In één ruk: de Hos en de Prinses

Op verzoek heb ik het sprookje van de Hos en de Prinses achter elkaar gezet.‘ Wie is deze mysterieuze prinses? Brengt zij mijn queeste tot een einde?’

‘Een held op sokken die op queeste durft, dapper.  Ik ben niet het eindpunt maar weet misschien de Heilige Graal te liggen. Of ben je op zoek naar heel iets anders?
Deze prinses wil wel met de Held op Sokken (HoS) op onderzoek uit…’

‘De HoS vindt dat het prinsesje verdacht rode koontjes heeft en neemt haar graag mee. Hand in hand lopen ze door prachtige bloemenvelden maar ze hebben enkel oog voor elkaar. Die queeste kan wel even wachten en ze zoeken een lekker plekje voor een pauze. De Prinses tovert een kleedje en picknickmand. Wow, dat kan ze dus!
Ze kijkt hem uitnodigend aan,  gaat op haar knieën zitten en gunt de HoS een blik op haar blozende billen. Uit de mand vist ze champagne, gekoeld natuurlijk. Daarna druiven, aardbeien met slagroom en sandwiches. Behendig opent ze de fles en schenkt de flutes vol. De HoS is naast haar gekropen en samen brengen ze een zwijgzame dronk uit. Hun lippen en ogen zweven op korte afstand van elkaar, van de lucht ertussen kun je plakjes snijden.’

‘De lippen van de Prinses en de HoS worden als magneten naar elkaar getrokken. Op het moment dat de zachte, roze kussentjes elkaar raken, schieten alle bloemetjes overeind. Er trekt een golf van lust door het land.
De Prinses en de HoS merken er niets van, ze verliezen zich in de zoen.
De HoS zoekt ondeugend haar borstjes om ze zachtjes te kneden.
Zijn andere hand graait naar haar heerlijke billen. Een plagend tikje op die zalige ronde heuvels zorgt voor een hete siddering door het lijf van de Prinses en ze smelt in de sterke armen van de HoS.
Terwijl hun tongen een lieflijke pas de deux uitvoeren streelt de HoS door het mooie haar van de Prinses, die zachtjes kreunt van genot.’

‘De Prinses duwt hem zachtjes op het kleed, hij slaakt een geile zucht. Zou de Prinses hem echt gaan verwennen? Ze kust hem zachtjes in zijn nek, gaat met haar tong in cirkeltjes, doet soms een klein beetje (van bijten). Haar hand knoopt zijn tuniek los en bewonderend staart ze naar zijn gespierde torso, die een versnelde ademhaling verraadt. Behendig knoopt hij haar korsetje los en omvat gulzig haar naakte borsten. Zijn vingers cirkelen rond haar tepels, die zich genietend oprichten. Vanuit haar ooghoeken ziet de Prinses dat de broek van de HoS een behoorlijke bobbel vertoont. Plagend legt ze haar hand erop.
Geschrokken en vragend kijkt de HoS haar aan. Weet ze zeker dat ze dit wil? Een prinses met een vagebond? De Prinses antwoordt woordeloos door zich uitnodigend achterover te laten vallen. De HoS is een goed verstaander en bevrijdt het prachtige lichaam van de Prinses uit de laatste restjes kleding. Zodra de Prinses poedelnaakt voor hem ligt, duikt hij met een geile grom tussen haar benen. Hij drukt kusjes op dat zachte plekje net naast haar poesje en ziet een druppeltje geil tussen de bolle lipjes ontsnappen. Hij likt het met een trage beweging op en laat zijn tong langs de binnenkant van haar lippen gaan om meer van haar te kunnen proeven.
De Prinses kronkelt van genot en smeekt om meer. Ze laat haar benen  uit elkaar vallen zodat De HoS  haar helemaal kan bespelen. Hij duwt met zijn vingers het poesje van de Prinses open en steekt zijn draaiende tong diep in het roze grotje. Haar geil smaakt naar oesters met aardbeitjes, de HoS raakt bijna bedwelmd door haar zoetzilte nectar. Met het puntje van zijn tong baant hij zich langs haar lippen een weg naar haar klitje. Hij sabbelt eraan alsof het een tepeltje is. De Prinses gromt, pakt zijn hoofd en drukt zich tegen hem aan. Ze laaft zich aan het genot dat hij haar schenkt maar wil zelf ook een duit in het zakje doen. Ze kijkt de HoS ondeugend aan en schudt hem los van haar klitje. De HoS staat snel op, gespt zijn leren riem in één ruk los en presenteert de Prinses zijn opverende erectie.
De Prinses slaakt een opgewonden gilletje bij het zien van dit prachtexemplaar. Ze opent haar mond, zodat hij zijn staaf erin kan steken. Eerst een stukje maar al snel helemaal. De Prinses zuigt hem gulzig af en gebruikt haar handen om wat lekkere rukjes aan zijn schacht te geven. Hij legt zijn handen op haar hoofd, om haar mondje over zijn pik te sturen. Wat dieper, wat sneller….
Het is een geil plaatje, de Prinses met de pik van de HoS in haar mond.’

‘De HoS voelt zijn pik nog verder opzwellen in het mondje van de Prinses. Wat een zuigkracht heeft ze!  Hij is op zijn hardst en de HoS moet oppassen niet klaar te komen op het prinsessengezichtje. Na een korte pauze zet hij de Prinses op handen en knietjes.
Haar billetjes steken verleidelijk omhoog en hij dirigeert zijn kloppend lid richting het kletsnatte spleetje van de Prinses. Hij haalt hem een paar keer langs haar klitje en duwt dan zijn stijve pik resoluut naar binnen. De HoS stoot diep in het neukgrotje van de Prinses en zij gromt van plezier. Hij neukt haar ritmisch en krachtig en ze schrikt als de HoS plotseling stopt: ‘Hij is toch niet al klaar?’ Nee hoor, de HoS trekt haar billen zachtjes uit elkaar en duwt een vinger plagend tegen haar sterretje. De Prinses vindt het heerlijk en kreunt instemmend. Dat was het teken waar de HoS op wachtte, hij maakt zijn vinger goed nat en duwt die in het kontje van de Prinses. Terwijl zijn vinger lekker heen en weer gaat, stopt hij zijn pik in het kutje van de Prinses. Niet te lang, alleen om hem goed nat te maken. Dan trekt hij de billen van de Prinses wat verder uit elkaar en drukt zijn eikel tegen haar sterretje. De Prinses gromt maar ontspant ook. Langzaam glijdt de HoS in het strakke kontje van de Prinses, die zelf haar klitje masseert. De Prinses nadert haar hoogtepunt en moedigt de HoS aan haar hard te nemen. Hij voelt haar orgasme mee, als haar spieren zich in een golvende beweging rond zijn pik aanspannen. De HoS kreunt, stoot nog een paar keer diep en spuit haar kontje dan helemaal vol met zijn warme zaad.’

EINDE

p.s. Aan wie helemaal tot hier gekomen is, wil ik wel een geheimpje verklappen.
Dit is echt zo gebeurd! Veel verder dan het sprookje ben ik met de HoS niet gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s