De eerste keer

Op de homepage werd naast mijn eigen profielmenu, reclame voor SL en een chatfunctie een aantal mannen in de schijnwerpers gezet.
‘Leuke, charmante man wil wat meer spanning’, ‘Jonge, sportieve kerel zoekt spannende vrouw’, ‘Levensgenieter verlangt naar leuke vrouw om samen te flaneren’ en nog wat van die variaties. Er stond vrijwel nooit een foto van een gezicht bij, maar dat had ik ook niet gedaan. Met meer dan 600.000 aanmeldingen kon zo de buurman of collega ertussen zitten.

Ik liet de mannen voor wat ze waren om mijn eigen profielopties te verkennen. Bij mijn inschrijving was ik gelukkig streetwise genoeg geweest om een naam te verzinnen en een neppe email account te maken.
Verschillende pseudoniemen kwamen in aanmerking maar bij ‘Marise’ was het raak.  Zo heette een sterk personage in een serie over politiek Den Haag. Mooie naam en met een deel van mijn eigen naam erin. Toen wist ik nog niet dat Marise, hoe geil het ook klinkt, ‘bitter’ betekent in het Frans. Als achternaam had ik zonder nadenken voor ‘van der Boom’ gekozen.
Ik hield van bomen, al had ‘van den Berg’ om diezelfde reden ook gekund. Het werd de boom, die leeft meer.
Nu hoefde ik alleen nog maar de aanvinkvragen van SL te volgen om mijn profiel wat meer kleur te geven. Het was een hele lijst met gewenste eigenschappen, fysieke kenmerken, hobby’s en het ging vrij expliciet over de gezochte relatie en seks.
Voor 1 keer of vaker? Dominant? Bischierig? Rollenspel?
Er zaten seksopties tussen waar ik überhaupt nooit met iemand over had gesproken.
Door de standaardisatie van de antwoorden oogde het onschuldig maar ik kon er niet mee uit de voeten. Ik besloot een vinkje te zetten bij ‘Alles’.

Ruimte voor wat eigen tekst was er gelukkig ook.  Ik hield het kort en vermeldde dat ik op zoek was naar tintelingen. Ik wilde weer tintelingen tussen mijn dijen voelen.
Om deze compacte boodschap aan te kleden deed ik een fotootje erbij.  Ik had nog een mooie van mezelf op hoge hakken in een zwarte cocktailjurk. Ik knipte de foto ergens boven de knie af en zette mijn onderbenen met pumps bij het profiel. Ik leunde achterover en bekeek goedkeurend het resultaat.

Het was tijd om de zoekmachine te vragen naar mannen tussen de 25-50 jaar in mijn eigen provincie. Meer filters had het arme ding ook niet.
Maar als ik de te oude, jonge en iets verder weg wonende mannen buiten beschouwing liet, hield ik er net zo goed honderden over.  Als ik instinctief doorklikte naar een profiel, bood dat al net zo weinig houvast als ik in het mijne had kunnen bieden.
Hoe moest ik hier wijs uit worden?
Ik zou een dagtaak krijgen aan het corresponderen met geschikte kandidaten. Zo zonder beeld en geluid moest ik varen op woorden en de magie van de boodschap. Ik snuffelde door de zoekresultaten en moest glimlachen bij mannen die duidelijk humor en een goed taalgevoel hadden. Er waren ook mannen met tenenkrommende omschrijvingen van opgekropte of ontbrekende gevoelens.

De gewenste tintelingen tussen mijn dijen leken verder weg dan ooit maar ik voelde wel een ander aangenaam gevoel opkomen. Het enthousiasme van een researcher bij de start van een nieuw project. Ik zat te bedenken hoe ik op een effectieve en leuke manier de juiste minnaar uit deze overvolle poel kon vissen. Ik kreeg de kans in de schoot geworpen om te grasduinen tussen deze mannen, veilig verborgen achter mijn alter ego Marise. Ik hoefde helemaal niets maar mocht een heleboel.

Ik was zo verzonken in de profielen en mijn gedachten, dat ik nu pas de balkjes onder in beeld zag. Ik was natuurlijk ingelogd en zichtbaar in de chat. Bij mijn inbox zag ik ook al iets knipperen. De mannen hadden me ontdekt en kwamen in actie.
Ik opende een chatbalkje, waar ene “XLlover” me vriendelijk had begroet met ‘Hi, Marisa’. “Milffinder” sloeg ik ook over. “John1980” dan?

J(ohn): Hé daar…mooie vrouw. Geniet je van het lentezonnetje?
M: Ik zie hem in de tuin.
J: Mooie pumps trouwens 😉
M: Haha, dank je.
J: Ben je al lang op SL?
M: Nee, 1e dag. Echt waar.
J: Welkom vrouwtje, in deze snoepwinkel!
M: Haha.
J: Wat mag het voor u zijn?
M: Geen idee. ik kijk eerst nog even rond 😉
J: Neem mij gewoon.
M: Ik weet niet eens wie je bent.
J: Hoeft ook niet. Ik kan zijn wie je wilt.
J: Beloof me dat je uitkijkt voor de engerds.
M: Zal ik doen.
J: Ik ben lief.
J: En geil 😉
M: Ik heb vandaag ook al wat golfjes van opwinding gevoeld.
J: Maak je borstjes maar nat dan. Het spel is begonnen.
M: Ik ben dol op spelletjes.
J: OK. Heb je al een beetje een nat slipje dan?

Ik werd achter in mijn stoel geblazen, zo’n vraag had ik al jaren niet meer gehoord.  En daar was deze John, wildvreemd en hij deed het gewoon.

M: Volgens mij wel.
J: Ik wil het zeker weten. Doe je broek maar open om het te voelen.

Ik lachte en twijfelde, kon hem natuurlijk alles wijsmaken. Toch liet ik me onderuit zakken en gespte mijn riem los.

J: En? Schiet eens op!

Enigszins behoedzaam schoof mijn linkerhand in mijn slipje om te voelen hoe nat ik was. Ik kreunde terwijl ik even rond mijn klitje cirkelde.

M: Ja!
J: Geil. Steek je ook een vingertje erbij?
M: Oh ja, dat is extra lekker

Ik deed het niet en dat vond ik minstens even opwindend. Met ‘zeggen’ kon ik goed uit de voeten en met ‘doen’  zo ver meegaan als ik wilde.

J:  Je gaat jezelf lekker vingeren hè, stop er maar een tweede vinger bij.
Je bent een geil moedertje met een nat spleetje.

Ik had snel mijn hand uit mijn broek getrokken, enigszins geschrokken van dit geile tafereel in mijn keurige woonkamer. Toch wilde ik John niet ontnuchteren en besloot het liedje met hem uit te zingen.

M: Je bent een geil ventje. Zit je lekker aan jezelf te trekken? Op zo’n nat moedertje?
J:  Reken maar, ik heb zin om je neuken.
M: Ja..lekker..je gaat me pakken.
J: Ik kan niet meer wachten. Ik hou je benen gespreid in de lucht en zet mijn kloppende eikel tegen je poesje. Mmm..je bent lekker nat, ik duw mijn pik naar binnen.
M: Mmm.. goed standje.
J: Ik neuk je lekker op en neer, telkens tot mijn ballen erin.
M: Met die grote harde pik van je.
J: Oh ja, geil sletje van me.
M: Je gaat zo komen…ik wil dat je me helemaal vol spuit.
J: Ik spuit je hele geile kut vol. Ik kom op je…aaaaahhhhh

Een totale onbekende zat zich du moment af te trekken op mijn geile praatjes. Ik wist zeker dat dit niet de laatste keer was dat ik dit zou doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s