Van geheim naar open

Mijn avontuur speelde zich tot voor kort in het diepste geheim af.
Het voelt raar om er openlijk over te schrijven maar het is wel een lekker gevoel, opluchting gecombineerd met spanning.
Ik ga jullie vertellen over de wereld van Second Love.

Iedereen heeft er iets over gehoord of gelezen maar wat gebeurt er werkelijk in de krochten van online vreemdgaand Nederland?
Mijn inschrijving in maart 2015 was het begin van een wilde rit door het land van fantasie, lust en avontuur.  Geen totaal jubelverhaal, ook dilemma’s, schuldgevoel en verslaving komen aan bod.

Ik heb het in mijn hoofd gehaald een roman te schrijven over dit intrigerende fenomeen maar ik wil niet wachten met het delen van de verhalen. Er is online verrassend weinig te vinden over Second Love, toch een site met meer dan 600.000 inschrijvingen.
Ik zie natuurlijk maar een flard van deze wereld en zal dan ook nooit pretenderen de waarheid of werkelijkheid in pacht te hebben.
Hopelijk doe ik met mijn schrijfsels degenen die ik tegenkwam eer aan en zorgt het bij anderen voor wat meer begrip of gewoon een hele geile bui.

In een roman mag je naar hartenlust feit, fictie en fabels vermengen, dat heeft grote voordelen. In de ‘echte wereld’moet je diep in de wetenschap, religie en andere instituten duiken om te ontrafelen wat zij denken en beweren over de menselijke neiging om vreemd te gaan.

Een wellustig verhaal afgewisseld met een beschouwende analyse?
Of een recensie van een seksspeeltje?
Een introductie Orgasmische Meditatie?
Het voordeel van ‘open’ zijn, is dat het publiek kan laten horen wat ze willen. Als ze willen. Maar dat merken we vanzelf.
Een beetje zoals op de website van Second Love 😉

Leef met me mee!

XMarise

3 gedachten over “Van geheim naar open

  1. Hi Marise, goed plan. Ik lees en leef graag met je mee. SL is een fenomeen waarover nog veel te weinig geschreven is. Je eerste blog belooft veel.
    Ciao Rob

    Geliked door 1 persoon

  2. Hoi Marise! 99% van de volwassenen van Nederland is vast erg nieuwsgierig wat er gebeurt op Second Love, die 1% zijn dan de aseksuelen onder ons… Of, ahm, eigenlijk 95% van de volwassenen, want die andere 5% weet natuurlijk wat er gaande is! Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar je verhalen! Misschien leer ik nog wat.
    Tom

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s