Victor

Ik vervolgde het sprookje:
‘De lippen van de Prinses en de HoS (Held op Sokken) worden als magneten naar elkaar getrokken. Op het moment dat de zachte, roze kussentjes elkaar raken, schieten alle bloemetjes overeind. Er trekt een golf van lust door het land.
De Prinses en de HoS merken er niets van, ze verliezen zich in de zoen.
De HoS zoekt ondeugend haar borstjes om ze zachtjes te kneden.
Zijn andere hand graait naar haar heerlijke billen. Een plagend tikje op die zalige ronde heuvels zorgt voor een hete siddering door het lijf van de Prinses en ze smelt in de sterke armen van de HoS.
Terwijl hun tongen een lieflijke pas de deux uitvoeren streelt de HoS door het mooie haar van de Prinses, die zachtjes kreunt van genot.’
Ik kreunde zelf ook. Samen met deze aantrekkelijke vreemde een over-the-topsprookje verzinnen was opwindend. De vrijpartij van de Prinses en de HoS was net begonnen, wat zouden ze gaan uitspoken? Het leek wel een verhaal van Victor en mij, hij durfde in zijn mails ook alle remmen los te gooien.  Een golfje weemoed trok door mijn erogene zones. Ik was op zoek naar een minnaar terwijl hij het had kunnen zijn.

We hadden een onstuimige relatie gehad in mijn laatste ‘losse periode’ in Amsterdam. Ik de aanstormend academicus, hij de zanger van een punkband. Hij was al jong vader geworden en leefde het leven zoals het kwam. In bijna alles verschilden we maar als we samen waren, spatte de energie eraf.  Zoals die keren dat ik zijn hoofd mocht scheren, waarbij ik met ontbloot bovenlijf om hem heen cirkelde. Hij streelde dan mijn borsten of ik kietelde hem ermee in zijn nek. Als zijn schedel weer spekglad was, konden we urenlang in elkaar verdwijnen.
Mijn enige probleem was dat Victor zijn zelfgebouwde bed ook met andere vrouwen deelde en daar in het geheel open over was.
Ik had mijn hart uitgestort in een brief van 10 kantjes en dat had ik beter niet kunnen doen.  Een monogame relatie met hem was uitgesloten. We hadden daarna nog een paar keer seks gehad maar er was iets gebroken. Door de andere vrouwen te benoemen, waren ze tussen ons in komen liggen.

Zeven jaar geleden kwam ik hem toevallig weer tegen in een Amsterdamse kroeg. Mijn vriendinnen hadden niet in de gaten dat hij een oude bekende van me was. Hij zag er nog steeds woest aantrekkelijk uit en wist me met een paar herinneringen terug te praten naar het gevoel van toen. Hij woonde alleen, gaf les op een lagere school en zong niet meer in de punkband. Hij vond dat ik rechts was geworden door met een bankier te trouwen.
We lachten erom.
Als pubers waren we het steegje achter de kroeg ingedoken. Daar had hij me op een heerlijke manier gezoend. Met zijn armen om me heen, gulzig maar ook zacht. Zijn handen waren over mijn borsten gegleden en hij had gezegd dat ze net zo stevig waren als 10 jaar geleden. Dat was natuurlijk niet waar en inmiddels was het zelfs 17 jaar geleden.

Ik stopte hem een visitekaartje toe en we spraken af elkaar nog eens te zien. Met de bedoeling oude tijden te doen herleven, waren we blijven hangen in een erotische
e-mailuitwisseling. Bij vlagen was die zeer opwindend en tijdens het masturberen fantaseerde ik vaak over Victor en de verhaaltjes die we elkaar stuurden.
Hij kon prachtig schrijven over bootjes op Italiaanse meren, met druiven en naakt zwemmen. En dat er dan een Porsche op de kade stond om ons naar een of ander seksfeest in een villa te brengen.  Ik dronk zijn fantasietjes met volle teugen maar liet mezelf ook niet onbetuigd.  Zo maakte ik van hem een Viking, die bij het veroveren van een vissersdorpje stuit op de mooie dochter van het dorpshoofd. Of ik vertelde hem hoe ik bij hem op school zou langskomen. Ver na schooltijd zou ik hem pijpen om me vervolgens voorover op het bureau te laten drukken en nemen. Ik had zelfs een toegift geschreven, waarin de conciërge ook ten tonele verscheen en enthousiast meedeed. In onze fantasie kon alles en daar maakten we dankbaar gebruik van.

In zijn laatste mail, van vijf maanden geleden, zat geen fantasie meer.
Ik had een kort berichtje teruggestuurd en daar niets meer op gehoord.
Wat zou Victor vinden van mijn stoute nieuwe hobby?
Waarschijnlijk zou het hem niet interesseren of zou hij doen alsof.

Ik schrok van mijn eigen diepe zucht. Wat moest ik met dat Secret Love?
Ik was pas net bezig en het had me nu al in de greep.
Er zaten dus echt leuke mannen tussen, de eerste had ik al gevonden.
De gedachte dat er nog honderden, nee duizenden, anderen waren, zorgde voor de meeste opwinding. Het kon niet anders of daar zouden hele aantrekkelijke tussen zitten.  Ik kreeg ze aangeboden, ik hoefde alleen nog maar te kiezen.  Deze conclusie verdrong de twijfel en ontketende een machtig gevoel.

Ik nam mijn borsten in de hand en kneedde ze. Door mijn truitje en BH heen voelde ik dat mijn tepels keihard waren. Ik ritste mijn  broek open om te voelen hoe mijn kutje tot leven kwam. Met mijn vingers kroop ik tussen mijn natte lippen en drukte ze op het hongerige klitje. Plagerig liet ik twee vingers naar binnen glijden en even op en neer gaan. Lekker nat bewoog ik ze terug om mijn klitje helemaal met eigen geil in te smeren. Om er beter bij te kunnen liet ik mijn broek op mijn enkels zakken en spreidde mijn benen.  Ik kon nu mijn hele poesje beetpakken maar concentreerde me op mijn klitje. Zo open en bloot was toch enige haast geboden. Mijn tergend langzame cirkeltjes  werden kleiner en sneller.
Ik kromde mijn rug, dacht aan Mark, de HoS en Victor tegelijk en kwam klaar.  Terwijl mijn neukspieren samentrokken, rende een leger spinnetjes over mijn rug. Lekkerder dan ik gewend was. Ik landde weer op aarde door gebonk op de trap. Pijlsnel trok ik mijn broek omhoog en ging rechtop zitten. Mijn dochter zwaaide de deur open en vroeg met een verbaasde blik:
‘Wat eten we vanavond?’
‘Lasagne, lieverd.’ 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s