En ze neukten nog lang en gelukkig

Het quasi-boze bericht van John haalde me uit mijn droom. Hij was op zijn pik getrapt dat ik hem in de chat had laten zitten. Als straf stelde hij voor om me nog een keer te nemen. Hij zou online zijn en me zoeken voor een flink pak op de broek.
Mijn ogen schoten naar de chat, waar ik gelukkig nog op ‘onzichtbaar’ stond. Bij hem zag ik een groen bolletje: online.
Ik was niet in de stemming om over de knie te gaan. Zijn directheid was aantrekkelijk maar ik ging niet als een tochtige ooi in zijn chatbalkje springen.

Het lekkerste had ik voor het laatst bewaard; de HoS en de Prinses.
Ik had ze zoenend en sidderend achtergelaten en hij ging verder:
‘De Prinses duwt hem zachtjes op het kleed, hij slaakt een geile zucht. Zou de Prinses hem echt gaan verwennen? Ze kust hem zachtjes in zijn nek, gaat met haar tong in cirkeltjes, doet soms een klein beetje (van bijten). Haar hand knoopt zijn tuniek los en bewonderend staart ze naar zijn gespierde torso. Behendig knoopt hij haar korsetje los en omvat gulzig haar naakte borsten. Zijn vingers cirkelen rond haar tepels, die zich genietend oprichten. Vanuit haar ooghoeken ziet de Prinses dat de broek van de HoS een behoorlijke bobbel vertoont. Plagend legt ze haar hand erop.
Geschrokken en vragend kijkt de HoS haar aan. Weet ze zeker dat ze dit wil? Een prinses met een vagebond? De Prinses antwoordt woordeloos door zich uitnodigend achterover te laten vallen. De HoS is een goed verstaander en bevrijdt het prachtige lichaam van de Prinses uit de laatste restjes kleding.

Zodra de Prinses poedelnaakt voor hem ligt, duikt hij met een geile grom tussen haar benen. Hij drukt kusjes op dat zachte plekje net naast haar poesje en ziet een druppeltje geil tussen de bolle lipjes ontsnappen. Hij likt het met een trage beweging op en laat zijn tong langs de binnenkant van haar lippen gaan om meer van haar te kunnen proeven.
De Prinses kronkelt van genot en smeekt om meer. Ze laat haar benen  uit elkaar vallen zodat De HoS  haar helemaal kan bespelen. Hij duwt met zijn vingers het poesje van de Prinses open en steekt zijn draaiende tong diep in het roze grotje. Haar geil smaakt naar oesters met aardbeitjes, de HoS raakt bijna bedwelmd door haar zoetzilte nectar. Met het puntje van zijn tong baant hij zich langs haar lippen een weg naar haar klitje. Hij sabbelt eraan alsof het een tepeltje is. De Prinses gromt, pakt zijn hoofd en drukt zich tegen hem aan. Ze laaft zich aan het genot dat hij haar schenkt maar wil zelf ook een duit in het zakje doen. Ze kijkt de HoS ondeugend aan en schudt hem los van haar klitje. De HoS staat snel op, gespt zijn leren riem in één ruk los en presenteert de Prinses zijn opverende erectie.
De Prinses slaakt een opgewonden gilletje bij het zien van dit prachtexemplaar. Ze opent haar mond, zodat hij zijn staaf erin kan steken. Eerst een stukje maar al snel helemaal. De Prinses zuigt hem gulzig af en gebruikt haar handen om wat lekkere rukjes aan zijn schacht te geven. Hij legt zijn handen op haar hoofd, om haar mondje over zijn pik te sturen. Wat dieper, wat sneller….
Het is een geil plaatje, de Prinses met de pik van de HoS in haar mond.’

Ik kon het verhaal niet laten stoppen en antwoordde meteen:
‘De HoS voelt zijn pik nog verder opzwellen in het mondje van de Prinses. Wat een zuigkracht heeft ze!  Hij is op zijn hardst en de HoS moet oppassen niet klaar te komen op het prinsessengezichtje. Na een korte pauze zet hij de Prinses op handen en knietjes.
Haar billetjes steken verleidelijk omhoog en hij dirigeert zijn kloppend lid richting het kletsnatte spleetje van de Prinses. Hij haalt hem een paar keer langs haar klitje en duwt dan zijn stijve pik resoluut naar binnen. De HoS stoot diep in het neukgrotje van de Prinses en zij gromt van plezier. Hij neukt haar ritmisch en krachtig en ze schrikt als de HoS plotseling stopt: ‘Hij is toch niet al klaar?’ Nee hoor, de HoS trekt haar billen zachtjes uit elkaar en duwt een vinger plagend tegen haar sterretje. De Prinses vindt het heerlijk en kreunt instemmend. Dat was het teken waar de HoS op wachtte, hij maakt zijn vinger goed nat en duwt die in het kontje van de Prinses. Terwijl zijn vinger lekker heen en weer gaat, stopt hij zijn pik in het kutje van de Prinses. Niet te lang, alleen om hem goed nat te maken. Dan trekt hij de billen van de Prinses wat verder uit elkaar en drukt zijn eikel tegen haar sterretje. De Prinses gromt maar ontspant ook. Langzaam glijdt de HoS in het strakke kontje van de Prinses, die zelf haar klitje masseert. De Prinses nadert haar hoogtepunt en moedigt de HoS aan haar hard te nemen. Hij voelt haar orgasme mee, als haar spieren zich in een golvende beweging rond zijn pik aanspannen. De HoS kreunt, stoot nog een paar keer diep en spuit haar kontje dan helemaal vol met zijn warme zaad.’

Ik vond het prima dat ik het ‘neukgedeelte’ had geschreven maar die anale seks was voor mij ook verrassend.  In de praktijk was het bij een paar min of meer geslaagde pogingen gebleven, terwijl virtueel het toetsenbord alles mogelijk maakte. Ik typte nog wat naspel en de goede afloop voor de HoS en de Prinses.  Het was tijd om te ontdekken of ‘de man in de hangmat’ en ik meer met elkaar deelden dan het schrijven van geile sprookjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s