M: ‘Doe je mondje maar open’, zeg je. Ik doe dat en je schuift je eikel zo tussen mijn lippen. Ik zuig je naar binnen en je kreunt goedkeurend omdat hij zo ver kan.
D: Ja, pijp me maar lekker met dat geil mondje van je. Ik pak je hoofd om je nog iets dieper over mijn pik te duwen. Je doet het zo geil.
D: Ik heb mijn stijve pik in de hand. Ruk mezelf terwijl ik denk dat jij me pijpt.
D: Je maakt me zo geil maar ik wil nog niet komen. Ik wil je neuken.
M: Mmm…ja.  Er staat een tafel in de kamer en je tilt mijn billen op het randje. Je komt tussen mijn benen staan en kijkt me hongerig aan.
D: Ik pak je benen en spreid ze, zodat ik je poesje goed kan zien. Met mijn pik sla ik op je klitje en druk ‘m daarna tegen je gaatje. Je kreunt weer omdat je weet dat die grote pik je helemaal gaat vullen.
M: Ik wil genomen worden. Je pakt me bij mijn bovenbenen en duwt je pik vastbesloten in me. Zo geil. Zo groot. Zo lekker.
D: Ik zie je tietjes heen en weer deinen terwijl ik in je stoot. Ik ga je zo helemaal volspuiten, geil dier van me.
M: Doe maar, je pik vult me zo goed. Met elke stoot kom je even lekker tegen mijn klitje.
D: Je krijgt er wel een vingertje bij, let maar op, dat vind je lekker. Ik draai je om, spreid je billen en spuug op je poepertje. Terwijl je kreunt duw ik een vinger in je kontje.
M: Neuk me. Doe het. Je bent zo geil.
D: Ik ga komen…

Het bleef even stil.

D: Ah…schatje..dat was echt lekker. Zit jij met een onrustig klitje? Zal ik je nog even vingeren of likken? My pleasure
M: Mmm…
D: Jij hangt met gespreide benen over de tafel, je kontje parmantig in de lucht. Ons geil druipt langs de binnenkant van je dijen omlaag. Ik pak je stevig bij je middel en duw 2 vingers van de andere hand in je kutje. Jij bent niet ver van een hoogtepunt en ik druk stevig op je genotsknopje.

D: Marise?
M: Ga door. Ik lees en vinger ;-).
D: Terwijl ik je klitje masseer, sla ik met mijn andere hand op je bil *pets*.
M: Ja..lekker.
D: Ik ga je laten komen, duw jezelf maar tegen mijn hand.

Ik had inmiddels mijn broek en slipje op mijn enkels hangen en mijn volle hand op mijn kutje. Ik draaide cirkeltjes met mijn heupen om mezelf er tegenaan te drukken. In gedachte voelde ik de hand van Dionysos op mijn bil neerkomen. De spanning die zich had opgehoopt in mijn sekscentra zocht een uitweg. Ik voelde mijn orgasme van ver aankomen en kon het naar een optimaal hoogtepunt begeleiden. Potverdorie.

M: Dat was echt lekker.
D: Same here. Briljant neukpartijtje.
M: Ik moet even bijkomen ( en mijn broek ophijsen ;-).
D: Boefje.
D: Waar woon je eigenlijk?
M: 070.
D: Ah….ik ook 😉
M: Oh jee…welke buurt dan?
D: Ik ben te vinden in het Haagse Bos (zwarte labrador)
M: Dit wordt spannend, ik kom daar ook. Zelfs met hond (teckel).

Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik kende gelukkig niemand met een zwarte labrador maar kwam ze geregeld tegen. Tegen beter weten in probeerde ik met de backspace het reeds verzonden woord ‘teckel’ te verwijderen. We konden elkaar onverwachts tegen het lijf lopen, volledig herkenbaar door onze honden.

D: Onze eerste ontmoeting zal wel niet lang op zich laten wachten.
M: Ik kan alleen nog maar opgetut over straat dus.
D: We kunnen het heft natuurlijk ook in eigen hand nemen en iets afspreken. Koffie?
M: Laten we kijken of het lot zijn werk doet, onze digitale kennismaking smaakt in ieder geval naar meer.
D: Je bent een prachtvrouw, ik zal naar je uitkijken. Nu moet je godje je helaas verlaten.  Hopelijk tot snel.
M: Que sera, sera XM

Ik zat na te genieten van een orgasme dat me was bezorgd door iemand die boodschappen deed bij dezelfde winkels. Op zijn profiel stond een soepel lopende tekst naast een foto van zijn mond. Geen onaardig exemplaar al zou ik hem makkelijker herkennen aan zijn hond.

 

 

 

 

2 gedachten over “Godje

  1. Godskolere, dit is tamelijk geil mevrouw… Mozus. En dit terwijl je weet dat het echt is. Twee personen die op elkaar en met elkaar op afstand aan het masturberen zijn in Den Haag Bezuidenhout, Benoordenhout of ergens daar in de buurt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s